" H παιδεία αποτελεί βασική αποστολή του Kράτους και έχει σκοπό την ηθική, πνευματική, επαγγελματική και φυσική αγωγή των Eλλήνων, την ανάπτυξη της εθνικής και θρησκευτικής συνείδησης και τη διάπλασή τους σε ελεύθερους και υπεύθυνους πολίτες."
Άρθρο 16, παράγραφος 2 του Ελληνικού Συντάγματος

Πέμπτη 8 Σεπτεμβρίου 2016

ΟΥΚάς Στρατηγός προς Καμμένο: -Με ποιο ηθικό δικαίωμα φοράτε στολή; Το σχόλιο μας.

Αξιότιμε κ. Υπουργέ Εθνικής Άμυνας


Ονομάζομαι Ιωάννης Δρακωνάκης και είμαι Αντιστράτηγος ε.α, επίτιμος Διοικητής της 1ης Μεραρχίας. Αποστρατεύτηκα το Μάρτιο 2013, που ήταν και η τελευταία φορά, που φόρεσα την τιμημένη στολή του Έλληνα Αξιωματικού και τον πράσινο μπερέ του Έλληνα Καταδρομέα. Αυτήν τη στολή, θεωρώ ότι την τίμησα, όπως μαρτυρούν προϊστάμενοι, ομοιόβαθμοι, υφιστάμενοι αλλά και κληρωτοί οπλίτες, που κατά καιρούς είχα υπό τις διαταγές μου, καθώς και οι αξιολογήσεις των προϊσταμένων μου.

Με λύπη μου διαπιστώνω, ότι το διάστημα της θητείας σας ως ΥΕΘΑ, φοράτε αρκετά συχνά στολή, με διακριτικά των στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων όλων των Κλάδων και προσφάτως εμφανιστήκατε με διακριτικό ΟΥΚ (Υποβρύχιου καταστροφέα), στο στήθος. 
Αυτήν τη στολή θα υπερασπιστώ, αντλώντας το ηθικό δικαίωμα, από τα σαράντα σχεδόν χρόνια που τη φόρεσα. Δεν θα μείνω στο νομικό μέρος, που αφορά την Ελληνική Δικαιοσύνη, αλλά θα αναφερθώ στην ηθική πλευρά του θέματος θεωρώντας, ότι αυτό είναι και το σημαντικότερο







Αξιότιμε κ. Υπουργέ με ποιο ηθικό δικαίωμα φοράτε στολή?Θεωρείτε, ότι οι υφιστάμενοι σας θα σας θεωρήσουν "δικό" τους, επειδή φορέσατε στολή? 

Θα σας πρότεινα να ρωτήσετε στελέχη όλων των βαθμών και όλων των κλάδων, όχι αυτούς που έχετε δίπλα σας στα Επιτελεία, αλλά αυτούς που περιπολούν στον Έβρο και τα νησιά, ή βρέχονται από τα νερά του Αιγαίου πλέοντας στην επιφάνεια ή κάτω από αυτήν, ή αγρυπνούν στις βραχονησίδες ή κάθονται στο πιλοτήριο του F-16 περιμένοντας την εντολή για αναχαίτιση.


Αλήθεια κ. Υπουργέ, πως νιώθετε όταν φοράτε τη στολή?Αισθάνεστε τα G στο σώμα σας που νιώθουν οι ήρωες πιλότοι μας?
Αισθάνεστε την πίεση του νερού και το άγχος της μοναξιάς του βατραχανθρώπου, που κολυμπά εν καταδύσει με μόνο σύντροφο την πυξίδα και το φόρτο του?
Νιώθετε αυτό που νιώθει ο αλεξιπτωτιστής, όταν περιμένει να ανάψει το πράσινο για να πηδήξει στο κενό από το αεροπλάνο, βλέποντας από κάτω του μόνο μαύρο σκοτάδι?
Νιώθετε όπως ο πεζοναύτης, που κατεβαίνει από το αρματαγωγό στην αποβατική άκατο μεταμεσονύχτιες ώρες στη μέση του πουθενά?
Αισθάνεστε όπως ο πυροτεχνουργός, όταν πλησιάζει να εξουδετερώσει την βόμβα?

Κύριε Υπουργέ,
Μπορείτε εύκολα με την ιδιότητα σας να
ζητήσετε ενημέρωση για όλες τις εκπαιδεύσεις αλλά και όλες τις δράσεις και έργα των Ενόπλων Δυνάμεων. Θα διαπιστώσετε πως, όλοι αυτοί που κόσμησαν τους ώμους και το στήθος τους με διακριτικά, έχουν θυσιάσει πολλά, που εσείς δεν τα έχετε δεί ούτε στον ύπνο σας.

Αν μετά από αυτήν την ενημέρωση που θα σας γίνει, θεωρήσετε ότι έχετε το ηθικό δικαίωμα να φέρετε την στολή και τα διακριτικά, συνεχίστε να την φοράτε. Απλά να γνωρίζετε, ότι μόνο κακό κάνετε μ' αυτή σας την πράξη.



και η αριστερή "Δούρου"! Η Περιφερειάρχης! Που ορκίστηκε με αυτοσχέδιο όρκο ..
Με βαθυτάτη εκτίμηση και σεβασμό προς το θεσμό του Υπουργού
Ιωάννης Γ. Δρακωνάκης, Αντιστράτηγος ε.α
Αθήνα, 7 Σεπτεμβρίου 2016


Σχόλιο:
Συγχαίρουμε κατ' αρχήν τον απόστρατο για την επιστολή του
.
Βλέποντας όμως την φωτογραφία του, με τα άφθονα παράσημα έρχονται αναπόφευκτα 2 σκέψεις:

1) Γιατί όλοι οι "στρατηγοί" μιλάνε, ΑΦΟΥ αποστρατευθούν, όταν δηλαδή ο λόγος τους δεν έχει πλέον σχεδόν καμία βαρύτητα; Συνήθως μέχρι τότε, φροντίζουν να αναπτύξουν καλές σχέσεις με τον πολιτικό κόσμο, για να ανέβουν σε αξιώματα.

2) Βλέποντας τα άφθονα παράσημα στο στήθος σας, χωρίς να σας γνωρίζουμε προσωπικά, αισθανόμαστε ότι είναι υπερβολή. 
Τα παράσημα δινόταν σε αυτούς που πολέμησαν γενναία, που έκαναν στην διάρκεια του πολέμου μια εξαίρετη πράξη ανδρείας. Στις μέρες μας όμως αφθονούν .. χωρίς λόγο.
Που πολεμήσατε; Ποια εξαιρετική πράξη ανδρείας τελέσατε;

Ιστολόγιο Ομάδας εκπαιδευτικών "Ο Παιδαγωγός"

15 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Καλα κανει και φοραει στολη ο Καμμενος,νοιωθει πιο κοντα στο στρατευμα.Καλα εκανε και η Δουρου.Αν και αριστερη,ας νοιωσει και αυτη,τι σημαινει καθηκον.Τι θα προτιμουσαμε,γραβατωμενους;Ο αποστρατος στρατηγος,ας τα βαλει με την αριστερα,που λογω ιδεολογιας,εχει μισος για τις ενοπλες δυναμεις.Κλασικη περιπτωση οπισθοδρομικου και παλαιομοδιτη.Ας κατσει στ'αυγα του,παρεα με τα...παρασημα του.Και παλι μπραβο στον καμμενο.

Ανώνυμος είπε...

Σε συνεχεια του σχολιου που εστειλα λιγο πριν:Τον στρατηγο δεν τον πειραζει,το γεγονος,οτι οι ενοπλες δυναμεις ειναι πλεον,το υπηρετικο προσωπικο,για τους λεγομενους "μεταναστες";.Προχθες σκοτωθηκε ακομη ενας στρατιωτικος απο Μ-113.Το οτι οι φυγοστρατοι πολιτικαντηδες,εφαγαν χρηματα,και ο στρατος εχει ακομη Μ-113,δεν τον ενοχλησε;Μακαρι και ο Τσιπρας,να ενοιωθε μια αλλαγη μεσα του,και να κυκλοφορουσε με στρατιωτικη στολη.Να απερριπτε τις παλαιοτερες αριστερες ιδεοληψιες,και να ενοιωθε λιγο πιο κοντα στις ενοπλες δυναμεις.Για το οτι ακομη δεν ανοιξε ο φακελλος της Κυπρου,εχει να πει κατι;Αραξε στα παρασημα σου...μεγαλε.

Ανώνυμος είπε...

Ο Καμμένος μπορεί να νοιώθει πιο κοντά στο στράτευμα
οι στρατιωτικοί πως νοιώθουν όταν βλέπουν ένα επαγγελματία πολιτικό να παριστάνει τον πολεμιστή;
Μήπως όταν επισκέπτεται μοναστήρια να φοράει ράσα για να αισθάνεται πιο κοντά στους καλογέρους;

Ομάδα Εκπαιδευτικών "Ο Παιδαγωγός" είπε...

Θεατρίνοι πολιτικοί..

Ανώνυμος είπε...

-Ένας εν ενεργεία Ανώτατος Αξιωματικός γιατί δεν του είπε, ότι δεν επιτρέπετε να βάζει όποια στολή του κάνει κέφι;
-Εκτός αν ο κ. Καμμένος ζηλεύει τους Βασιλείς της Ελλάδος που ως αρχηγοί των Εν. Δυνάμεων φορούσαν πάντοτε στολή, όλων των όπλων.
Σημαντική όμως διαφορά. ΟΛΟΙ οι Βασιλείς είχαν φοιτήσει στην Στρ. Σχολή Ευελπίδων.
Ο κ. Υπουργός που φοίτησε και από που πήρε αυτό το δικαίωμα;
Παρακμής το εγκώμιο!...

Ανώνυμος είπε...

Μπράβο στον καμενο που κρατα στην κυβερνηση τους κομμουνιστες που επιτέθηκαν στην Ελλάδα μας -ως εκαναν και οι ναζι - και συνεχιζουν μαζι να μας καταστρεφουν αρπαζοντας τις ατομικες μας ιδιοκτησιες.
Μπραβο στον καμενο που κάθεται στην βουλη και ακούει τους πασοκους να αλληλοσπαραζονται με τους συριζοκομμουνιστες για το ποιος ειναι περισσότερο αριστερος υβρίζοντας τον ως ακροδεξιο οι πασοκοι -ακροδεξιους θεωρουν οι αριστεροι οσους πολεμησαν κατα του κομμουνισμου - και ο καμενος να δείχνει προς την χ.α. μη τολμωντας να τους αντιπαρατεθει υπερσπιζομενος τον εθνικο στρατο ...του οποιου τωρα "την στολή τιμα"!

Και έπειτα ...μας φταίει η ....αριστερα.
Ευγε καμενε "δεξιε" με αριστερες - υλιστες ειναι οι αριστεροι , αυτοι κυνηγουν το χρήμα οχι οι δεξιοι- ΤΣΕΠΕΣ!

Ανώνυμος είπε...

“Θεατρίνοι πολιτικοί..”

Τα είπατε ΟΛΑ με δυο λέξεις. Συγχαρητήρια Δάσκαλε!

Κακοστημένο και τραγικά κουραστικό επαναλαμβανόμενο θέατρο από ΟΛΟΥΣ!
Δυστυχώς οι θεατές πληρώνουν το εισιτήριο …κατά την είσοδο και οι ηθοποιοί απολαμβάνουν “το εισιτήριο”… ανεξαρτήτως θεάματος!
Η μοναδική έως σήμερα δυνατότητα που δίνεται στους θεατές είναι να αλλάξουν θέατρο …ξανά αντικρίζοντας ,εκ των υστερών πάντα, άλλους η τους ιδίους ηθοποιούς να παίζουν το ΙΔΙΟ κακόγουστο και καταστροφικό πλέον για την Ελληνοχριστιανική Πατρίδα μας έργο!

Γιάννης Λαγός: Η Χρυσή Αυγή δεν λυγίζει από τον βρώμικο πόλεμο του Τζορτζ Σόρος
https://www.youtube.com/watch?v=dTWmnS6G2RM


Στο 10.00
Απέτυχε το διπλό ανάχωμα που αποτελούσαν οι ΑΝΕΛ και ΛΑ.Ο.Σ.!
Αυτά τα λέει ο Σορος σύμφωνα με τα emails που έχουν δει το φως* της δημοσιότητας, δεν τα λέω εγώ και φυσικά δεν έχει σημασία ποιος τα μεταφέρει εντός της βουλής.
Για να προλάβω τον οποιονδήποτε…
Ποτέ δεν θα πω πως ο ήλιος ανατείλει στην δύση επειδή η …
Φαντάζομαι να εννοείται την συνέχεια.



• Που καλύπτει προς το παρών το σκοτάδι των ΜΜΕ!
Όμως ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΜΑΣ , θα νικά πάντα – αργά η γρήγορα – τα σκοτάδια που έχουν πλημμυρίσει κυριολεκτικά και μεταφορικά την Ελλάδα μας.
Για τα οποία σκοτάδια και πλημμύρες δεν φταίει κανείς , εφόσον το ΟΝΟΜΑ του κόμματος που κυβερνά σήμερα είναι διαφορετικό από το χθεσινό!

Ανώνυμος είπε...

Το χιούμορ δεν έχει όρια λένε...

-Ο.Υ.Κ, λέγετε παρακαλώ.
-Καλημέρα, απ' το γραφείο του υπουργού.
-Α, καλημέρα σας. Τί κάνετε;
-Μια χαρά. Εσείς;
-(ΚΩΛΟΒΑΡΑΜΕ) Στο καθήκον. Σε τί μπορούμε να βοηθήσουμε;
-Όπως ξέρετε, την άλλη βδομάδα, ο κύριος Καμμένος θα επισκεφθεί τη σχολή σας.
-Το ξέρουμε.
-Και θέλει να ντυθεί Ο.Υ.Κ
-Τί εννοείτε «θέλει να ντυθεί Ο.Υ.Κ»; Ψυχολογία στη Λυών δεν έχει σπουδάσει;
-Ναι αλλά θέλει να 'ναι ασορτί.
-Με ποιους;
-Με τους κομάντο.
-Μα δεν είναι κομάντο.
-Ναι αλλά είναι υπουργός.
-Ε ας έρθει ντυμένος υπουργός.
-Αυτός θέλει κομάντο.
-Ο...κεϋ. Τί νούμερο φοράει;
-4XL.
-Δε βγαίνει σε 4XL η πράσινη στολή κομάντο.
-Κι οι υπέρβαροι κομάντο τί φοράνε;
-Δεν υπάρχουν υπέρβαροι κομάντο.
-Γιατί;
-Γιατί είναι κομάντο.
-Και τώρα τι θα γίνει;
-Έχουμε κάτι καφέ κουρτίνες παραλλαγής-θα κάνουμε ο,τι μπορούμε.
-Μας σώζετε.

Ανώνυμος είπε...

μμμμμμ.........
ωραια........
ο υπερπατριωτης των 5 ηπειρων και των 3 θαλλασων Καμενος
(μικρο ονομα - τελειως )
εχει υπογραψει μυστικη συμφωνια τυπου S.O.F.A. με το Ισραηλ παραδιδοντας την Κρητη και με αναλογη φανερη συμφωνια με το Ν.Α.Τ.Ο. οσον αφορα την Καρπαθο
(μεταφραση - μολις αρχισουν την λειτουργεια τους οι στρατιωτικες βασεις για να βγεις απο το καραβι στην κρητη η στην καρπαθο θα ελεχγεσαι απο αμερικανο η ισραηλινο στρατονομο)
ενω παραλληλα εχει μεταλαξει το στρατιωτικο αμυντικο δογμα της χωρας διδιοντας στις ενοπλες δυναμεις την δυνατοτητα να επεμβουν σε περιπτωση κοινωνικης αναταραχης
(μεταφραση - αν συμετεχεις σε πορεια,συλλαλητηριο η δημοσια συναρθοιση αντι για μπαλουρδους ματαζηδες με γκολμπ θα ερχεσαι αντιμετοπως με στρατιωτικες μοναδες με οπλα)
ερχεται σε δυσκολη ομολογουμενως θσεη απο την επιστολη ενος αποστρατου
(μεταφραση - συνταξιουχου με κομενες αποδοχες)
επειδη λει φοραει στολες παραλαγης αντι για κοστουμι και γραβατα
(μεταφραση - για ζητηματα στυλιστικης αμφιεσης)
και εμεις ως αναγνωστες του σαιτ
(μεταφραση - ανεργοι που σκοτωνωμε την ωρα μας διαβαζοντας μαλακιες)
θα πρεπει να προβληματιστουμε και να παρουμε σαφη θεση ειτε υπερ του ενος ειτε του αλλου
(μεταφραση - δεν εχουν αρχισει και τα καινουργια ριαλιτι καιτωρα που θα πεσει μαυρο στα καναλια πως θα σκοτωνουμε την ανια μας)

βρε δεν πατε να γαμ..............

GeorGRE είπε...

Στις επόμενες εκλογές είναι καμμένος από χέρι.
Έχω χρόνια που νιώθω ότι δεν εκπροσωπούμαι στη Βουλή.

Ομάδα Εκπαιδευτικών "Ο Παιδαγωγός" είπε...

Όταν ζητούμε απ-ό τους σχολιαστές να μην χρησιμοποιούν υβριστικές λέξεις ή εκφράσεις, δεν νομίζουμε να απαιτούμε κάτι παράλογο.

Γράφετε:
εχει υπογραψει μυστικη συμφωνια τυπου S.O.F.A. με το Ισραηλ παραδιδοντας την Κρητη και με αναλογη φανερη συμφωνια με το Ν.Α.Τ.Ο. οσον αφορα την Καρπαθο


Αν αντί να βρίζετε κάνατε τον κόπο να στέλνατε κάποια αξιόπιστη παραπομπή, και μας το ζητούσατε, ευχαρίστως θα δημοσιεύαμε την θέση σας.

Ο καθένας επιλέγει να σχολιάζει ότι κρίνει ενδιαφέρον ή σημαντικό. Φυσικά το πρόβλημα μας δεν ήταν μόνον η ίδια η στρατιωτική στολή που εξευτελίζει ένας πολιτικός αλλά και η προσπάθεια εξαπάτησης των θεατών μέσω της στολής.

Αν εσείς γνωρίζετε τη "μυστικη συμφωνια τυπου S.O.F.A.", εμείς δεν διαβάσαμε τίποτε σχετικό και να μας σ'χωρνάτε.

Ομάδα Εκπαιδευτικών "Ο Παιδαγωγός" είπε...

1) το "μακελι(ει)ο" το βγάλατε από το μυαλό σας. Δεν υπάρχει πουθενά στο ιστολόγιο μας. Πιθανώς τα άλλα, αυτά που υπάρχουν, δεν εξυπηρετούσαν την συκοφαντία σας.

2) Κάντε τον κόπο να μας απόδείξετε πόσο "χρυσαυγίτικος" είναι ο Κόκκινος Ουρανός ή τα Αττικά Νέα.
Αν για εσάς όποιος μιλάει για λαθρομετανάστευση, για φυλετική ταυτότητα, ταυτίζεται με το κόμμα της Χρ.Αυγής, τότε επιτρέψτε μας, εσείς φοράτε κομματικές παρωπίδες.

3) Το Αττικά Νέα έχουν κάνει άφθονες αποκαλύψεις και αποτελούν παράδειγμα ελεύθερης αγωνιστικής ασυμβίβαστης δημοσιογραφίας, γι αυτό και το προβάλουμε.

4) Οι 3 από τις 6-7 παραπομπές σας, προέρχονται από Καζάκη και το ΕΠΑΜ. Τώρα καταλαβαίνουμε ποιος εισάγει κομματικές γραμμές.

5) Επαναλαμβάνουμε ότι είμαστε ανοιχτοί σε οποιαδήποτε τεκμηριωμένη καταγγελία, όταν υπάρχουν δημοσιεύματα εφημερίδων με ντοκουμέντα, δεν έχουμε κανένα πρόβλημα να τα αναρτήσουμε.

Ανώνυμος είπε...

οσον αφορα το Μακελειο του Χιου μπορει να μην υπαρχει στο blogroll σας αλλα το συμπεριλαμβανω στν αναφορα μου σαν δειγμα σαιτ υψυλης επισκεψιμοτητας μεν , χαμηλης σταθμης δημοσιογραφιας δε, το ιδιο ισχυει και για τα αττικα νεα
η Σουφλη Καλλιοπη απλα δεν μπορει να ξεχωρισει την ηρα απο το σιταρι, δεν μπορει να ανεβαζει ειδησεις που αφορουν chemtrαils, συνομοσιολογιες περι εβραιων κ.α. και παραλληλα να κανει ρεπορταζ για ζητηματα εθνικης σημασιας και να περιμενει να την παρουμε στα σοβαρα
αν μη τι αλλο απο ζητημα αξιοπιστια σκαβει η ιδια τον λακο της
αλλο πραμα η πουλημενη δημοσιογραφια, αλλο πραμα μια προσπαθεια για γινει μια αποκαλυψη σε ενα εθνικο ζητημα με επιθετικο τροπο και αλλο πραμα ο καραγκιοζ μπερντε
η Καλιοπη Σουφλη ανηκει στην τριτη κατηγορια
οπως και ο Χιος

ο κοκκινος ουρανος δεν εχει αμεση συναφεια με την ΧΑ και τα εθνικοσολιαστικα σαιτ ιερος λοχος και ισχυς αλλα εμεση και αυτο διοτι κανει ρατσιστικη και αντισημητικη προπαγανδα - και μαλλιστα οχι ιδιαιτερα πετυχημενα

αν θεωρειτε αυτη την αποψη συκοφαντια, ε, θεωρειστε την, τι να πω....

δεν εισαγω καμια κομματικη γραμμη
δεν ειμαι μελος του επαμ
ουτε καποιου αλλου πολιτικου σχηματισμου
απλα , ο καζακης και το επαμ ειναι το μονο κομα που ασχοληθηκε με αυτο το ζητημα , τουλαχιστον σε εκτετααμενο βαθμο και οχι ως αντιμνημονιακη συνθηματολογια της μερας η εστω της βδομαδας
εξ ου και το γεγονος οτι οι περισοτερες παραπομπες προερχονται απο το πρωσωπικο μπλογκ του Δημητρη Καζακη
τι να κανουμε? επειδη ο ανθρωπος εχει κομμουνιστικα ιδεωδη ενω ως υποψιαζομαι εσεις σαν διαχειρηστης προσκολαστεε στον χωρο της δεξιας και του εθνικισμου να τον αγνοησουμε?
δηλαδη να το θεσω αλλιως
ποιος ειναι ποιο αξιοπιστος για μια πληροφορια
ο Δημητρης Καζακης η η Καλιοπη Σουφλη?
να με συμπαθατε κε παιδαγωγε αν σας στεναχωρησω αλλα εγω προσωπικα τον Καζακη θα προτιμισω

ξερετε ποιος αλλος εκανε λογο για την αλλαγη δογματος αμυνας εκτος Καζακη? ο Ιφικρατης Αμυρας του ΙΕΡΑΚΣ

http://www.iphicratisamyras.com/2016/06/blog-post_33.html

και αυτος συντασεται απολυτα στον εθνικιστικο χωρο
και μαλιστα η ρητορικη ειναι πολυ ποιο επιθετικη απο την πολιτικη της ΧΑ
ουτε αυτος σας ειναι αρεστος επειδη ειναι 12θειστης?
τι να κανουμε κε παιδαγωγε δηλαδη? να σας βρουμε ενα εθνικιστη πατριωτη ορθοδοξο χριστιανο?
ε, σας λεω οτι και ο Μιχαλιολακος ειναι παγανιστης
στα παλια περιοδικα της ΧΑ του 80 εγραφε ωδες στον Εωσφορο
οχι οτι ηταν ποτε πατριωτης, ουτε καν εθνικιστης
αλλα αυτο ειναι μια ιστορια για μια αλλη στιγμη.......

Ομάδα Εκπαιδευτικών "Ο Παιδαγωγός" είπε...

"τα εθνικοσολιαστικα σαιτ ιερος λοχος και ισχυς "
Συνεχίζετε (εν μέσω άλλων σωστών παρατηρήσεων) να προσβάλλετε άλλα ιστολόγια χωρίς τεκμηρίωση.
Έτσι αποκαλείτε τον "Ιερό Λόχο 2012" και το "Ισχύς" εθνικοσοσιαλιστικά.
Το "Ισχύς" μπήκε πρόσφατα στα ενδιαφέροντα ιστολόγια. Από τις τελευταίες 10 αναρτήσεις του (σήμερα Δευτέρα 12/9/2016, 8:00 πμ), δεν υπάρχει καμία αναφορά ούτε στην Χρ.Αυγή ούτε στον εθνικοσοσιαλισμό. Αν εσείς βλέπετε κάτι διαφορετικό (δεν αποκλείεται γιατί το προσθέσαμε πολύ πρόσφατα), να μας το υποδείξετε. Στην περίπτωση αυτή φυσικά θα το αφαιρέσουμε. Δεν υπηρετούμε ούτε κόμματα ούτε πολιτικούς.

Όσο για τον "Ιερό Λόχο 2012", δεν βλέπουμε ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΚΑΜΙΑ σχέση ούτε με την Χρ.Αυγή ούτε με τον εθνικοσοσιαλισμό. Αν μπορείτε αποδείξτε μας το αντίθετο.
Αφήστε λοιπόν τις συκοφαντίες. Το ψέμα -ειδικά όταν διατυπώνεται ανώνυμα- έχει κοντά ποδάρια.


Όσο για τον Αλμυρά, φιλοξενούμε απόψεις αντίθετων -με εμάς- ιδεολογικά προσώπων,
πρόσφατα πχ φιλοξενήσαμε άρθρο του Τζήμερου για το ΚΚΕ
http://opaidagogos.blogspot.gr/2016/08/blog-post.html
Φυσικά και δεν είμαστε 12θεϊστές και λυπόμαστε που πολλοί συνέλληνες μας, καταφεύγουν στην εύκολη αυτή "λύση" για να καλύψουν το εσωτερικό τους κενό. Αν γνώριζαν πρόσωπα πραγματικά αφιερωμένα στον Θεό και την Ορθοδοξία, θα καταλάβαιναν τι χάνουν με την επιπολαιότητα τους αυτή.

Ανώνυμος είπε...

Νε ρε το χοντομπαλα να παει σε νοσοκομειο να ντυθει νοσοκομα ο π.......ς

Δημοσίευση σχολίου

Δεν επιτρέπονται σχόλια που συκοφαντούν κάποιο πρόσωπο, που περιέχουν υβριστικούς χαρακτηρισμούς κλπ.

Προσωρινά ενεργοποιήθηκε η προ-έγκριση επειδή υπήρξαν κρούσματα προσβλητικής συμπεριφοράς και οφείλουμε να διαφυλάξουμε την αξιοπρέπεια του ιστολογίου μας.
Για τον ίδιο λόγο λόγο ενεργοποιήσαμε να σχολιάζουμε μόνον όσοι έχουν προφίλ.

Γράψτε το σχόλιό σας και απλά περιμένετε λίγες ώρες μέχρι να το δείτε δημοσιευμένο.

Σχόλιο που τηρούν στοιχειώδη κανόνες ευπρέπειας είναι αυτονόητο ότι αποτελούν αφορμή διαλόγου και ουδέποτε θα λογοκριθούν.

Ανώνυμα σχόλια που επαναλαμβάνουν συνεχώς τα ίδια χωρίς να προσθέτουν κάτι στην συζήτηση ενδέχεται να διαγραφούν για την διαφύλαξη της ποιότητας. Τα σχόλια δεν είναι πεδίο στείρας αντιπαράθεσης αλλά προβληματισμού και γόνιμου διαλόγου.