" H παιδεία αποτελεί βασική αποστολή του Kράτους και έχει σκοπό την ηθική, πνευματική, επαγγελματική και φυσική αγωγή των Eλλήνων, την ανάπτυξη της εθνικής και θρησκευτικής συνείδησης και τη διάπλασή τους σε ελεύθερους και υπεύθυνους πολίτες."
Άρθρο 16, παράγραφος 2 του Ελληνικού Συντάγματος

Κυριακή 24 Σεπτεμβρίου 2017

Η νέα "δράση" π.Κλεομένη σε μόλις 10 δευτερόλεπτα!! Απίστευτο Βίντεο. Νέα βίντεο!

Μόλις χθες βράδυ γράψαμε εδώ για την κατάντια των 1.000.000 ραγιάδων της Θεσσαλονίκης. Οι μέρες θυμίζουν τόσο πολύ την κατάσταση λίγο πριν την Άλωση της Κωνσταντινούπολης. Προδοσία της ορθοδόξου πίστης, ηθική παρακμή, ανάξιος λαός και ανάξιοι άρχοντες που το μόνο που προσμένουν είναι η βοήθεια της Δύσης...


Δείτε το νέο βίντεο με δράση του π.Κλεομένη. 
Τα "καροτσάκια" των γιαχωβάδων ΣΥΝΤΡΙΒΟΝΤΑΙ ! 
Αν επιμένετε ότι "δεν γίνεται τίποτε", 
δείτε τι μπορεί να κάνει ΕΝΑΣ άνθρωπος, σε λίγα δευτερόλεπτα :



Και μια ακόμη "δράση":



Κάποτε, όταν είμασταν έφηβοι και  φοιτητές, "συνεργεία" ορθοδόξων νέων (από τις χριστιανικές αδελφότητες- που τώρα κατάντησαν "φυτώρια" "υπνωτισμένων"), αφού είχαν μελετήσει σχετικά  απολογητικά βιβλία (ανάμεσα τους και του γνωστού αγωνιστή ορθοδόξου θεολόγου κ.Νικολάου Σωτηρόπουλου - τον αφόρισε το Πατριαρχείο επειδή έλεγξε τον αρχιεπίσκοπο Αυστραλίας), έβγαιναν στον δρόμο και έκαναν  κυριολεκτικά ρεζίλι τους μάρτυρες του Ιεχωβά. Αυτοί αναγκαζόταν να πάρουν τα φυλλάδια τους ("Σκοπιά", Ξύπνα") και να εξαφανιστούν.

Αλλά τότε οι ορθόδοξοι πιστοί έβγαιναν στο δρόμο.
Διαμαρτυρόταν (για τον νόμο για τις εκτρώσεις, για τον "Τελευταίο Πειρασμό", για το "βιβλίο Ιστορία της Α Λυκείου" για το όνομα της Μακεδονίας, για τους σκλαβωμένους αδερφούς της Β.Ηπείρου κλπ)


30 χρόνια μετά, οι μάρτυρες του Ιεχωβά έχουν καταλάβει τα πιο κεντρικά σημεία της Θεσσαλονίκης (σταθμό, πλ.Αριστοτέλους, Εγνατία, ΔΕΘ, και προάστια όπως η Νεάπολη, Σταυρούπολη κλπ) και προσπαθούν να προσηλυτίσουν περαστικούς.
Φυσικά χωρίς απολύτως καμία αντίδραση αφού η τοπική "εκκλησία" με άλλα ασχολείται.


"Δεσμά που δεν λύνονται κόβονται" διδάσκει η ελληνική ιστορία.
Ότι ακριβώς έκανε ο π.Κλεομένης. 


Πάντως οφείλουμε να συγχαρούμε τον π.Κλεομένη. Τους έδωσε διορία 10 δευτερόλεπτα να τα μαζέψουν. Στο 0:28 του βίντεο ακούγεται η διορία. Στο 0:38 ξεκινάει να υλοποιεί την πρόταση του. "Εγγλέζος"!!!


Και μία ακόμη δράση με την ίδια "θεματολογία":

ΕΔΩ είναι ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΕΞΩ οι ΓΙΑΧΩΒΑΔΕΣ απ την ΕΛΛΑΔΑ:




ΟΧΙ ΣΤΑ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΑ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΕΠΟΧΗΣ




ΥΓ. Επειδή αφορμή ψάχνουν δεκάδες "ορθόδοξοι" (κατ' όνομα) αιρετικοί (οικουμενιστές) δεσποτάδες, για να "μας κλείσουν", δημόσια απερίφραστα καταδικάζουμε την
"απαράδεκτη" αυτή ενέργεια του π.Κλεομένη! Αίσχος!!!


Πρόσφατα γράψαμε για τις συνεχείς καταργήσεις καναλιών στο youtube όπου ανεβαίνουν τα βίντεο του π.Κλεομένη. Αξίζει να τα δείτε.


Απίστευτο ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ : Το "Τμήμα Αντιμετώπισης Ρατσιστικής Βίας" της ΕΛ.ΑΣ., κάλεσε την περασμένη Πέμπτη (13/7/2017), Ελληνίδα σε ΠΡΟΑΝΑΚΡΙΤΙΚΗ ΕΞΕΤΑΣΗ για ΙΣΛΑΜΟΦΟΒΙΑ!!! Κι άλλα απίστευτα που συμβαίνουν ...
https://opaidagogos.blogspot.gr/2017/07/1372017.html


Ομάδα Εκπαιδευτικών "Ο Παιδαγωγός"

9 σχόλια:

The Cave Dweller είπε...


Άξιος και πάλι Άξιος ο πάτερ Κλεομένης.

The Cave Dweller είπε...


Τώρα συγκρίνετε τον πάτερ Κλεομένη με τον Γλυφαδιώτη "πάτερ" της κρατικής "εκκλησίας" του παρακάτω Link, που ομολογεί ότι δέχεται τους γάμους μεταξύ ορθοδόξων και αιρετικών :

http://entoytwnika1.blogspot.gr/2017/09/blog-post_23.html?m=1

Τα συμπεράσματα δικά σας.

Ανώνυμος είπε...

ΟΠΩΣ ΥΠΗΡΧΕ ΤΟ ΣΛΟΓΚΑΝ Ε ΡΕ ΜΠΟΤΡΙΝΙ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΤΩΡΑ ΤΟ ΝΕΟ Ε ΡΕ ΚΛΕΟΜΕΝΗΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ.

Unknown είπε...

που είναι? ο πατερ κλεομενης ξερεται τον δικασανε τελικα γιατι δεν γυριζει βιντεα αλλα στο yotube γνωρίζεται κατι απαντηστε σας παρακαλω ευχαρηστω εξ αρχης..

Ανώνυμος είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.
Ομάδα Εκπαιδευτικών "Ο Παιδαγωγός" είπε...

Το παραπάνω χυδαίο κείμενο αναρτήσαμε παρά το ότι παραβαίνει την πολιτική έγκρισης των σχόλιων στο ιστολόγιο μας.

τους γνωρίζω πολύ καλά αυτούς λόγω εργασίας και συγγένειας -πρόκειται για τους πλέον έντιμους και φιλήσυχους ανθρώπους...
Άτομο που να έχει ενθουσιαστεί από το πόσο |"καλοί" είναι οι γιεχωβάδες δεν έχουμε γνωρίσει. Ξεχνάει φαίνεται ότι δεν πηγαίνουν στρατό (αρνούνται να πάρουν όπλο), ότι αρνούνται να πάρουν αίμα ακόμη και τα παιδιά τους, ότι ποδοπατούν τις Άγιες εικόνες μας, ότι δεν σέβονται την Παναγία μας., ότι αποκαλούν τον Κύριο μας όχι Θεό αλλά απλό άνθρωπο.

Όσο για τις απειλές του στον π.Κλεομένη, ο παντοδύναμος Θεός επιτρέπει κάποιοι να μαρτυρούν για να γίνονται σύμβολο θυσίας και να δίνουν δύναμη στους υπόλοιπους, αν τολμάει ας προχωρήσει στα σχέδια του!
Οι πρόγονοι μας πάντα ήταν σύντομοι:
ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ.

Ανώνυμος είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.
Ανώνυμος είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.
Ομάδα Εκπαιδευτικών "Ο Παιδαγωγός" είπε...

Ένας χυδαίος, έγραψε ένα σχόλιο (σε αυτή την παλιά ανάρτηση).
Το δημοσιεύσαμε παρά την χυδαιότητα του.

Ακολούθησαν άλλα 2 σχόλια του. Το 3ο ήταν τόσο χυδαίο, που δεν περιγράφεται.

Του σβήσαμε και τα 3 σχόλια για να μάθει να σέβεται (ήταν του ιδίου και τα 3).

Δημοσίευση σχολίου

Δεν επιτρέπονται σχόλια που συκοφαντούν κάποιο πρόσωπο, που περιέχουν υβριστικούς χαρακτηρισμούς κλπ.

Προσωρινά ενεργοποιήθηκε η προ-έγκριση επειδή υπήρξαν κρούσματα προσβλητικής συμπεριφοράς και οφείλουμε να διαφυλάξουμε την αξιοπρέπεια του ιστολογίου μας.
Για τον ίδιο λόγο λόγο ενεργοποιήσαμε να σχολιάζουμε μόνον όσοι έχουν προφίλ.

Γράψτε το σχόλιό σας και απλά περιμένετε λίγες ώρες μέχρι να το δείτε δημοσιευμένο.

Σχόλιο που τηρούν στοιχειώδη κανόνες ευπρέπειας είναι αυτονόητο ότι αποτελούν αφορμή διαλόγου και ουδέποτε θα λογοκριθούν.

Ανώνυμα σχόλια που επαναλαμβάνουν συνεχώς τα ίδια χωρίς να προσθέτουν κάτι στην συζήτηση ενδέχεται να διαγραφούν για την διαφύλαξη της ποιότητας. Τα σχόλια δεν είναι πεδίο στείρας αντιπαράθεσης αλλά προβληματισμού και γόνιμου διαλόγου.