" H παιδεία αποτελεί βασική αποστολή του Kράτους και έχει σκοπό την ηθική, πνευματική, επαγγελματική και φυσική αγωγή των Eλλήνων, την ανάπτυξη της εθνικής και θρησκευτικής συνείδησης και τη διάπλασή τους σε ελεύθερους και υπεύθυνους πολίτες."
Άρθρο 16, παράγραφος 2 του Ελληνικού Συντάγματος

Παρασκευή 29 Σεπτεμβρίου 2017

Άκου Πάνο Καμμένε, η Έλλάδα και οι Αξίες της δεν παίζονται στην ρουλέτα των ΣΥΡΙΖΑΙΩΝ εθνομηδενιστών


Σχετικά με: 
 α)Τὸ Σχέδιο Νόμου περὶ «Νομικῆς ἀναγνώρισης τῆς ταυτότητας φύλου» που προτίθεσαι να ψηφίσεις. 
 β)Τον εμπαιγμό που υφίσταται το πλήρωμα της Ορθοδόξου Εκκλησίας από την συγκυβέρνησή σας ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ. 
 γ) Της αλλαγής στο μάθημα των θρησκευτικών για να αλλοτριώσετε τα Ελληνόπουλα. Και 
 δ) τα όσα μνημόνια ψήφισες και συνέργησες. 



Άκου Πάνο Καμμένε, η συνεργασία σου ΣΥΡΙΖΑ -ΑΝΕΛ πολεμά τις αρχές αυτού του λαού και την θρησκευτική ελευθέρια των Ορθοδόξων Χριστιανών την οποία επικαλέστηκες και στεντορείως διατυμπάνιζες ότι θα προασπισθείς για να κλέψεις την ψήφο του, για να απολαμβάνεις εσύ και οι Ζωράρηδες με το επαμφοτερίζον συνονθύλευμα του σχήματός σου, το υπουργιλίκι σου ξεπουλώντας τα πάντα με τους κυβερνητικούς «θηλυδρίες και κωλοφωνίους» του ΣΥΡΙΖΑ. 

Άκου Πάνο Καμμένε, απροκάλυπτα προτάσσεις το προσωπικό –κομματικό σου συμφέρον έναντι των ιδανικών του Γένους των Ελλήνων, όμως δεν διαλανθάνουν της προσοχής των τα χθόνια κίνητρα της αλλοτρίωσης. 


Άκου Πάνο Καμμένε, παραπλάνησες μια φορά, αλλά όχι για πάντα, τους Έλληνες υποδυόμενος τον Χριστιανό με την προεκλογική ψηφοθηρική επίσκεψή σου στο Άγιον Όρος και στη μονή Εσφιγμένου για «πνευματικές αναζητήσεις…» και με Ελληνορθόδοξες κορώνες και θεατρινισμούς. 


Άκου Πάνο Καμμένε, αυτούς ο λαός τους αποκαλεί χριστέμπορους και
θεομπαίχτες


Άκου Πάνο Καμμένε, στρινιάζεις και εναγκαλίζεσαι τον άθεο Τσίπρα και τον συρφετό του ότι «θα πάτε μέχρι τέλους μαζί». Ο Λαός τον Τσίπρα και το λόμπι των σοδομιτών που συμπλέεις ….. τους ξέρει ... Εσένα Πάνο Καμμένε η μάσκα έπεσε και αποκαλύφθηκες, ο λαός σε έχει θέσει σε χειρότερη μοίρα από τους ΣΥΡΙΖΑΙΟΥΣ και δεν ξεχνά ….και θα σε ξεράσει.

Αν έχεις να περισώσεις κάτι, φύγε με τους Ζουράρηδες μαζί σου. 


Άκου Πάνο Καμμένε, Αν τελικά σου έχει μείνει κάτι … κοίτα στην Ιστορία τη θέση των εφιαλτών και την πόλη των Σοδόμων
 Γεώργιος Δύρας



4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Δεν φταίνε αυτοί ΑΛΛΑ εσύ που πίστεψες πως από την ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΗ ΝΔ μπορεί να ξεφύτρωνε δεξιό βλαστάρι...

μυαλό δεν βάζουμε!
Ακόμα και εσείς που είστε Χριστιανικό ιστολόγιο δεν εχετε πεισθεί πως ΕΝΑ είναι το μεταπολιτευτικό κόμμα που κυβερνά και περνά με την μέθοδο του σαλαμιού όλες τις θέσεις του.
το κομμουνιστικό κόμμα με τα πολλά ονόματα
Μαοϊκό (νδ) τροτσικιστικό λενινιστικό (ΠΑΣΟΚ) σταλινικό Πολ Ποτ (κκε)

Unknown είπε...

Πονηροί δε άνθρωποι και γόητες προκόψουσιν επί το χείρον, πλανώντες και πλανώμενοι...Το καλοαναθρεμένο πλουσιόπαιδο εξαπάτησε πολλές και πολλούς λανσάροντας τον τύπο του γλυκούλη,του φερέγγυου,του παιδιού του κατηχητικού,του ξήγα...
Τον Θεό όμως τον εξαπάτησες κατακα-υ-μμένε προδότη? Μασονικό σκουλήκι?

Ανώνυμος είπε...

Mσ ο Πάνος Καμμένος το είχε πει ξεκάθαρα ότι μπαίνουμε σε μια Νέα Εποχή, προεκλογικά.

Ανώνυμος είπε...

Πολλα εχουμε πει για τον μπουλη, που ητανε σαν βρεγμενη γατα μεσα στο Προεδρικο μεγαρο στην ιστορια με το non paper (από τοτε ηθελε τη καρεκλα και τη "διαχειριση" του χρυσοφορου Αιγαιου) κι ενω τοτε (μετα δηλαδη τον α΄κυκλο εκλογων) ειχε μαζι του το 10% των ψηφοφορων, ενώ πριν, που ητανε υποτιθεται μονος του, το επαιζε λιονταρι
Αργοτερα, παραμονες εκλογων 2015, πηγαινε σε Εκκλησιες και στους προβληματισμενους Πιστους (για συγκυβερνηση με ΣΥΡΙΖΑ) ελεγε οτι θα εριχνε τη κυβερνηση αν ηθελε να περασει ανθελληνικα κι αντιΟρθοδοξα
Αυτο ομως που μου εκανε καταπληξη (διαπιστωσα οτι ητανε παντα ετσι) ειναι οταν εμαθα αππο πελατη, βιομηχανο της Μεταμορφωσης, πως εκλεισε, καταστραφηκε η ΙΖΟΛΑ, η οποία ήτανε φοβερα επιτυχημενη, με πολλες εξαγωγες που δεν μπορουσαν να συναγωνιστουν οι Γερμανοι
Περισσοτερα εδω
http://dexiextrem.blogspot.gr/2015/03/siemens.html

Για να μην τον αδικουμε, νταραβερι κανει και με τους Αμερικανους, οχι μονο τους Γερμανους

Σταύρος

Δημοσίευση σχολίου

Δεν επιτρέπονται σχόλια που συκοφαντούν κάποιο πρόσωπο, που περιέχουν υβριστικούς χαρακτηρισμούς κλπ.

Προσωρινά ενεργοποιήθηκε η προ-έγκριση επειδή υπήρξαν κρούσματα προσβλητικής συμπεριφοράς και οφείλουμε να διαφυλάξουμε την αξιοπρέπεια του ιστολογίου μας.
Για τον ίδιο λόγο λόγο ενεργοποιήσαμε να σχολιάζουμε μόνον όσοι έχουν προφίλ.

Γράψτε το σχόλιό σας και απλά περιμένετε λίγες ώρες μέχρι να το δείτε δημοσιευμένο.

Σχόλιο που τηρούν στοιχειώδη κανόνες ευπρέπειας είναι αυτονόητο ότι αποτελούν αφορμή διαλόγου και ουδέποτε θα λογοκριθούν.

Ανώνυμα σχόλια που επαναλαμβάνουν συνεχώς τα ίδια χωρίς να προσθέτουν κάτι στην συζήτηση ενδέχεται να διαγραφούν για την διαφύλαξη της ποιότητας. Τα σχόλια δεν είναι πεδίο στείρας αντιπαράθεσης αλλά προβληματισμού και γόνιμου διαλόγου.