" H παιδεία αποτελεί βασική αποστολή του Kράτους και έχει σκοπό την ηθική, πνευματική, επαγγελματική και φυσική αγωγή των Eλλήνων, την ανάπτυξη της εθνικής και θρησκευτικής συνείδησης και τη διάπλασή τους σε ελεύθερους και υπεύθυνους πολίτες."
Άρθρο 16, παράγραφος 2 του Ελληνικού Συντάγματος

Πέμπτη 1 Σεπτεμβρίου 2016

Καταγγελία: Για 20 ΑΡΓΥΡΙΑ οι ΞΕΝΟΔΟΧΟΙ στα βλαχοχώρια των Γρεβενών ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΠΟΙΟΥΝ την ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ.

Ο Πατριωτικός Ελληνικός Σύνδεσμος καταγγέλλει τους ξενοδόχους των ιστορικών χωριών (Βλαχοχώρια) Σαμαρίνα, Σμίξη, Λάβδα, Πολυνέρι και Αλατόνερο οι οποίοι ήρθαν σε συνεννόηση με τα τσιράκια της νέας τάξης πραγμάτων και του Σιωνισμού την ΥΠΑΤΗ ΑΡΜΟΣΤΙΑ ΤΟΥ Ο.Η.Ε. προκειμένου να φιλοξενήσουν στα καταλύματα που διαθέτουν στα συγκεκριμένα χωριά 600 λαθροεισβολείς. 

Το ποσό που συμφωνήθηκε μεταξύ ξενοδόχων και της ΥΠΑΤΗΣ ΑΡΜΟΣΤΙΑΣ ΤΟΥ Ο.Η.Ε. ο οποίος από την μία χύνει κροκοδείλια δάκρυα για τους λαθροεισβολείς (πρόσφυγες) και από την άλλη δίνει το πράσινο φώς στους Αμερικανοσιωνιστές και στους Αρχιδολοφόνους του ΝΑΤΟ να βομβαρδίζουν χώρες από όπου προέρχονται οι περισσότεροι λαθροεισβολείς, είναι 20 ευρώ ανά άτομο στο οποίο περιλαμβάνεται η διανυκτέρευση και 3 γεύματα, να προσέξουν μόνο μην τους σερβίρουνε χοιρινό κρέας. 

Έτσι λοιπόν με τον τρόπο αυτό οι συγκεκριμένοι ξενοδόχοι ξεπουλούνε και συγχρόνως μουσουλμανοποιούν την Ελλάδα μας και όλα αυτά για μόλις 20 Αργύρια… 



Αξίζει να αναφερθεί επίσης ότι τα συγκεκριμένα ξενοδοχεία σε αυτά τα χωριά δεν έχουνε πρόβλημα επιβίωσης διότι έχουνε τουρισμό όλο το χρόνο. 
Η ΑΠΟΛΥΤΗ ΞΕΦΤΥΛΑ ΚΑΙ ΤΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ. 


Ο Πατριωτικός Ελληνικός Σύνδεσμος καλεί τους Έλληνες να μην επιλέγουν τα συγκεκριμένα ξενοδοχεία σε ένδειξη διαμαρτυρίας. 
Σε λίγες ημέρες όπου θα μεταφερθούνε οι λαθροεισβολείς στα ξενοδοχεία των συγκεκριμένων χωρίων θα γίνουν γνωστά τα ονόματα τους όπου και θα ανακοινωθούν. 

Τέλος αξίζει να γίνει ιδιαίτερη αναφορά στους άξιους Έλληνες ιδιοκτήτες που διαθέτουν καταλύματα στα παράλια του Νομού Λαρίσης οι οποίοι αρνήθηκαν να φιλοξενήσουν λαθροεισβολείς (πρόσφυγες), ύστερα από πρόταση που τους έγινε από την ΥΠΑΤΗ ΑΡΜΟΣΤΙΑ ΤΟΥ Ο.Η.Ε. και παρόλο που δεν έχουν τουρισμό όλο το χρόνο με αποτέλεσμα να χάσουν και κάποια χρήματα. 

ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΜΑΣ.

ΕΞΩ ΤΟ ΙΣΛΑΜ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. 
ΟΥΤΕ ΣΤΑ ΒΛΑΧΟΧΩΡΙΑ ΟΥΤΕ ΠΟΥΘΕΝΑ 
ΕΞΩ ΟΙ ΛΑΘΡΟΕΙΣΒΟΛΕΙΣ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΩΝΙΑ. 

Η ΕΛΛΑΔΑ ΑΝΟΙΚΕΙ ΜΟΝΟ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Προμελετημένη και με χειρουργική ακρίβεια σχεδιασμένη γενοκτονία του Ελληνικού έθνους.
Υπάρχουν διεθνείς νόμοι που αυτό απαγορεύεται ρητά και δια ροπάλου.
Όσι συμμετέχουν σε αυτήν εστω και εν αγνοία τους τιμωρούνται αυστηρότατα.
Εφτασε η ώρα - εφόσον αυτό νομικά στέκει - να αρχίσουν - απο μια ΔΙΕΘΝΗ ει δυνατόν ομάδα - να στέλνονται εξώδικα η όποιος άλλος πρόσφορος νομικός τρόπος αντίδρασης προς όλους- ακόμα και πρός διεθνείς οργανισμούς - που με τον Α η Β τρόπο συμμετέχουν στην γενοκτονία του Ελληνικού εθνους.
Κάθε ένας ΑΤΟΜΙΚΑ αλλά και συλλογικά πρέπει να βρεθεί ενώπιον των ευθυνών του , κυρίως εντός αλλά και εκτός Ελλάδος...άγνοια νόμων δεν επιτρέπεται.

Θα ηταν ευχής έργον να μπορούσαμε να είχαμε την γνώμη ενός ειδικού επι αυτού του
θέματος.
Δεν είμαστε πλέον οι αγράμματοι - οχι αμόρφωτοι - Ελληνες του 1821 ουτε του 1940 που οι σπερμολόγοι ξένοι και Ελληνες μας δίχαζαν εντέχνως για να μας ελέγχουν , να μας έχουν φόρου υποτελείς να αρπαζουν το βιός μας , τις ιδιωτικές και δημόσιες περουσίες μας και στο τέλος μέσω αυτών των φόρων και του επικοισμού να μας εξαφανίσουν ως Ελληνοχριστιανικό έθνος απο τον παγκόσμιο χάρτη, ως σε πάμπολλες άλλες φυλές έχει συμβεί.
Ολα έχουν και ενα όριο και αυτό το όριο το έχουν υπερβεί ντόπιοι και ξένοι.
Κόμματα και αποκόμματα δεν μπορούν πλέον να κρύβονται πίσω απο τον ...."πόλεμο των ιμπεριαλιστών". Εξώδικα -επαναλαμβάνω εαν στέκει νομικώς- και αφήστε τα μέλη τους να τρέχουν....
Για όποιον αμφιβάλλει ....ας ψάξει να δει τι απέγιναν οι Φοίνικες.

Δημοσίευση σχολίου

Δεν επιτρέπονται σχόλια που συκοφαντούν κάποιο πρόσωπο, που περιέχουν υβριστικούς χαρακτηρισμούς κλπ.

Προσωρινά ενεργοποιήθηκε η προ-έγκριση επειδή υπήρξαν κρούσματα προσβλητικής συμπεριφοράς και οφείλουμε να διαφυλάξουμε την αξιοπρέπεια του ιστολογίου μας.
Για τον ίδιο λόγο λόγο ενεργοποιήσαμε να σχολιάζουμε μόνον όσοι έχουν προφίλ.

Γράψτε το σχόλιό σας και απλά περιμένετε λίγες ώρες μέχρι να το δείτε δημοσιευμένο.

Σχόλιο που τηρούν στοιχειώδη κανόνες ευπρέπειας είναι αυτονόητο ότι αποτελούν αφορμή διαλόγου και ουδέποτε θα λογοκριθούν.

Ανώνυμα σχόλια που επαναλαμβάνουν συνεχώς τα ίδια χωρίς να προσθέτουν κάτι στην συζήτηση ενδέχεται να διαγραφούν για την διαφύλαξη της ποιότητας. Τα σχόλια δεν είναι πεδίο στείρας αντιπαράθεσης αλλά προβληματισμού και γόνιμου διαλόγου.