" H παιδεία αποτελεί βασική αποστολή του Kράτους και έχει σκοπό την ηθική, πνευματική, επαγγελματική και φυσική αγωγή των Eλλήνων, την ανάπτυξη της εθνικής και θρησκευτικής συνείδησης και τη διάπλασή τους σε ελεύθερους και υπεύθυνους πολίτες."
Άρθρο 16, παράγραφος 2 του Ελληνικού Συντάγματος

Δευτέρα 25 Σεπτεμβρίου 2017

ΚΑΛΕΣΜΑ της Πατριωτικής Ένωσης Ελλήνων Πολιτών Ωραιοκάστρου ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΚΑΙ ΚΗΔΕΜΟΝΕΣ των ΜΑΘΗΤΡΙΩΝ ΚΑΙ ΜΑΘΗΤΩΝ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΣΧΟΛΕΙΩΝ.


Σεβαστοί γονείς και κηδεμόνες.
Ζούμε σε μια περίοδο πολλαπλών ιδεολογικών, πνευματικών και κοινωνικών συγχύσεων και είναι απόλυτη ανάγκη να θωρακίσουμε τα εγγόνια μας, τα παιδιά μας και γενικά όλα τα Ελληνόπουλα. 
Είναι επιτακτική ανάγκη να τα προσφέρουμε την δυνατότητα να καταρτιστούν πρακτικά αλλά και βιωματικά και συγχρόνως να τους καταστήσουμε μετόχους αναλήψεως ευθυνών για την αξιόπιστη μαρτυρία της ορθόδοξου πίστεως και της πατρίδος.
Είναι απόλυτη ανάγκη να χρησιμοποιούμε μια γλώσσα όταν ομιλούμε για τους Νέους τα Νέα ΕΛΛΗΝΟΠΟΥΛΑ.
Τη γλώσσα της ΑΛΗΘΕΙΑΣ
Ξεχείλισε το ψέμα, η διαστρέβλωση της αλήθειας και το σερβίρισμα των παρα φύση γεγονότων και πράξεων στα φυσιολογικά βλαστάρια της Ελληνικής Νεολαίας. 


Για όλους τους παραπάνω λόγους θερμά σας παρακαλούμε και προτείνουμε προκειμένου τα παιδιά μας να παραμείνουν ΕΛΛΗΝΕΣ και ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ για μια έκτακτη σύναξη-συνεδρίαση σύμφωνα με το ισχυρότατο και ιερό δικαίωμα που έχετε ως Γονείς και Έλληνες πολίτες για να συζήτησετε τις εξελίξεις που αφορούν τις αντισυνταγματικές και σκόπιμες αποφάσεις της κυβέρνησης 
  • να μεταλλάξει το μάθημα των θρησκευτικών σε μάθημα προπαγάνδας πολυθρησκευτικής πλύσης εγκεφάλου των παιδιών μας, με σκοπό να τα απομακρύνουν από την Ελληνορθόδοξη παράδοση αλλά και για 
  • την επαίσχυντη κατάργηση της έπαρσης της Ελληνικής σημαίας και ανάκρουσης του Ελληνικού Εθνικού Ύμνου εις την Ελευθερίαν. 
Με το μάθημα αυτό που δεν έχει καμια σχέση με την Ορθόδοξη Χριστιανική Πίστη, αλλά ούτε και με τον Ελληνικό μας Πολιτισμό. Με την κατάργηση της έπαρσης της σημαίας και της ανάκρουσης του Εθνικού ύμνου στα σχολεία αλλά και την προπαγάνδα με τις διεμφυλικές ταυτότητες η κυβέρνηση εκτελεί σχέδιο αποδόμησης και διάλυσης της Ελληνορθόδοξης κοινωνίας και του Έθνους μας, αρχίζοντας με την προπαγάνδα και την δηλητηρίαση των ψυχών των παιδιών μας, διότι θέλει να μεταλλάξει τα παιδιά μας σε άψυχους δούλους. 

Εμείς όμως ως Έλληνες Χριατιανοι Ορθόδοξοι και Πολίτες σας καλούμε να υπερασπιστούμε το άρθρο 16 παρ. 2 του Συντάγματος της ΕΛΛΑΔΟΣ το οποίο γράφει:
"Η παιδεία αποτελεί βασική αποστολή του κράτους και έχει σκοπό την ηθική, πνευματική, επαγγελματική και φυσική αγωγή των Ελλήνων, την ανάπτυξη της Εθνικής και Θρησκευτικής συνείδησης και την διάπλαση τους σ ελεύθερους και υπεύθυνους πολίτες".

Σύμφωνα με το Σύνταγμα, άρθρο 16 παρ.2, την Ευρωπαϊκή Σύμβαση για τα δικαιώματα του Ανθρώπου και το νόμο 1566/1985, η Ελληνική Πολιτεία οφείλει να παρέχει παιδεία σύμφωνα με τις θρησκευτικές πεποιθήσεις των Ελλήνων πολιτών και συγκεκριμένα να αναπτύσσει την Ελληνική Εθνική συνείδηση και την Ορθόδοξη Χριστιανική Θρησκευτική συνείδηση. 
Οι παράνομες πράξεις της κυβέρνησης πρέπει να σταματήσουν μόνο με τον αγώνα και το δίκαιο όλων των Ελλήνων και Ελληνίδων διότι τα σχολεία μας είναι και θα παραμείνουν Ελληνικά σχολεία και η Πατρίδα μας η Ελλάδα ελευθερώθηκε με τον αγώνα υπέρ Πίστεως και της Πατριδος.

Επιπλέον δε, σας παρακαλούμε κατά την σύναξη-συνεδρίαση να συζητηθούν τα παραπάνω θέματα και να αποφασισθούν τρόποι δράσης και υπεράσπισης της Ελληνικής και Ορθόδοξης παιδείας της Πίστεως και της Πατρίδος των Παιδιών μας και της Συνταγματικής και ιερής Ελευθερίας μας, διότι οι παίδες των Ελλήνων είναι το παρόν και το μέλλον της Ελλάδος.


Τέλος ας μη λησμονούμε ότι:

Ο ΔΙΑΦΩΝΩΝ ΜΕ ΤΟ ΙΣΛΑΜ ΕΚΤΕΛΕΙΤΑΙ
ΟΙ ΘΗΛΕΙΣ ΣΤΗΝ ΗΛΙΚΙΑ ΤΩΝ ΕΝΝΕΑ ΕΤΩΝ ΕΙΝΑΙ ΕΝΗΛΙΚΕΣ
ΟΙ ΑΠΙΣΤΟΙ ΔΕΝ ΔΥΝΑΤΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΘΕΣΟΥΝ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΕΝΟΣ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΥ 
ΗΓΥΝΑΙΚΑ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ(=ΑΝΔΡΑ)
Ο «ΑΝΘΡΩΠΟΣ» ΕΧΕΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΧΕΙΡΟΔΙΚΗΣΕΙ ΤΗΝ ΓΥΝΑΙΚΑ
Ο ΠΡΟΣΥΛΗΤΙΣΜΟΣ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΚΑΘΕ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΥ


Με αγάπη για το μέλλον των παιδιών μας και της Πατριδος μας.
ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟΥ
Από το facebook της Πατριωτικής Ένωσης Ωραιοκάστρου, εδώ.


κατεβάστε το κείμενο σε μορφή pdf, εδώ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δεν επιτρέπονται σχόλια που συκοφαντούν κάποιο πρόσωπο, που περιέχουν υβριστικούς χαρακτηρισμούς κλπ.

Προσωρινά ενεργοποιήθηκε η προ-έγκριση επειδή υπήρξαν κρούσματα προσβλητικής συμπεριφοράς και οφείλουμε να διαφυλάξουμε την αξιοπρέπεια του ιστολογίου μας.
Για τον ίδιο λόγο λόγο ενεργοποιήσαμε να σχολιάζουμε μόνον όσοι έχουν προφίλ.

Γράψτε το σχόλιό σας και απλά περιμένετε λίγες ώρες μέχρι να το δείτε δημοσιευμένο.

Σχόλιο που τηρούν στοιχειώδη κανόνες ευπρέπειας είναι αυτονόητο ότι αποτελούν αφορμή διαλόγου και ουδέποτε θα λογοκριθούν.

Ανώνυμα σχόλια που επαναλαμβάνουν συνεχώς τα ίδια χωρίς να προσθέτουν κάτι στην συζήτηση ενδέχεται να διαγραφούν για την διαφύλαξη της ποιότητας. Τα σχόλια δεν είναι πεδίο στείρας αντιπαράθεσης αλλά προβληματισμού και γόνιμου διαλόγου.