" H παιδεία αποτελεί βασική αποστολή του Kράτους και έχει σκοπό την ηθική, πνευματική, επαγγελματική και φυσική αγωγή των Eλλήνων, την ανάπτυξη της εθνικής και θρησκευτικής συνείδησης και τη διάπλασή τους σε ελεύθερους και υπεύθυνους πολίτες."
Άρθρο 16, παράγραφος 2 του Ελληνικού Συντάγματος

Δευτέρα 19 Σεπτεμβρίου 2016

Η ακύρωση υποστολής σημαίας στο φρούριο της Μυτιλήνης (λόγω λαθρομεταναστών) και η ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ των κατοίκων της Μυτιλήνης που μαζεύτηκαν στο λιμάνι και ... (απίστευτα βίντεο και εικόνες!) Το σχόλιο μας!

Εδώ και πάρα πολλές δεκαετίες άγημα του στρατού,παλαιότερα σε πεζοπόρο σχηματισμό,τώρα μηχανοκίνητα μεταφερόμενο,πραγματοποιεί έπαρση το πρωί και υποστολή το απόγευμα της ελληνικής σημαίας στο φρούριο της Μυτιλήνης.



Σύμφωνα με πληροφορίες,την περασμένη Κυριακή η υποστολή της σημαίας ματαιώθηκε και αυτό διότι στο λιμάνι της Μυτιλήνης είχαν ξεσπάσει ταραχές και επεισόδια μεταξύ ομάδας λαθρομεταναστων και της λιμενικής αστυνομίας,και κατόπιν προτροπής της λιμενικής αστυνομίας προς το άγημα του στρατού η υποστολή της σημαίας ματαιώθηκε. 

Και αυτό διότι φοβήθηκαν ότι στο άκουσμα του εθνικού ύμνου που συνοδεύει την υποστολή της σημαίας θα εξαγριωνόταν περισσότερο οι εξεγερμένοι λαθρομεταναστες.
Αυτό λογικά δεν πρέπει να έχει συμβεί σε καμία χώρα του κόσμου,και δείχνει ανάγλυφα την κατάντια που έχουμε περιέλθει,και μάλιστα σε ένα ακριτικό νησί ,που θα πρέπει το φρόνημα των κατοίκων να διατηρείται σε υψηλό επίπεδο.

το είδαμε εδώ



Δείτε όμως και τη συνέχεια:
Έγινε απόψε στη ΜΥΤΙΛΗΝΗ!!! Ποτέ άλλοτε δεν ακούστηκε ο Εθνικός μας Ύμνος τόσο δυνατά, τόσο καθαρά και με τόση συγκίνηση και πάθος. 
Πολίτες κάθε ηλικίας, υπερήλικες, νέοι γονείς με τα μωράκια τους, ανάπηροι στα αμαξίδια τους, βιοπαλαιστές, πτυχιούχοι, απόστρατοι του χακί, μαθητές, φοιτητές, νοικοκυρές, παπούδες, γιαγιάδες με τα εγγόνια, εκπρόσωποι Συλλόγων, πολιτευτές. 
Όλοι μπροστά στο Παλιό Λιμεναρχείο χώρο Ηρώων και ιστορίας μέχρι και χίλια άτομα , μαζεύτηκαν αυθόρμητα για να υποστηρίξουν τα αυτονόητα αφού πλέον φτάσαμε εκεί. 
Να υπερασπιστούν δηλαδή την ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ κατά την υποστολή και να πούν τον ΕΘΝΙΚΟ ΎΜΝΟ δυνατά και ξεκάθαρα μαζί με το άγημα του στρατού. 



Και αυτό γιατί τρείς φορές τώρα, ύπουλα και υποκινούμενα με τη “χρήση” της παρουσίας αριθμού “μεταναστών” και λαθρομεταναστών απο αντιδραστικά στοιχεία δεν επετεύχθη η υποστολή της σημαίας μας. Καταχειροκροτήθηκαν από τους παριστάμενους Μυτιληνιούς, ΜΑΤ, Στρατονομία, στρατός, Αστυνομία γιατί με τάξη και πολιτισμένα αλλά και με δεδομένη πυγμή που δεν άφηνε περιθώρια για προμελετημένους ελιγμούς κάποιων, αντιμετώπισαν τη κατάσταση. 
Εννοώ, ότι από νωρίς είχε μαζευτεί και μιά ομάδα από αγύρτες συγκεκριμένου κομματικού χώρου,νεοσύλλεκτοι νεοσσοί, που με κοντάρια κράνη κουκούλες ανθελληνικά συνθήματα και βρισιές, ήταν εκεί για να παραστήσουν τους επαναστάτες του γλυκού νερού. Είχαν μαζέψει δίπλα τους και καμιά δεκαριά Πακιστανούς και άλλους ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ και τους παρότρυναν να κουνούν μαυροκόκκινες σημαίες και κοντάρια. Πάντα υπήρχαν ΕΦΙΑΛΤΕΣ στην Ελλάδα δεν είναι τωρινό το ανίερο παιχνίδι τους!!!


Τελικά η υποστολή έγινε με υπέροχη συνοδεία και παρουσία πατριωτών Μυτιληνιών που αγαπούν το νησί τους και ξέρουν να το υπερασπιστούν όταν οι πάσης φύσεως προδότες μας γυρίζουν τη πλάτη. Μου άρεσαν δυό συνθήματα που άκουσα με δύναμη και πείσμα: ” Η Λέσβος είναι Ελληνική θα βάλουμε ξανά χακί” και “Ελλάς-Ελλάς είμαστε δω μη χολοσκάς…”. 
Ο κόσμος επίσης προπηλάκισε ήπια βέβαια και κάποιους των τοπικών ΜΜΕ που
είναι γνωστοί για την αφερεγγυότητα τους και την υποστήριξη ανθελληνικών θέσεων. 


Όλα λοιπόν έληξαν αισίως, το οργισμένο ερωτηματικό όμως παραμένει: Πως φτάσαμε στο σημείο να αναγκαζόμαστε να υποστηρίζουμε τα αυτονόητα στο δικό μας τόπο στη δική μας πατρίδα με τη μεγάλη καρδιά και τη παραδειγματική ανθρωπιά της; Ραντεβού πάντως δόθηκε απο όλους εκεί, για την ερχόμενη Κυριακή στο ίδιο μέρος με τον ίδιο δυναμισμό και πατριωτισμό. Ο πατριωτισμός δεν είναι μόδα, είναι ΘΡΗΣΚΕΙΑ…
(Δείτε το βίντεο εδώ)


Σχόλιο
Μία ακόμη φορά αποδεικνύεται ότι χαμένος αγώνας, είναι αυτός που δεν δόθηκε.
Ίσως το μεγαλύτερο λάθος μας είναι ότι χάσαμε την ελπίδα, την αυτοπεποίθηση μας, μαζί με την πίστη μας στον Θεό.

Όμως όπως θα δείτε, όταν οι καταστάσεις φτάνουν στο "κόκκινο", το αίσθημα της επιβίωσης του Έλληνα υπερτερεί των φοβικών και ενοχικών συνδρόμων που μας καλλιέργησαν ΜΚΟ, αριστερόφρονες θολοκουλτουριάρηδες καθηγητές στα σχολεία, νταβατζήδες των ΜΜΕ, πολύχρωμοι πολιτικοί, τουρκικά σήριαλ και βοθροκάναλα.



Τέλος, ξέρουμε πολύ καλά τι ρόλο παίζει ο συρφετός των 10-15 "αλληλέγγυων" και λαθρομεταναστών. 
Αντί όμως τα πολυάριθμα ΜΑΤ να τους κυκλώσουν και να τους συλλάβουν (είναι φανερό ότι παραβιάζουν τον νόμο για τους κουκουλοφόρους, ότι με τα παλούκια και τα κράνη διαπράττουν οπλοφορία, όπως και ότι διαταράσσουν την δημόσια ειρήνη και επιπλέον προσπαθούν να εμποδίσουν το άγημα να περάσει), μία μόλις μικρή ομάδα ΜΑΤ ασχολείται με τους αναρχικούς. 
Η μεγάλη πλειοψηφία των ΜΑΤ αποτρέπουν τους Έλληνες να πλησιάσουν.


Φυσικά αν δεν μαζευόταν οι πολυάριθμοι Έλληνες της Μυτιλήνης, η ΕΛ.ΑΣ. θα επικαλούνταν την παρουσία της ελάχιστης αυτής μειοψηφίας αναρχοάπλυτων για να απαγορεύσει μία ακόμη φορά την παρέλαση του αγήματος.


Η Νέα Τάξη ΤΡΕΜΕΙ ... 
όχι μόνον τα αγήματα και την Ελληνική σημαία. 
Αν δεν το κατάλαβες ακόμη, τρέμει ΕΣΕΝΑ.
Μήπως έφτασε η ώρα να πάρεις θέση; Τι περιμένεις;  Τους έφεραν στις πόλεις -τάχα προσωρινά- τώρα τους εγκαθιστούν σε διαμερίσματα, πολύ σύντομα και στα σχολεία των παιδιών σου.
ΞΥΠΝΑ ΡΑΓΙΑ. 


Ιστολόγιο Ομάδας εκπαιδευτικών "Ο Παιδαγωγός"

6 σχόλια:

Απόστολο είπε...

Το καζάνι βράζει επικίνδυνα.

Ανώνυμος είπε...

Στις ειδησεις πριν λιγο, νομιζω ΑΝΤ1, ειπε για ομαδα ακροδεξιων απο τη μια μερια...η γνωστη προπαγανδα
"Δενουνε" απο δεκαδες μεριες την αλλοτε ευλογημενη Ελλας και την Ορθοδοξια, το μοναδικο πραγματικο οχυρο απεναντι στη Ν.Τ.Π.
Σιγα ομως, θα ξυπνησουμε τους Ελληνοφωνους και θα χαλασουμε και τη δουλεια των βολεμενων, που αποκοιμιζουν το κοσμο, μη χαθει η βολεψη. Οι πρωτοι ειναι απλα Ελληνοφωνοι, η λεξη ΠΡΟΔΟΤΗΣ ειναι ομως μικρη για τους εχοντες ποστα ευθυνης

Σταυρος

Ανώνυμος είπε...

EΥΓΕ στο μαχητικό, φιλοπαραδοσιακό σας ιστολόγιο για την προβολή ειδήσεων που συντελούν αναμφιλέκτως στην τόνωση του πατριωτικού μας αισθήματος και φρονήματος σε μια ελεεινή εποχή κατά την οποία ο λίβας του εθνομηδενισμού απειλεί να αποξηράνει κάθε ικμάδα φιλοπατρίας.
Θα θυμάστε ασφαλώς το οικουμενιστικό, "φιλειρηνικό" θέατρο της Λέσβου προ μηνών με την επαίσχυντη συμμετοχή, πλην του αιρεσιάρχη της Ρώμης και του πάπα της Ανατολής Βαρθολομαίου Αρχοντώνη καθώς και του "αφωνοτέρου ιχθύος και απραγοτέρου βατράχου" αρχιεπισκόπου Αθηνών Ιερωνύμου κατόπιν ευλογίας της τότε ΔΙΣ (στη σύνθεση της οποίας, ειρήσθω εν παρόδω, συμμετείχαν και κάποιοι θεωρούμενοι ως φιλοπαραδοσιακοί μητροπολίτες...).
Λ.Ν.

Ανώνυμος είπε...

Δείτε και την συνέχεια, της συνέχειας!

simaia epano skala

https://www.youtube.com/watch?v=e9F7Vue0GRs

Ανώνυμος είπε...

Οι λαθρομετανάστες της Λέσβου έκαψαν το hot spot τους αλλά και πίσω το βουνό ,την ώρα αυτή φώναζαν ΑΛΛΑΧ ΑΚΜΠΑΡ η κλασσική φράση που φωνάζουν οι τζιχαντιστές όταν σκοτώνουν κόσμο, όταν κάνουν βομβιστικές επιθέσεις...Αφιερωμένο στους αλληλέγγυους και στους υπνωτισμένους...
Το βίντεο είναι από εδώ https://twitter.com/b9AcE
(εκεί που ξεκινάνε τα βίντεο της 19/09)

Κλέβουνε και καίνε τις περιουσίες των πολιτών. Έβαλαν φωτιά στο hot spot που τους ετοίμασε το Ελληνικό κράτος και τους τάιζε...
Απόιστευτες προδοτικές δηλώσεις των κομμάτων (να χαιρονται αυτοι που τους ψηφιζαν...) κι η γνωστη προπαγανδα για ακροδεξιους που αντιδρούν στο βιντεο που φαινεται εδω
https://www.facebook.com/117312045356121/videos/198318530588805/

Σταυρος

Ανώνυμος είπε...

Ειναι τοσο προσωρινοι οι Μουσουλμανόπαιδες που ενταξανε την εκπαιδευση τους και στο ΕΣΠΑ
https://www.espa.gr/el/Pages/NewsFS.aspx?item=854

Εννοειται ότι οσονουπω καταργουν πρωϊνη προσευχη, Εικόνες κ.α. από τα σχολεία....υπάρχει κι η "ειρηνική" καταληψη μιας χωρας, αν και θα ρθουνε και τα χειροτερα...

Ένας από τους στοχους του σχετικου προγρ. ΕΣΠΑ θα είναι :
"η άρση των στερεοτύπων και των προκαταλήψεων της σχολικής και της ευρύτερης κοινότητας για τους μουσουλμανόπαιδες ώστε να εξαλειφθεί ο κοινωνικός και εκπαιδευτικός αποκλεισμός τους"

Σταύρος

Δημοσίευση σχολίου

Δεν επιτρέπονται σχόλια που συκοφαντούν κάποιο πρόσωπο, που περιέχουν υβριστικούς χαρακτηρισμούς κλπ.

Προσωρινά ενεργοποιήθηκε η προ-έγκριση επειδή υπήρξαν κρούσματα προσβλητικής συμπεριφοράς και οφείλουμε να διαφυλάξουμε την αξιοπρέπεια του ιστολογίου μας.
Για τον ίδιο λόγο λόγο ενεργοποιήσαμε να σχολιάζουμε μόνον όσοι έχουν προφίλ.

Γράψτε το σχόλιό σας και απλά περιμένετε λίγες ώρες μέχρι να το δείτε δημοσιευμένο.

Σχόλιο που τηρούν στοιχειώδη κανόνες ευπρέπειας είναι αυτονόητο ότι αποτελούν αφορμή διαλόγου και ουδέποτε θα λογοκριθούν.

Ανώνυμα σχόλια που επαναλαμβάνουν συνεχώς τα ίδια χωρίς να προσθέτουν κάτι στην συζήτηση ενδέχεται να διαγραφούν για την διαφύλαξη της ποιότητας. Τα σχόλια δεν είναι πεδίο στείρας αντιπαράθεσης αλλά προβληματισμού και γόνιμου διαλόγου.