" H παιδεία αποτελεί βασική αποστολή του Kράτους και έχει σκοπό την ηθική, πνευματική, επαγγελματική και φυσική αγωγή των Eλλήνων, την ανάπτυξη της εθνικής και θρησκευτικής συνείδησης και τη διάπλασή τους σε ελεύθερους και υπεύθυνους πολίτες."
Άρθρο 16, παράγραφος 2 του Ελληνικού Συντάγματος

Κυριακή 24 Σεπτεμβρίου 2017

Δείτε τα χάλια! Δείτε μπας και ξυπνήσετε 1.000.000 ελληνόφοβοι ραγιάδες της Θεσσαλονίκης. Φωτογραφίες ΣΟΚ

Με μπλέ χρώμα η ανακοίνωση του Ιερού Λόχου 2012, με κόκκινα τα σχόλια μας.

ΣΟΚ: Φωτογραφίες της ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑΣ στην Θεσσαλονίκη, έξω από την ΔΕΘ:



Βίντεο:




Σε μια πόλη που έχει δύο συνεχόμενες φορές τον Μπουτάρη δήμαρχο,
σε μια πόλη όπου ψηφίζει Σύριζα και λοιπά κόμματα της φαυλοκρατίας,
σε μια πόλη που ανέχεται τα γκει πραιντ και στις εθνικιστικές πορείες βγαίνουν από 50 έως 200 "γραφικοί" συναγωνιστές, 
αξίζει να λουστείτε τις επιλογές σας.


σχόλιο ο Παιδαγωγός:
Καμαρώστε την άλλοτε "ελληνορθόδοξη" Θεσσαλονίκη. 
(οι εικόνες που ακολουθούν από την παρέλαση των ομοφυλοφίλων, Ιούνιος 2016)
τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ (αριστερά ο ασρπομάλλης βουλευτής της Θεσσαλονίκης Μηταφίδης) πρωτοστατούν στο Thessaloniki Gay pride


Καμαρώστε τους Θεσσαλονικείς "μπαμπάδες". 

2016: ο νεοταξίτης Μπουτάρης καμαρώνει φυσικά την επιτυχία του
Μπροστά από την Λέσχη Αξιωματικών ...





Δείτε μπας και ξυπνήσετε ελληνόφοβοι ραγιάδες.
Που είναι ο Άνθιμος; 
Που είναι οι πιστοί και ιερείς; 
Αυτά είναι τα έργα του αιρετικού Βαρθολομαίου. 


σχόλιο : οΠαιδαγωγός
ο Άνθιμος έχει άλλα πράγματα να ασχοληθεί: από τους βιασμούς ανήλικων παιδιών μέσα στο Παπάφειο ορφανοτροφείο (που αν και Πρόεδρος του ιδρύματος καταφέρνει να μην παραπέμπεται ποτέ στην δικαιοσύνη για να δικαστεί και η υπόθεση να μπαίνει στο αρχείο) 

μέχρις τις ΔΙΩΞΕΙΣ ευλαβών ορθοδόξων ιερωμένων 
(πρόσφατα π.Νικολάου Μανώλη και π.Θεοδώρου Ζήση), δείτε εδώ
α ναι! το ξεχάσαμε: τώρα προσπαθεί να κάνει δεσπότη τον πρωτοσύγκελο του, π.Στέφανο Τόλιο!

Όσο για τον Βαρθολομαίο: με εντολές του εξαπολύθηκε τελευταίο χρόνο ΠΟΓΚΡΟΜ στο Άγιο Όρος (δείτε εδώ) εναντίον όσων πατέρων δεν αποδέχονται την ψευδοσύνοδο της Κρήτης. 
Σε 2-3 μέρες θα είναι στην Θεσσαλονίκη, θα επισκεφθεί την Μονή Βλατάδων, την Ρωμαϊκή Αγορά όπου του ετοιμάζεται έκθεση φωτογραφίας 
(Ο ΙΔΙΟΣ θα εγκαινιάσει την έκθεση φωτογραφίας για τον εαυτό του! 
με φωτογραφίες του φωτογράφου του Πατριαρχείου!!!  Καραγκιοζλίκια!) 
και μετά θα μεταβεί στο Άγιο Όρος μαζί με τον Τσίπρα! Όλοι οι προδότες ΜΑΖΙ. 


Τι καλός Πατριάρχης ... παίζει και πινγκ πογκ


Όσο για τα Ορθόδοξα σωματεία της πόλης, φέτος φρόντισαν να καταργήσουν τελείως την συγκέντρωση ενάντια στο gay pride στο προαύλιο του Αγ.Δημητρίου 
 και 2 μήνες μετά την άδικη ΔΙΩΞΗ του π.Θεοδώρου Ζήση, "άδεισαν" τον άλλοτε συνεργάτη τους, διοργανώνοντας μαζί με τον Άνθιμο εκδήλωση στο Βελίδειο.. (δείχνοντας μία ακόμη φορά ότι είναι υπάκουα προβατάκια και θα "μιλάνε" μόνον όταν τους το επιτρέπουν οι ανώτεροι τους. Και φυσικά μέχρι σήμερα δεν έβγαλαν ΟΥΤΕ ΜΙΑ ανακοίνωση καταδίκης της ψευδοΣυνόδου της Κρήτης: πλέον δεν μιλάμε απλά για διαπλοκή αλλά για ΠΡΟΔΟΣΙΑ).



Και οταν σας τα λέγαμε βγαίνατε και μας βρίζαμε. 
Δείτε τα χαλια μας!
Και δεν είναι μόνο η Θεσσαλονίκη έτσι. 
Παντού σε όλη την Ελλάδα. 

σχόλιο ο Παιδαγωγός:
Ιούνιος 2017: Αντίδραση του "Ιερού Λόχου 2012" στο Thessaloniki gay pride
μέλη του, κλείνουν αιφνιδιαστικά με κάδους την οδό Τσιμισκή (συμβολή με Αγ.Σοφίας), διακόπτοντας την παρέλαση των ομοφυλοφίλων για περισσότερο από 1 ώρα (απομακρύνθηκαν μόνον αφότου διμοιρίες των ΜΑΤ τους ψέκασαν με χημικά. Ακολούθησε κυνηγητό και προσπάθειες συλλήψεων στους δρόμους, στο κέντρο της πόλης και αρκετές προσαγωγές στο μέγαρο της ΕΛ.ΑΣ. περαστικών που λόγω της εμφάνισης έμοιζαν με εθνικιστές. Όσους σταματούσαν, οι αστυνομικοί προσπαθούσαν να ανακαλύψουν από που είχαν ειδοποιηθεί και ρωτούσαν επίμονα αν σχετιζόταν με ιστολόγια! Δείτε αναλυτικά εδώ). 







Σύριζα βγάλατε δυο φορές ρε ρουφιάνοι.
Έχετε βάψει με αίμα αθώων Ελλήνων όσοι τους έχετε ψηφίσει. 
Τώρα έρχεται και η ώρα να σας πάρουν και την ψυχή σας. Και θα σας την πάρουν γιατί κανένα ηθικό φραγμό και κανένα φόβο Θεού δεν έχετε.
Ραγιάδες εσείς,  ραγιάδες και τα παιδιά σας.
Τόσα χρόνια τα λέμε και τα φωνάζουμε όχι μόνο από εδώ μέσα αλλά και
εκεί έξω,στο δρόμο. 
Περαστικά σας.

Πηγή: από το facebook του Ιερού Λόχου 2012
τα σχόλια με κόκκινο και οι φωτογραφίες από το ιστολόγιο "οΠαιδαγωγός"





Νεότερη Ενημέρωση (26/9/2017):

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Η αδιαφορία, η ραστώνη, ο ωχαδελφισμός, ο δενμεμελισμός και ο ραγιαδισμός του νεοέλληνα συνιστά το κύριο αίτιο της ασυδοσίας των νεοταξιτών παγκοσμιοποιητών. Λίαν ορθώς στηλιτεύετε την ολέθρια στάση εκείνων των συμπατριωτών μας που επέλεξαν τον εφησυχασμό ως κατευθυντήρια γραμμή πλεύσεως. Είναι οι κύριοι ένοχοι για το βούρκο της δημόσιας ζωής.
Λ.Ν.

Ανώνυμος είπε...

kirioi ean den enothite me olous tous paleoimerologites kai ginete poloi adika grafete kai fonazete sinehia aftoi apo to 1924 fagan xilo kai tron ftisim o esis ehete vgi stin piatsa edo kai enamisi xrono
vrite tous gnisious orthodoxous na sas poun tous agones tous chrisostomos mhtropoulos mitropolitis g o x thilefono 2310 300177

Ομάδα Εκπαιδευτικών "Ο Παιδαγωγός" είπε...

Αγαπητέ ανώνυμε που γράφεις με greeklish (καταχρηστικά δημοσιεύουμε το σχόλιο σας)

1ον: όπως έχουμε ξεκαθαρίσει τελευταία, ΔΕΝ θα αναρτούμε σχόλια που αναφέρονται στην διάσταση με τους αδερφούς του πατρίου ημερολογίου
2ον: έχουμε αναδείξει ως ιστολόγιο τις διώξεις που υπέστησαν οι αδερφοί μας όταν επιβλήθηκε το νέο ημερολόγιο
3ον: έχουμε την εντύπωση ότι οι νέοι μητροπολίτες του παλαιού ημερολογίου, αλλά και αρκετοί πιστοί, ΔΕΝ διέπονται από το αγωνιστικό φρόνημα των προκατόχων τους. Γι αυτό και έπαψαν τελευταία να μιλάνε για το ηλεκτρονικό φακέλωμα, κάρτα πολίτη κλπ. Επαναπαύθηκαν στην "νομιμοποίηση" τους μέσω του σχετικού νόμου; Ή τους αδικούμε; Δεν το γνωρίζουμε.

Θέση μας είναι ο καθένας να βρίσκει ο ίδιος με ποιους θα συμπορευθεί στον αγώνα ενάντια στην Νέα Τάξη (και κατά συνέπεια και κατά της αίρεσης του Οικουμενισμού). Εμείς προσπαθούμε να δίνουμε λόγο σε κάθε φωνή. Σας βεβαιώνουμε ότι δεν βγήκαμε στον δρόμο μόλις τον ενάμιση τελευταίο χρόνο. Αλλά ακόμη κι αν ήταν έτσι, δεν σημαίνει ότι οφείλεις υποχρεωτικά να ενσωματωθείς σε κάποιον παλαιότερο αγωνιστή. Όπως τονίσαμε τα ασυντόνιστα χτυπήματα από διαφορετικούς χώρους από ανοργάνωτο (αντάρτικο) στρατό αποπροσανατολίζουν και προκαλούν ακόμη περισσότερα πλήγματα στον εχθρό.
Δεν θα δεχθούμε άλλα σχόλια αναφορικά με ΓΟΧ, ημερολόγιο κλπ. Κάθε άλλη συμβολή (δημόσια ή μέσω εμαιλ) είναι ευπρόσδεκτη.

ΙΧΝΙΚΑ είπε...

η ενωση των ιερεων ειναι ο στοχος...αυτο πολεμα ...οχι ο ανθρωπος ο αλλος!!,μεσο των ανθρωπων!!!γιατι σαν ανθρωποι τα βλεπουμε τα χαλια μας!!!κομποσχοινι κ προσευχη για ενοτητα....και μην μας φαινεται απο εδω και περα παραξενα οσα βλεπουμε..η οσα θα δουμε....ΑΓΩΝΑΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ... ΝΑΙ.... ΑΛΛΑ ΜΕ ΕΝΩΣΗ ΚΑΙ ΕΥΛΟΓΙΑ

Δημοσίευση σχολίου

Δεν επιτρέπονται σχόλια που συκοφαντούν κάποιο πρόσωπο, που περιέχουν υβριστικούς χαρακτηρισμούς κλπ.

Προσωρινά ενεργοποιήθηκε η προ-έγκριση επειδή υπήρξαν κρούσματα προσβλητικής συμπεριφοράς και οφείλουμε να διαφυλάξουμε την αξιοπρέπεια του ιστολογίου μας.
Για τον ίδιο λόγο λόγο ενεργοποιήσαμε να σχολιάζουμε μόνον όσοι έχουν προφίλ.

Γράψτε το σχόλιό σας και απλά περιμένετε λίγες ώρες μέχρι να το δείτε δημοσιευμένο.

Σχόλιο που τηρούν στοιχειώδη κανόνες ευπρέπειας είναι αυτονόητο ότι αποτελούν αφορμή διαλόγου και ουδέποτε θα λογοκριθούν.

Ανώνυμα σχόλια που επαναλαμβάνουν συνεχώς τα ίδια χωρίς να προσθέτουν κάτι στην συζήτηση ενδέχεται να διαγραφούν για την διαφύλαξη της ποιότητας. Τα σχόλια δεν είναι πεδίο στείρας αντιπαράθεσης αλλά προβληματισμού και γόνιμου διαλόγου.