" H παιδεία αποτελεί βασική αποστολή του Kράτους και έχει σκοπό την ηθική, πνευματική, επαγγελματική και φυσική αγωγή των Eλλήνων, την ανάπτυξη της εθνικής και θρησκευτικής συνείδησης και τη διάπλασή τους σε ελεύθερους και υπεύθυνους πολίτες."
Άρθρο 16, παράγραφος 2 του Ελληνικού Συντάγματος

Πέμπτη 29 Σεπτεμβρίου 2016

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ ΑΤΤΙΚΑ ΝΕΑ ΣΟΚ από τις δηλώσεις του επικεφαλή του FBI: "ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΤΕΙΤΕ! Η ΔΥΤΙΚΗ ΕΥΡΩΠΗ ΘΑ ΠΛΗΜΜΥΡΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΙΜΑ ΑΘΩΩΝ"! (βιντεο) ΕΡΙΞΑΝ το Βίντεο. Το ξαναανεβάσαμε!!! ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ: Το ξαναέριξαν!

Σοκάρουν οι δηλώσεις του James Comey, επικεφαλή του FBI και τα όσα αποκαλύπτει δημόσια στην τηλεόραση, για την τρομοκρατία. Κάνει λόγο για διασπορά τρομοκρατών, κυρίως στην Δυτική Ευρώπη, δηλώνοντας χαρακτηριστικά, πως:

"Οι χώρες, θα πλημμυρίσουν από αίμα αθώων. Θα ζήσουμε γεγονότα που δεν ξαναζήσαμε. ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΤΕΤΕ"!

Μήπως ο κ. James Comey, με τις δηλώσεις του αυτές, "δείχνει" και τον επόμενο Πρόεδρο της Αμερικής, στο πρόσωπο της εβραίας Χίλαρι Κλίντον, φανατικής υπερασπίστριας του ISIS της τρομοκρατίας και των πολέμων;;;

Να υπενθυμίσουμε στο σημείο αυτό, πως ο Comey, ήταν αυτός που αποφάσε να μην δικαστεί η Χίλαρι Κλίντον για το σκάνδαλο με τα mails.
Καλλιόπη Σουφλή

Υ.Γ. Ευχαριστώ την φίλη, που μου έστειλε το σημαντικό αυτό βίντεο.
Δείτε το βίντεο...



Σχόλιο:
οι επίμαχες δηλώσεις μετά το 18:05 (μέχρι το 24:00). 
Η δήλωση του James Comey είναι στα 2 πρώτα λεπτά (18-20), ακολουθεί συζήτηση 4 λεπτών με έναν σχολιαστή-συγγραφέα.

Ραγιά, ελπίζουμε να σε ταρακουνήσει. Δεν τα λέει κάποιος "γραφικός"  αλλά ο υπεύθυνος του FBI.

Μην ξεχνάμε ότι καθημερινά εισβάλλουν στην πατρίδα μας κι άλλοι λαθρομετανάστες για τους οποίους ΚΑΝΕΙΣ δεν μπορεί να εγγυηθεί ποιοι είναι και από που έρχονται.

Τα παιδιά τους φέτος θα πηγαίνουν σε ελληνικά σχολεία (μετά τις 1:15μμ) και από του χρόνου πλήρη ενσωμάτωση στα δικά μας σχολεία (με ότι αυτό συνεπάγεται στη ποιότητα σπουδών των παιδιών μας, στις μεταδοτικές ασθένειες κλπ). 
Αργότερα θα πάρουν και την ελληνική ιθαγένεια!!! (να ναι καλά όσοι ψήφισαν πρόσφατα το σχετικό νομοσχέδιο "απόδοσης ιθαγένειας").
Αν τολμήσεις να διαμαρτυρηθείς θα κατηγορηθείς με το αντιρατσιστικό νομοσχέδιο που επίσης φρόντισαν και ψήφισαν (όλα σχεδόν τα κόμματα).




Οι λαθρομετανάστες, ήρθαν (ένας θεός ξέρει από που), για να μείνουν μόνιμα.
Όσοι ελάχιστοι πρόλαβαν και αντέδρασαν και έκαψαν τα παλιά στρατόπεδα, γλίτωσαν τα χωριά τους.
Οι υπόλοιποι, που πίστεψαν ότι θα "φιλοξενηθούν προσωρινά", θα βιώσουν τις συνέπειες του λήθαργου τους.
Ομάδα Εκπαιδευτικών "Ο Παιδαγωγός"



Νεότερη Ενημέρωση (μόλις 30 λεπτά μετά την ανάρτηση μας, Πέμπτη 29/9/2016, 10 μμ)

το βίντεο έχει κατέβει!!


Νεότερη Ενημέρωση (30/9/2016, 00:14 πμ):


Ανέβηκε πριν λίγα λεπτά στο διαδίκτυο, το βίντεο που αποκαλύπτει πως ο ISIS το ερπετοειδές τέκνο της ΜΟΣΑΝΤ και των ΕΡΠΕΤΟΕΙΔΩΝ ΕΒΡΑΙΟΣΙΩΝΙΣΤΩΝ, θα πνίξει στο αίμα την Ευρώπη.
Το δηλώνει ο επικεφαλής του FBI. (εδώ)

Το αποκαλυπτικό – εφιαλτικό βίντεο, το έσωσε ήδη, πριν το αναρτήσω, ένας αγαπημένος φίλος.


Όσο τα οβραίικα κτή** το ρίχνουν, τόσο εγώ θα το αναρτώ.
Χρέος πλέον του κάθε αναγνώστη, να το διαδώσει σε κάθε του επικοινωνία και να το κάνει γνωστό.


Πρέπει να προετοιμαστούμε, να τους αντιμετωπίσουμε…. ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΣ ΤΟΥ ISIS ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΓΕΝΝΗΤΟΡΕΣ ΤΟΥ.


Η ΜΑΧΗ ΤΩΝ ΛΑΩΝ ΤΗΣ ΓΗΣ, ΜΕ ΤΟΥΣ ΣΑΤΑΝΑΔΕΕΣ!
ΙΕΡΟ ΧΡΕΟΣ ΜΑΣ, ΝΑ ΤΟΥΣ ΝΙΚΗΣΟΥΜΕ.

Καλλιόπη Σουφλή 

Υ.Γ. Δείτε το και διαδώστε το… όσοι περισσότεροι πληροφορηθούν τι μας έχουν ετοιμάσει τα κτή**, τόσοι περισσότεροι θα σωθούν.

Σχόλιο:
Διαγράψαμε επίμαχες λέξεις και αποποιούμαστε μετά βδελυγμίας (!) κάθε αναφορά της αγωνίστριας Πόπης Σουφλή στον "περιούσιο λαό"!
(ΕΡΩΤΗΣΗ: Ο "περιούσιος λαός" δεν είναι από μόνος του κάτι "ρατσιστικό";!)

Το βίντεο ξαναανέβηκε. Δείτε το :
https://www.youtube.com/watch?v=7hFMa-2ZI5k

Νεότερη Ενημέρωση (Παρασκευή 30/11/2016, ώρα 17:04 )
Και πάλι "έριξαν" το βίντεο με την επίμαχη συνέντευξη:

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

+I.Γ.Ζ.

Καί θα γράψω για πολλοστή φορά ότι η Εκκλησία των ΓΟΧ που εντάχθηκε στο θρησκευτικό νομοσχέδιο υπέγραψε ότι ΔΕΝ θα διαμαρτύρεται για τους Νόμους του κράτους ( αντιρατσιστικός νόμος, Σοδομιτικό σύμφωνο συμβίωσης, την αλλαγή του μαθήματος θρησκευτικών σε δαιμονοδιδασκαλία, κάρτα πολίτη )
Ούτε θα διαμαρτύρονται στην δημόσια τάξη. (άρθρο 10)

Δηλαδή υπέγραψαν την φίμωση της Εκκλησίας και την υποταγή τους στην ΝΤΠ

Ανώνυμος είπε...

Βρε Πατερ μου οι ανθρωποι θα νομιζουνε ότι αυτοι εν τελει ειναι οι ΓΟΧ, ενω έχουμε απλα προβλήματα με την Ηγεσία, που δεν στεκεται στο υψος της, ειδικα μετα την ενωση με Κυπριανιτες κι ισως αναμενονται εξελιξεις....μην τους μπερδευεις μ΄αυτα, οι ΓΟΧ δεν ειναι η παροδικη ηγεσια, με τον Ιερο Αυγουστινο να εχει πει πως θα ειναι οι Επισκοποι τα εσχατα χρονια...

Σταύρος

Ανώνυμος είπε...

Κόψανε το βιντεο...αλλα το χθεσινο, με την ΜΚΟ των Ισραηλινων ειναι πληρως αποκαλυπτικο του σχεδιου των Σιωνιστων (που εδω και χρονια φωναζουμε μονο εμεις οι συνωμοσιολογοι, κολλημενοι κ.τ.λ.)
Δυο ξενοι αποκαλυπτουνε κι οι αλλοτε σοφοι και νυν Ελληνοφωνοι στο σανο και τη παρτη τους....μαζι με τους ντοπιους εντολοδόχους, ανταξιους ενος τετοιου λαου, στηνουνε το αυριανο, μαυρο σκηνικο της δικαιας οργης του Κυριου, στο νεο αποστατη "Ισραηλ", καθως εμεις ημασταν ο εκλεκτός λαός μετα τους Εβραιους
Όπως λεμε εδω και πολλα χρονια εμεις οι κολλημενοι συνωμοσιολογοι για τη ψευτοτρομοκρατια τους, την υποκινουμενη από ψηλα, με αποβλακωμενα εκτελεστικα οργανα, ώστε να υπαρξει τετοιος τρομος (μαζι με τις εντεινομενες ληστειες, βιασμους κ.τ.λ. ), που ο κοσμος θα δει ως ανακουφιση και λυτρωση το τσιπακι

Σταύρος

Δημοσίευση σχολίου

Δεν επιτρέπονται σχόλια που συκοφαντούν κάποιο πρόσωπο, που περιέχουν υβριστικούς χαρακτηρισμούς κλπ.

Προσωρινά ενεργοποιήθηκε η προ-έγκριση επειδή υπήρξαν κρούσματα προσβλητικής συμπεριφοράς και οφείλουμε να διαφυλάξουμε την αξιοπρέπεια του ιστολογίου μας.
Για τον ίδιο λόγο λόγο ενεργοποιήσαμε να σχολιάζουμε μόνον όσοι έχουν προφίλ.

Γράψτε το σχόλιό σας και απλά περιμένετε λίγες ώρες μέχρι να το δείτε δημοσιευμένο.

Σχόλιο που τηρούν στοιχειώδη κανόνες ευπρέπειας είναι αυτονόητο ότι αποτελούν αφορμή διαλόγου και ουδέποτε θα λογοκριθούν.

Ανώνυμα σχόλια που επαναλαμβάνουν συνεχώς τα ίδια χωρίς να προσθέτουν κάτι στην συζήτηση ενδέχεται να διαγραφούν για την διαφύλαξη της ποιότητας. Τα σχόλια δεν είναι πεδίο στείρας αντιπαράθεσης αλλά προβληματισμού και γόνιμου διαλόγου.