" H παιδεία αποτελεί βασική αποστολή του Kράτους και έχει σκοπό την ηθική, πνευματική, επαγγελματική και φυσική αγωγή των Eλλήνων, την ανάπτυξη της εθνικής και θρησκευτικής συνείδησης και τη διάπλασή τους σε ελεύθερους και υπεύθυνους πολίτες."
Άρθρο 16, παράγραφος 2 του Ελληνικού Συντάγματος

Πέμπτη 28 Σεπτεμβρίου 2017

ΞΥΠΝΑ ΡΑΓΙΑ. ΞΥΠΝΑΑΑΑΑΑ.

10.000.000  "ραγιάδες" παρακολουθούν υπνωτισμένοι 
  • να τους βάζουν υπέρογκους φόρους στα σπίτια,
  • να μην έχουν δουλειές και όταν βρίσκουν να είναι από 300 μέχρι 600 ευρώ το μήνα,
  • να τους κατάσχουν τα χρήματα από την τράπεζα,
  • να τους βγάζουν "στο σφυρί" τα σπίτια,
  • να ζουν χωρίς ασφάλιση και χωρίς ιατρική περίθαλψη,
  • τα παιδιά τους στα σχολεία να διδάσκονται την αποδόμηση των "έμφυλων ταυτοτήτων" και τα οικουμενιστικά Θρησκευτικά. Καμιά κατάργηση κ για την κατάργηση του Εθνικού Ύμνου,
  • και μια ανίκανη κυβέρνηση να ασχολείται με τα δικαιώματα των ομοφιλοφύλων και με την απόδοση ιθαγένειας σε λαθρομετανάστες, να τους βρίσκει σπίτια και να τους δίνει δικαίωμα εργασίας και να βάζει τα παιδιά τους στα σχολεία
  • τις προδοσίες στα θέματα της ορθόδοξης πίστεως να καθιερώνονται
  • και αγιορείτες και ευλαβείς ιερωμένους να ΔΙΩΚΟΝΤΑΙ επειδή αρνούνται να αποδεχθούν την ψευδοΣύνοδο της Κρήτης,


και δεν βγαίνει να αντιδράσει ΚΑΝΕΙΣ.Κοιτά ραγιά, πόσο εύκολο είναι να ανατρέψεις την "καθημερινότητα" της σκλαβιάς σου:

https://youtu.be/aLr1lZxySxYΟμάδα εκπαιδευτικών "Ο Παιδαγωγός"


ΥΓ. Οφείλουμε να συγχαρούμε τον π.Κλεομένη 
(για την
εθελοντική πρωτοβουλία "καθαρισμού της πόλης" και την "οικολογική του ευαισθησία", να πετάξει το πανό στον κάδο ανακύκλωσης!)  Εύγε πάτερ!!!

6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ευτυχώς διάβασα τα εντός τής παρενθέσεως στο υστερόγραφο γιατί προς στιγμήν ανησύχησα αγαπητέ παιδαγωγε με την υπεράσπιση του Κλεομενη.

Ομάδα Εκπαιδευτικών "Ο Παιδαγωγός" είπε...

Αλίμονο! Να υπερασπιστούμε εμείς τον "Κλεομένη"; (πατέρας είναι, πατήρ Κλεομένης).
Ενώ αν παρουσιάζαμε κανένα αγαπολογικό άρθρο πχ του Αλβανίας Αναστασίου (ψάξτε λίγο πως προέκυψε η "Αλβανική" εκκλησία, όπως και τον ρόλο του Αναστασίου στο να ΜΗΝ εγκατασταθούν στις έδρες τους οι 3 εψηφισμένοι μητροπολίτες Αργυροκάστρου, Κορυτσάς κλπ, επειδή ήταν Έλληνες και όχι αλβανοί),
τότε θα κάνατε άφθονα like, να δείξετε ανώτερη "κουλτούρα" στους φίλους σας στο facebook.

Ο καθένας πλέον διαλέγει τον δρόμο του: το λαγούμι ή την έπαλξη του.

Αργύρης μυλωνας είπε...

Ανωνυμε ειναι ο μονος που πρατει τα πιστευω του,η πιστη του δηλαδη δεν ειναι νεκρη.Εχεις να υποδειξεις τον επομενο του;πες μας ποιος ειναι ο δευτερος που υπερασπιζεται την πιστη;

Ομάδα Εκπαιδευτικών "Ο Παιδαγωγός" είπε...

Αν και το ερώτημα σας απευθύνεται στον ανώνυμο, σίγουρα υπάρχουν και άλλοι ομολογητές ιερείς και μοναχοί, δείτε πχ την λίστα στο επάνω δεξιά μέρος του ιστολογίου μας (ιερείς που ΔΕΝ μνημονεύουν τον Πατριάρχη Βαρθολομαίο)

Στυλιανός είπε...

Ο συμπαθέστατος πάτερ Κλεομένης έχει ξεφύγει αρκετά! Αν και τον συμπαθώ και κάνει ομολογιακό αγώνα, διακατέχεται απο αρκετές πλάνες συν ότι έλκη χειροτονία απο σχισματική παράταξή των ΓΟΧ (Μακαρίου η οποία αποσχίσθει για γελοίους λόγους απο την σύνοδο του Χρυσοστόμου Κιούση).

Αργύρης μυλωνας είπε...

Εξω ποιος αγωνιζεται πρακτικα εννοω

Δημοσίευση σχολίου

Δεν επιτρέπονται σχόλια που συκοφαντούν κάποιο πρόσωπο, που περιέχουν υβριστικούς χαρακτηρισμούς κλπ.

Προσωρινά ενεργοποιήθηκε η προ-έγκριση επειδή υπήρξαν κρούσματα προσβλητικής συμπεριφοράς και οφείλουμε να διαφυλάξουμε την αξιοπρέπεια του ιστολογίου μας.
Για τον ίδιο λόγο λόγο ενεργοποιήσαμε να σχολιάζουμε μόνον όσοι έχουν προφίλ.

Γράψτε το σχόλιό σας και απλά περιμένετε λίγες ώρες μέχρι να το δείτε δημοσιευμένο.

Σχόλιο που τηρούν στοιχειώδη κανόνες ευπρέπειας είναι αυτονόητο ότι αποτελούν αφορμή διαλόγου και ουδέποτε θα λογοκριθούν.

Ανώνυμα σχόλια που επαναλαμβάνουν συνεχώς τα ίδια χωρίς να προσθέτουν κάτι στην συζήτηση ενδέχεται να διαγραφούν για την διαφύλαξη της ποιότητας. Τα σχόλια δεν είναι πεδίο στείρας αντιπαράθεσης αλλά προβληματισμού και γόνιμου διαλόγου.