" H παιδεία αποτελεί βασική αποστολή του Kράτους και έχει σκοπό την ηθική, πνευματική, επαγγελματική και φυσική αγωγή των Eλλήνων, την ανάπτυξη της εθνικής και θρησκευτικής συνείδησης και τη διάπλασή τους σε ελεύθερους και υπεύθυνους πολίτες."
Άρθρο 16, παράγραφος 2 του Ελληνικού Συντάγματος

Τετάρτη 27 Σεπτεμβρίου 2017

Η Χαρά Νικοπούλου νίκησε. Η Δικαιοσύνη νίκησε. Η Ελληνική Θράκη ...νίκησε!

Διαβάζουμε:
"Ένοχοι οι αυτοαποκαλούμενοι συνεργάτες της ΕΥΠ, του ΓΕΣ και του γραφείου πολιτικών υποθέσεων της Ξάνθης που δρουν κατά της Χαράς Νικοπούλου και της Κιβωτού της Δόμνας Βιζβίζη!!!!!!!!!!"

"Οι μαέστροι του ψεύδους και της συκοφαντίας δήλωσαν στην δίκη ότι όταν η ΕΥΠ τους πληροφόρησε το 2012 ότι μετατέθηκα ξανά στην περιοχή αποφάσισαν να ''σώσουν' την Θράκη μεθοδεύοντας σχέδιο καταστολής κάθε δράσεώς μου και όπως αποδείχτηκε δικαστικώς κατασκευάζοντας ψεύδη "


Καταλαβαίνετε λοιπόν τι ρόλο παίζει η ΕΥΠ και οι αντίστοιχες "υπηρεσίες" (πολιτικών υποθέσεων του Ελληνικού Υπουργείου εξωτερικών) στη Θράκη. 
Αντί να κυνηγήσουν τους πράκτορες του τουρκικού Προξενείου στην Κομοτηνή, συκοφαντούν τους ελάχιστους Έλληνες πατριώτες και οι ίδιοι τους υποδεικνύουν στον εχθρό.

"Μπράβο" και στον "πατριώτη" Καμμένο και στους ΑΝΕΛ. 
Όπως διαβάζουμε τους παίρνουν πίσω το φυλάκιο (που τόσα χρήματα και κόπος και προσπάθεια έχει δαπανηθεί). 
Ομάδα Εκπαιδευτικών "Ο Παιδαγωγός"


Ακολουθεί το μήνυμα της Χαράς Νικοπούλου για την δικαστική καταδίκη των συκοφαντών της.
Μήνυμα της κας ΧΑΡΑΣ ΝΙΚΟΠΟΥΛΟΥ 

"Ένα χαστούκι της ελληνικής δικαιοσύνης κατά των συκοφαντών και δυσφημιστών της Χαράς Νικοπούλου. 

Ένοχοι οι αυτοαποκαλούμενοι συνεργάτες της ΕΥΠ, του ΓΕΣ και του γραφείου πολιτικών υποθέσεων της Ξάνθης που δρουν κατά της Χαράς Νικοπούλου και της Κιβωτού της Δόμνας Βιζβίζη!!!!!!!!!! 


Σήμερα το μεσημέρι μετα από 3 ήμερες εκδικάσεως των μηνύσεων μου για συκοφαντική δυσφήμιση και ηθική βλάβη κατά της οικογένειας Γλεριδη, πατρός και υιού και κατά του συνεργάτη τους κ. Μπουζαρα, βγήκε η απόφαση οι αυτοπροσδιοριζομενοι Γλερίδηδες και Μπουζάρες ως συνεργάτες της ΕΥΠ, του γραφείου πολιτικών υποθέσεων της Ξάνθης, της κυρίας Φωτίου, του υπουργού διαφάνειας αλλά και ενός ολόκληρου Ταξιάρχου και ενός γενικού επιτελείου στρατού κρίθηκαν όλοι έ-νο-χο ι !!! Όχι για απλή δυσφήμιση αλλά για συκοφαντική δυσφήμιση και ηθική βλάβη. το δικαστήριο αποφάσισε ότι εν γνώση τους έγραφαν ψέμματα εναντίον μου!! 


Οι μαέστροι του ψεύδους και της συκοφαντίας δήλωσαν στην δίκη ότι όταν η ΕΥΠ τους πληροφόρησε το 2012 ότι μετατέθηκα ξανά στην περιοχή αποφάσισαν να ''σώσουν' την Θράκη μεθοδεύοντας σχέδιο καταστολής κάθε δράσεώς μου και όπως αποδείχτηκε δικαστικώς κατασκευάζοντας ψεύδη του τύπου ότι ο Ακρίτας δεν είναι οικογενειακή στέγη αλλά άνδρο παραστρατιωτικών οργανώσεων και της Χρυσής Αύγης, αργότερα με παρουσίασαν ως αρχηγό μιας ομάδας παιδεραστών και τέλος ότι κατασπαταλώ τα χρήματα του δημοσίου για να ζω στην βίλα στο βουνό. 


Σήμερα έρχεται το δικαστήριο και τους ξεσκεπάζει με μια απόφαση χαστούκι προς όλα αυτά τα ψεύδη. 
20 μήνες έκαστος χωρίς αναστολή με 5 ευρώ την ήμερα και αποζημίωση για ηθική βλάβη εναντίον μου. 
Κύριοι και επίσημα σας ανήκει πλέον ο τίτλος του συκοφάντη δυσφημιστεί!!!!


Ενημερώστε τώρα την ΕΥΠ και το γραφείο εξωτερικών υποθέσεων αλλά και το ΓΕΣ και τον
ταξίαρχο που διαβάζατε τηλεφωνικά το πρωί να μας πάρει το φυλάκιο, πάνω στον πανικό σας, λίγο πριν την ανακοίνωση της αποφάσεως… μια και μύριζε καταδίκη, ότι -ο χ ι- ο φασισμός σας δεν θα περάσει. -ο χ ι- τα ψέμματα σας δεν θα μας σταματήσουν.

Όχι τώρα πιο δυνατοί πλέον θα ξεσκεπάσουμε δικαστικά και άλλο το κύκλωμα σας σας θυμίζουμε άλλωστε πως αυτό το κύκλωμα στο όποιο ανήκετε θα ξεσκεπαστει από τον εισαγγελέα Θεσσαλονίκης κύριο Φλωρίδη, ο όποιος στην προκαταρκτική έρευνα που κάνει τονίζει πως αυτό το κύκλωμα δρα από την δυτική Μακεδονία έως την Κομοτηνή. 

Οι μάρτυρες σας στο δικαστήριο αν και μουσουλμάνοι δάσκαλοι αποκάλεσαν τους χριστιανούς γονείς των μαθητών τους χρισταριανοφασισταριά και δήλωσαν σε εμάς και στους δικαστές πως τα μέρη του Άλαν Τεπε, δηλαδή του Ακρίτα είναι ανέκαθεν δικά τους και δεν θα αφήσουν να γίνει ένα χριστιανικό χωριό!

Τέτοιων ανθρώπων τουρκόφιλων είστε συνεργάτες και φίλοι.Κύριοι συκοφάντες άξιος ο μισθός σας. Η ιστορία θα σας τιμήσει με μεγάλα γράμματα στις σελίδες των συκοφαντών κατά των Ελλήνων δασκάλων… εύγε."

13 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΕΥΓΕ στην Ελληνική δικαιοσύνη!
ΕΥΓΕ και στην Χαρά που μόνο χαρά μας δίνει με την στάση ζωής της.
Αν υπήρχαν και άλλες Χαρές αλλιώς θα ήταν η κατάσταση σ'αυτή την πολύπαθη πατρίδα.

Ανώνυμος είπε...

βοηθήστε την κοπέλα να συνεχίσει το έργο της μαθήματα σε παιδιά δωρεάν και μουσική και βοήθεια σε αναξιοπαθούντες συνανθρώπους μας, βοηθείστε με τον οβολό σας και με όποιο μέσο μπορεί ο καθένας

Ανώνυμος είπε...

να δείτε στο φεισμπουκ την ανακοίνωση των εργατών του ψεύδους εναντίον της και ποιούς καλούν στον αγώνα εναντίον της, για να κατανοήσουν κάποιοι ποιοί αληθινά είναι αυτοί που θέλουν προβλήματα στην περιοχή

Ανώνυμος είπε...

https://www.facebook.com/gleridis?fref=ts

Ανώνυμος είπε...

94 ακόμα άτομα συνοδεύουν την δημοσίευση,ήταν κι άλλοι τους έσβησε, διαβάστε ονόματα των 96!https://www.facebook.com/gleridis/posts/10213380601936875
τι λεει ο κυριος εναντιον της; ''Κάλεσμα επίσης απευθύνω και στην Αντιεξουσιαστική Κίνηση Κομοτηνής και στο Αναρχικό Στέκι Utopia AD.΄΄
https://www.facebook.com/gleridis/posts/10213380601936875
και η κοπέλα του απαντησε:
ΣΕ ΑΠΟΓΝΩΣΗ Ο ΛΕΥΘΕΡΗΣ ΓΛΕΡΙΔΗΣ ΚΑΛΕΙ ΤΗΝ ΑΝΤΙΕΞΟΥΣΙΑΣΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ ΝΑ ΤΟΝ ΒΟΗΘΗΣΟΥΝ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΜΟΥ...ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΞΕΚΑΘΑΡΗ..
ΕΜΕΝΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΕ ΚΥΝΗΓΗΣΕΤΕ ..ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΝΑ ΜΕ ΧΤΥΠΗΣΕΤΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΣΑΣ ΤΟΥΣ ΑΝΤΙΕΞΟΥΣΙΑΣΤΕΣ..ΑΛΛΑ ΜΗΝ ΤΟΛΜΗΣΕΤΕ ΝΑ ΠΕΙΡΑΞΕΤΕ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΜΟΥ....Η ΥΠΟΜΟΝΗ ΕΧΕΙ ΤΑ ΟΡΙΑ ΤΗΣ...https://www.facebook.com/profile.php?id=100003507404128&fref=ts

Ανώνυμος είπε...

Θρησκεία καθαρὰ καὶ ἀμίαντος παρὰ τῷ Θεῷ καὶ πατρὶ αὕτη ἐστίν, ἐπισκέπτεσθαι ὀρφανοὺς καὶ χήρας ἐν τῇ θλίψει αὐτῶν, ἄσπιλον ἑαυτὸν τηρεῖν ἀπὸ τοῦ κόσμου (Ιακώβου, 1,27).Αγαπητέ Παιδαγωγέ, αν δεν το κάνουμε αυτό στους αδερφούς μας αυτούς, αλλά αντιθέτως τους κάνουμε να κλαίνε κάθε μέρα, να οργίζονται γιατί αδικούνται, να παραπονούνται κάθε λεπτό στον Θεό, τί πιστεύετε; Είμαστε παιδιά Του; Αναπαύουμε τον Θεό ή Τον παροργίζουμε; Εχουμε ευλογία; Θεωρείτε ότι αυτοί οι αδύναμοι άνθρωποι που ο Θεός μας δείχνει συνεχώς ποιοί είναι και μας ζητά όχι μόνο να προστατεύουμε και να φροντίζουμε ιδιαίτερα,αλλά εννοείται ότι θα είμαστε συνεπείς απέναντι τους όπως πχ να τους δίνουμε τα δεδουλευμένα τους, έχουν την δύναμη και υποστήριξη και την κοσμική εξουσία και ανάλογους προστάτες, ώστε να διεκδικήσουν και να δικαιωθούν σύμφωνα με την ανθρώπινη δικαιοσύνη; Οταν δεν γνωρίζουμε, ας μην συναινούμε άθελα μας, υπάρχει πολύς πόνος σε αδερφούς που δεν έχουν κανέναν να τους υποστηρίξει μέσα στην θλίψη τους και την απελπισία τους για την οποία δεν ευθύνονται οι ίδιοι.

Demetrios Hadjinicolaou είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.
Ομάδα Εκπαιδευτικών "Ο Παιδαγωγός" είπε...

Κύριε Χατζηνικολάου, υποτίθεται είστε χριστιανός
Ο χριστιανός πριν ΣΥΚΟΦΑΝΤΗΣΕΙ κάποιον, τον ρωτάει για να πάρει απάντηση για τις συκοφαντίες που κυκλοφορούν. Δεν τις διασπείρει.
Εσείς δυστυχώς ΔΕΝ το κάνατε.

Το ποια είναι η Χαρά Νικοπούλου εμείς το ξέρουμε. Γιατί την ξέρουμε από τότε που ήταν στο Δέροιο και ζούσε στο ξύλινο σπιτάκι, μόνη της, με το φόβο 24 ώρες το 24ωρο μήπως την κάψουν ζωντανή, την ώρα που εσείς πιθανότατα αράζατε στην πολυθρόνα σας και παριστάνατε τον "χριστιανό" ή και τον Έλληνα, γράφοντας σχόλια στο διαδίκτυο.

Η Χαρά Νικοπούλου άντεξε αυτό που εσείς αν και άντρας, αμφιβάλουμε αν θα αντέχατε έστω για λίγες μέρες. Αυτόν τον εφιάλτη έζησε η Χαρά για ΧΡΟΝΙΑ.
Το σχόλιο σας είναι η ανταμοιβή της. Εύγε ...

Όταν ζούσε ο Χριστός οι γραμματείς και οι φαρισαίοι επικαλούνταν την ίδια την διδασκαλία Του για να πείσουν τον κόσμο ότι είναι εκ του δαίμονα.

Την ώρα που στον πατριωτικό χώρο κυριαρχούσαν (ειδικά στην Αθήνα) οι δωδεκαθεϊστές και οι εκκλησιομάχοι, η Χαρά προσπάθησε να βοηθήσει όλο αυτό τον κόσμο να πλησιάσει προς τον Χριστό μας. Να τους θυμίσει ότι οι Έλληνες λάτρευαν τον ΕΝΑ Θεό και αναζητούσαν την αλήθεια. Να τους δικαιολογήσει την ύπαρξη του 12θεου ως διαπίστωση των ιδιοτήτων του ΕΝΟΣ Θεού (πχ Παντοδύναμος = Δίας, Γρήγορος και πανταχού παρόν=Ερμής, Πάνσοφος=Αθηνά κλπ). Την ώρα που εσείς στέλνατε "αφορισμούς", αυτή πάλευε και αγωνιζόταν να φέρει κάποιους στο σωστό δρόμο. Για κάθε συκοφαντία σε βάρος της υπάρχουν απαντήσεις. Αν είσασταν αληθινός πατριώτης, θα είχατε βρεθεί ήδη δίπλα της, θα την γνωρίζατε ήδη και θα την ρωτούσατε απευθείας, και θα μαθαίνατε και τις απαντήσεις.

Για όλες αυτές τις κατηγορίες λοιπόν, οι συκοφάντες της έχουν καταδικαστεί άπειρες φορές από την δικαιοσύνη. Πρέπει να έχει πάνω από 35 δικαστήρια. Αμφιβάλουμε αν εσείς περάσατε έστω και ένα για την δράση σας. Ψάξτε επίσης να δείτε τι σχέση είχε η τοπική ΕΥΠ και τι κατευθύνσεις έδινε για να σπιλωθεί η Χαρά Νικοπούλου.

Να είστε λοιπόν δίκαιος και αξιοπρεπής άλλη φορά. Όπως εσείς κατηγορήσατε, ΣΥΚΟΦΑΝΤΗΣΑΤΕ έναν άνθρωπο, έτσι και εμείς τώρα θα μπορούσαμε να απαντήσουμε ότι είστε "βλάμμένος". Και να κάνουμε και μια ανάρτηση και να την αναδημοσιεύουμε κάθε τόσο. Και να μην επιτρέπουμε αντίθετα σχόλια (όπως κάνουν αυτοί). Πως θα σας φαινόταν; Ντροπή σας λοιπόν για αυτό που κάνατε.

Demetrios Hadjinicolaou είπε...

Καὶ ἐγὼ τὴν ἤξερα ἀπὸ τὸ Μέγα Δέρειο, καὶ εἶχα παρασυρθῇ. Ὅμως αὐτὰ ποὺ λέγει ἡ ἴδια στὸ βίντεο ποὺ παρέθεσα (θυμίζουν Ἀρτέμη Σώρρα*) δὲν εἶναι συκοφαντίες. Εἶναι ἀσυναρτησίες καὶ φοβερές, ὀλέθριες ἀντιχριστιανικὲς πλάνες.

*Καὶ ὁ Σώρρας ἔχει ταλαιπωρηθῇ μὲ ὑπερβολικὴ αὐστηρότητα ἀπὸ τὴν γκαβὴ μὲ τὸ καντάρι («δικαιοσύνη»), τὰ δὲ γραφεῖα του ἔχουν ὑποστῇ βανδαλισμοὺς ἀπὸ ἀναρχο-ἄπλυτους, ἐπίσης ἀδίκως. Τὰ παραπάνω δὲν ἀναιροῦν τὸ γεγονὸς ὅτι εἶναι πεπλανημένος νεοπαγανιστής._

Ομάδα Εκπαιδευτικών "Ο Παιδαγωγός" είπε...

Πάνω από 25 έτη "στο δρόμο", για την Ελλάδα και την Ορθοδοξία, την ζημιά σχεδόν πάντα μας την έκαναν κάτι καχεκτικά παιδάκια με αρρωστημένη νοοτροπία "κατηχητικού" που το μόνο που ήξεραν ήταν να δείχνουν με το δάκτυλο και να κοροϊδεύουν: κοίτα, αυτός έκανε αυτό. Ένα λιθαράκι έβαζαν, 10 χαλούσαν με το "ήθος" τους.

Ασχολήσου λοιπόν με τους παλαιοημερολογίτες ή με ότι άλλο θέλεις, και αφήστε την Χαρά. Είναι πολύ ψηλά για να την πιάνεις στο στόμα σου.

ΥΓ. Το σχόλιο σας (μία πρόταση ούτως ή άλλως), θα διαγραφεί ως συκοφαντικό.

Demetrios Hadjinicolaou είπε...

Μὴ μὲ μπερδεύετε μὲ τὸν συνονόματό μου Καθηγητὴ τοῦ Πανεπιστημίου Ἰωάννίνων. Δὲν ἀκολουθῶ τὸ Πάτριο Ἑορτολόγιο, ἐπὶ τοῦ παρόντος τοὐλάχιστον.

Ἐγὼ εἶμαι ὅπως μὲ περιγράφεις, καὶ χειρότερος. Νὰ προσέχωμε τί κάνουμε μήπως γινόμαστε αἰτία νὰ χάνωνται ψυχές. Μήπως κἄποιοι ὄχι μόνον δὲν μεταστρέφουν τοὺς δωδεκαθεϊστές, ἀλλὰ παίρνουν ἀνθρώπους ἀπὸ τὴν μάνδρα τοῦ Χριστοῦ καὶ τοὺς πᾶνε κατὰ διαβόλου μὲ θεωρίες τύπου Λιακόπουλου.

Υ/Γ: Δὲν καταλαβαίνω πὼς ἕνα βίντεο ποὺ περιέχει ἐκτεταμένα ἀποσπάσματα ἀπὸ βιβλίο ποὺ συνέγραψε ἡ ἰδία, ἀπὸ ὁμιλίες ποὺ ἐκφώνησε ἡ ἰδία, μπορεῖ νὰ θεωρῆται συκοφαντικό._

Ομάδα Εκπαιδευτικών "Ο Παιδαγωγός" είπε...

1) " τὴν ἤξερα ἀπὸ τὸ Μέγα Δέρειο, καὶ εἶχα παρασυρθῇ."
Τι εννοείτε την ξέρατε;
Σε κάθε 28η Οκτωβρίου και 25η Μαρτίου εμείς είμασταν εκεί. Όπως και στα δικαστήρια πχ στην Αλεξανδρούπολη (όταν δικαζόταν αυτός που της έσπασε το χέρι κλπ).
Αν είσασταν εκεί πως δεν σας βλέπαμε;


2) Κι αφού την ξέρατε όπως ισχυρίζεστε γιατί πριν γράψετε το σχόλιο σας δεν την πήρατε ένα τηλέφωνο, δεν της στείλατε ένα μήνυμα πχ στο fb, να την ρωτήσετε σχετικά;


3) Α μάλιστα παίρνει τους χριστιανούς και τους πάει αλλού ...!
Επειδή εμείς στον εθνικιστικό/πατριωτικό χώρο δεν "προσγειωθήκαμε" πρόσφατα, για να τον εγκαταλείψουμε λίγο αργότερα, επιτρέψτε μας να γνωρίζουμε καλύτερα πως ήταν ο χώρος πριν 10 χρόνια και πως τώρα, και ποιοι συνέβαλαν σε αυτό.


4) Ώστε δεν καταλαβαίνετε το αυτονόητο, ότι αν πάρεις ένα βίντεο πχ μιας ώρας, και κόψεις ότι σε βολεύει, και το ενώσεις και με άλλα βίντεο αντίστοιχα, κάνεις ότι σεντόνι ήθελες εξ αρχής να κάνεις. Ειδικά όταν ο άλλος χρησιμοποιεί μεταφορικά/αλληγορικά πρόσωπα από την Ελληνική ιστορία και μυθολογία. Συγνώμη αλλά μάλλον αδικηθήκατε: αν ζούσατε στην εποχή του Χριστού θα είχατε βρει ένα σωρό επιχειρήματα από την ΠΔ εναντίον του.

Demetrios Hadjinicolaou είπε...

Δὲν τὴν ἤξερα προσωπικῶς, γνώριζα τὴν δρᾶσι της ἐννοοῦσα. Μιὰ φορὰ μόνον τὴν ἄκουσα σὲ ὁμιλία καὶ συνωμίλησα μετὰ τὸ πέρας μαζί της, σ' ἐκδήλωσι στὴν Χρυσούπολι Καβάλας, βλ. http://egersis2.blogspot.com/2010/11/blog-post_95.html?m=0 .. Τότε ἦταν ἐκεῖ τινὲς Παλαιοημερολογῖτες, Λαρισαῖοι τοῦ Πατριωτικοῦ Ἑλληνικοῦ Συνδέσμου, ἡ Θασιακὴ Δύναμι καὶ Καβαλιῶτες Χρυσαυγῖτες. Για τοὺς τελευταίους ἐξέφρασε τὴν ἀπαρέσκειά της τότε, διότι στὴν ἐκδήλωσι κἄποια στιγμὴ ἢ ὅταν ἐψάλη ὁ ἐθνικὸς ὕμνος ἐχαιρέτησαν μὲ τὸν τρόπο τῆς ΕΟΝ. Ἦταν τὸ 2010.

Ἔστω ὅτι ἐγώ, ἡ ἐλαχιστότης μου, ἤμουν ἀ δ ι κ α ι ο λ ο γ ή τ ω ς ἀπὼν ἀπὸ τοὺς ἀγῶνες στοὺς ὁποίους συμμετείχατε καὶ πρωτοστάτησε ἡ Χαρὰ Νικοπούλου. Αὐτὸ ἀναιρεῖ τὸ ὅτι ὅσα ἔγραψε καὶ εἶπε ἐπανειλημμένως γιὰ ἑλλάνια ἀγγελικὰ τάγματα, σταυρωμένο Προμηθέα καὶ Σείριο ἰσχύουν; Μιλᾶμε γιὰ ἐκτεταμένα ἀποσπάσματα, στὰ ὀποῖα δὲν χωρεῖ κοπτορραπτική. Ἐσεῖς, ποὺ προφανῶς ἔχετε τὸ τηλέφωνό της, προστατέψτε την. Ἔχετε καὶ ἕτοιμη τὴν δικαιολογία τῆς «ἀλληγορίας»! Ἐδῶ χαλᾶτε τὸν κόσμο ἂν κἄποιος μιλήσῃ σὲ ἐκδήλωσι τὸν Lions ἢ τῶν Rotary ἢ ἂν γράφῃ χρησιμοποιῶντας νεοεποχίτικη, παραμορφωτικὴ φρασεολογία, καὶ καλὰ κάνετε. Τοὺς ἄλλους ἰσχυρισμοὺς στὸ βίντεο ποὺ σᾶς ἔστειλα καὶ διαγράψατε ὡς συκοφαντικοὺς τοὺς παραβλέπετε; Θεωρεῖτε ὅτι εἶναι ψεύδη τῆς ΕΥΠ καὶ τῶν ὄντως ἀνθελλήνων κυβερνώντων; Σᾶς φαίνεται γιὰ ὄργανο τῆς κυβερνήσεως ὁ καταγγέλλων; Πρὸς ἀποφυγὴν παρεξηγήσεων, δὲν τὸν γνωρίζω.

Θὰ σᾶς συνιστοῦσα νὰ σκεφτῆτε διαφορετικά. Μήπως δὲν εὐλογεῖται ὁ πατριωτικὸς/ἐθνικιστικὸς ἀγὼν τῆς κας Χαρᾶς Νικοπούλου ἀκριβῶς ἐπειδὴ κἄτι δὲν πάει καλὰ περὶ τὴν Πίστιν; Καὶ ὁ μακαριστὸς Χριστόδουλος, ποὺ ν' ἁγιάσουν τὰ κόκκαλά του, κἄπως ἔτσι δὲν ἐστερήθη τῆς Θείας Χάριτος, μετὰ τὴν ὑποδοχὴν τοῦ Ποντίφηκος; Καὶ τὸν ἐστερήθη ὅλο τὸ Γένος ἔπειτα._

Υ/Γ: Μὴ δημοσιεύσητε τὸ παρὸν σχόλιον ἂν δὲν θέλετε. Ἂς φαίνωμαι ἐγὼ ἀσυνεπής, ἀνόητος, μικρόψυχος, καχύποπτος καὶ συκοφάντης - δὲν μὲ πειράζει.
Δὲν ἀντιδικῶ προσωπικῶς οὔτε μὲ σᾶς οὔτε μὲ τὴν κα Νικοπούλου.
Προβληματισθῆτε ὅμως, σᾶς παρακαλῶ, γιὰ τὰ πιστεύω, τὶς διασυνδέσεις καὶ τὶς ἐπιδιώξεις τῆς διδασκαλίσσης μας. Σᾶς τὸ ζητῶ μὲ ὅλο τὸ θάρρος, διότι σᾶς σέβομαι καὶ σᾶς ἐκτιμῶ._

Δημοσίευση σχολίου

Δεν επιτρέπονται σχόλια που συκοφαντούν κάποιο πρόσωπο, που περιέχουν υβριστικούς χαρακτηρισμούς κλπ.

Προσωρινά ενεργοποιήθηκε η προ-έγκριση επειδή υπήρξαν κρούσματα προσβλητικής συμπεριφοράς και οφείλουμε να διαφυλάξουμε την αξιοπρέπεια του ιστολογίου μας.
Για τον ίδιο λόγο λόγο ενεργοποιήσαμε να σχολιάζουμε μόνον όσοι έχουν προφίλ.

Γράψτε το σχόλιό σας και απλά περιμένετε λίγες ώρες μέχρι να το δείτε δημοσιευμένο.

Σχόλιο που τηρούν στοιχειώδη κανόνες ευπρέπειας είναι αυτονόητο ότι αποτελούν αφορμή διαλόγου και ουδέποτε θα λογοκριθούν.

Ανώνυμα σχόλια που επαναλαμβάνουν συνεχώς τα ίδια χωρίς να προσθέτουν κάτι στην συζήτηση ενδέχεται να διαγραφούν για την διαφύλαξη της ποιότητας. Τα σχόλια δεν είναι πεδίο στείρας αντιπαράθεσης αλλά προβληματισμού και γόνιμου διαλόγου.