" H παιδεία αποτελεί βασική αποστολή του Kράτους και έχει σκοπό την ηθική, πνευματική, επαγγελματική και φυσική αγωγή των Eλλήνων, την ανάπτυξη της εθνικής και θρησκευτικής συνείδησης και τη διάπλασή τους σε ελεύθερους και υπεύθυνους πολίτες."
Άρθρο 16, παράγραφος 2 του Ελληνικού Συντάγματος

Τρίτη 26 Σεπτεμβρίου 2017

Τι εννοεί ο μουσουλμάνος δάσκαλος λέγοντας "αυτά τα μέρη είναι δικά μας";


Η Χαρά Νικοπούλου μόνη της υπερασπίζεται τη Θράκη μας


Χαρά Νικοπούλου

Επί τρεις ημέρες δικάζονται σε ποινικό και αστικό δικαστήριο της Κομοτηνής οι δημοσιογράφοι και συντάκτες της εφημερίδας Φωνή της Ροδόπης για συκοφαντική δυσφήμηση εναντίον μου.

Η εισαγγελέας πρότεινε την ενοχή τους και αναμένουμε την απόφαση την Δευτέρα. Ακουσαμε από τους μάρτυρες υπερασπίσεως τους επίσημα ότι είναι συνεργάτες της Ε.Υ.Π., του γραφείου εξωτερικών υποθέσεων, του ταξίαρχου, της κυρίας Φωτίου που θέλησε να μας κλείσει ως οικογενειακή στέγη Ακρίτα, του υπουργού διαφάνειας της μνημονικής κυβέρνηση σύριζα επιπλέον κατέθεσαν συνομιλία με τον ταξίαρχο!!

Τέλος μάρτυρας υπερασπίσεως τους κατέθεσε πως όταν το 2012 έμαθαν από την Ε.Υ.Π. ότι μετατέθηκα στην Κομοτηνή μεθόδευσαν μέσω της εφημερίδας σχέδιο για να ανακόψουν την παρουσία μου στην περιοχή ωςεθνικίστρια. 

Την ίδια ώρα διαρρέει στο διαδίκτυο έγγραφο εξώδικης διαμαρτυρίας από μέρους μας προς την 29 ταξιαρχία ως απάντηση στην ανάκληση παραχωρήσεως του Ακρίτα στο πνευματικό μας κέντρο μας, το όποιο το επιδώσαμε με δικαστικό επιμελητή ακριβώς για να μην υπάρξει διαρροή.

Άραγε ο στρατός θα μπορέσει στο άμεσο μέλλον να αποδείξει ότι δεν διέρρευσε παρανόμως το εν λόγω έγγραφο από τον ίδιο; Άραγε ο μουσουλμάνος δάσκαλος που έφεραν στα δικαστήρια για να τους υπερασπιστεί θα μπορέσει να δικαιολογήσει στην αρμόδια υπηρεσία της δευτεροβάθμιας εκπαιδεύσεως για ποιον λόγο αποκάλεσεχριστιανοφασίσταρια τους γονείς του διαπολιτισμικού σχολείου Σαπών στο οποίο ήταν διευθυντής, καθώς και τι εννοεί όταν κατέθεσε πως εμείς ως μουσουλμάνοι δεν θα αφήσουμε κανέναν να κάνει χριστιανικό χωριό στο Άλαν Τεπε;


Αυτά τα μέρη είναι δικά μας; Τι εννοεί αλήθεια, θα μπορέσει να μας εξηγήσει στην καταγγελία που θα γίνει στους προϊστάμενους του;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δεν επιτρέπονται σχόλια που συκοφαντούν κάποιο πρόσωπο, που περιέχουν υβριστικούς χαρακτηρισμούς κλπ.

Προσωρινά ενεργοποιήθηκε η προ-έγκριση επειδή υπήρξαν κρούσματα προσβλητικής συμπεριφοράς και οφείλουμε να διαφυλάξουμε την αξιοπρέπεια του ιστολογίου μας.
Για τον ίδιο λόγο λόγο ενεργοποιήσαμε να σχολιάζουμε μόνον όσοι έχουν προφίλ.

Γράψτε το σχόλιό σας και απλά περιμένετε λίγες ώρες μέχρι να το δείτε δημοσιευμένο.

Σχόλιο που τηρούν στοιχειώδη κανόνες ευπρέπειας είναι αυτονόητο ότι αποτελούν αφορμή διαλόγου και ουδέποτε θα λογοκριθούν.

Ανώνυμα σχόλια που επαναλαμβάνουν συνεχώς τα ίδια χωρίς να προσθέτουν κάτι στην συζήτηση ενδέχεται να διαγραφούν για την διαφύλαξη της ποιότητας. Τα σχόλια δεν είναι πεδίο στείρας αντιπαράθεσης αλλά προβληματισμού και γόνιμου διαλόγου.