" H παιδεία αποτελεί βασική αποστολή του Kράτους και έχει σκοπό την ηθική, πνευματική, επαγγελματική και φυσική αγωγή των Eλλήνων, την ανάπτυξη της εθνικής και θρησκευτικής συνείδησης και τη διάπλασή τους σε ελεύθερους και υπεύθυνους πολίτες."
Άρθρο 16, παράγραφος 2 του Ελληνικού Συντάγματος

Πέμπτη 10 Δεκεμβρίου 2015

Μας το έλεγαν από το 2010. Δεν θυμάσαι;;

Γράψαμε και ξαναγράψαμε ότι οδηγούμαστε στην αχρήματη κοινωνία.
Η κυβέρνηση ανακοινώνει τις νέες ταυτότητες (με τσιπ), τσιπ και στα αυτοκίνητα τάχα για να βλέπουνε αν πλήρωσε τα τέλη κυκλοφορίας (δείτε εδώ), κατάργηση αφορολόγητου για αγορές χωρίς κάρτα
και οι "αγωνιστές" πιστοί περιορίζονται στην αρθρογραφία (ακόμη και για την κατάργηση της Κυριακής ως ημέρα αργίας δεν έγινε ΟΥΤΕ ΜΙΑ παράσταση διαμαρτυρίας από την εκκλησία ή από ορθόδοξους φορείς).
Δείτε (στο βίντεο), μας τα έλεγε η Διαμαντοπούλου από το 2010.
Προσέξτε και πως οδηγούμαστε σε μια εποχή που ο καθένας θα νοιάζεται μόνον για τον εαυτό του και μέσω της τρομολαγνείας θα παίρνουν νέα μέτρα για να μας υποτάξουν στην παγκόσμια διακυβέρνηση που ετοιμάζουν.

Πάντως εμείς θα επιμένουμε. Καλύτερα "γραφικοί" παρά ψεύτες. Μην μας πεις αύριο πάλι ότι δεν το ήξερες. Δείτε το βίντεο.


1 σχόλιο:

Ευστάθιος Μοσχοβίτης είπε...

ΣΑΣ ΤΙΜΑ Η ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΣΤΑΣΗ ΣΑΣ, ΤΟΥ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ "Ο Παιδαγωγός", ΔΙΟΤΙ ΣΕ ΚΑΙΡΟΥΣ ΜΕΓΑΛΗΣ ΑΠΟΣΤΑΣΙΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΗΘΙΝΗ ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΠΙΣΤΗ ΤΗΣ ΜΙΑΣ ΑΓΙΑΣ ΟΡΘΟΔΟΞΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ, ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΗ ΛΑΙΛΑΠΑ ΠΑΝΑΙΡΕΣΗ - ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑ ΤΟΥ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΜΟΥ, ΠΡΟΒΑΛΛΕΤΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΟΥ ΚΡΥΒΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΟΡΙΣΜΕΝΟΙ (ΔΗΘΕΝ) ΑΠΟΤΕΙΧΙΣΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΑΝΤΙΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΤΕΣ… Ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΣΑΣ ΔΙΝΕΙ ΔΥΝΑΜΗ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΤΕ ΑΛΗΘΙΝΑ ΟΡΘΟΔΟΞΑ, ΑΠΟΤΕΙΧΙΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΝΑΙΡΕΣΗ ΤΟΥ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΜΟΥ, ΤΙΣ ΑΙΡΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΚΡΥΒΕΙ ΣΤΑ ΣΠΛΑΧΝΑ ΤΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ "ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟΛΑΤΡΙΑ" ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΠΟ ΑΛΛΟΥΣ ΔΗΘΕΝ ΑΠΟΤΕΙΧΙΣΜΕΝΟΥΣ...

Καινή Διαθήκη, Αποκάλυψη του Ιωάννου, κεφάλαιο 13, στίχοι 15-18: 15 "καὶ ἐδόθη αὐτῷ πνεῦμα δοῦναι τῇ εἰκόνι τοῦ θηρίου, ἵνα καὶ λαλήσῃ ἡ εἰκὼν τοῦ θηρίου καὶ ποιήσῃ, ὅσοι ἐὰν μὴ προσκυνήσωσι τῇ εἰκόνι τοῦ θηρίου, ἵνα ἀποκτανθῶσι. 16 καὶ ποιεῖ πάντας τοὺς μικροὺς καὶ τοὺς μεγάλους, καὶ τοὺς πλουσίους καὶ τοὺς πτωχούς, καὶ τοὺς ἐλευθέρους καὶ τοὺς δούλους, ἵνα δώσουσιν αὐτοῖς χάραγμα ἐπὶ τῆς χειρὸς αὐτῶν τῆς δεξιᾶς ἢ ἐπὶ τῶν μετώπων αὐτῶν, 17 καὶ ἵνα μή τις δύνηται ἀγοράσαι ἢ πωλῆσαι εἰ μὴ ὁ ἔχων τὸ χάραγμα, τὸ ὄνομα τοῦ θηρίου ἢ τὸν ἀριθμὸν τοῦ ὀνόματος αὐτοῦ. 18 Ὧδε ἡ σοφία ἐστίν· ὁ ἔχων νοῦν ψηφισάτω τὸν ἀριθμὸν τοῦ θηρίου· ἀριθμὸς γὰρ ἀνθρώπου ἐστί· καὶ ὁ ἀριθμὸς αὐτοῦ χξς΄=666".
ΠΟΙΟΣ ΑΛΗΘΙΝΑ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ ΘΑ ΥΠΕΓΡΑΦΕ ΤΗΝ ΝΕΑ ΔΗΜΟΣΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΤΟΥ (ΔΕΛΤΙΟ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑΣ) ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΔΕΙ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ ΠΛΕΟΝ ΚΩΔΙΚΟΠΟΙΗΜΕΝΟ ΚΑΙ ΚΡΥΠΤΟΓΡΑΦΗΜΕΝΟ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ ΤΗΣ ΣΤΟ ΤΣΙΠΑΚΙ=ΜΙΚΡΟΕΠΕΞΕΡΓΑΣΤΗ ΚΑΙ ΣΤΗ ΕΝΙΑΙΑ ΒΑΣΗ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΠΟΥ ΘΑ ΜΕΤΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΟΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΜΑΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΚΑΙ ΔΕΔΟΜΕΝΑ; ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΑΝΑΛΥΣΗ ΤΟ ΘΕΜΑ; ΟΧΙ, ΜΑΛΛΟΝ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΘΕΟΣΔΟΤΟ ΔΩΡΟ ΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΥΤΕΞΟΥΣΙΟΥ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ. Η Αγγλία προστατεύοντας τα ανθρώπινα δικαιώματα και τις ελευθερίες των πολιτών της κατήργησε την ηλεκτρονική Ταυτότητα Κάρτα παρακολούθησης των πολιτών και τις βάσεις δεδομένων (δείτε το βίντεο: https://www.youtube.com/watch?v=NSqQ8pRu9WY . (Ακόμα και ένας "τρελός" δεν θα υπέγραφε την Ταυτότητά του χωρίς να μπορεί να δει το κρυπτογραφημένο περιεχόμενό της στο τσιπάκι=μικροεπεξεργαστή!... Βέβαια υπάρχει και "η νοοτροπία του τυφλού κοπαδιού", δηλαδή, "ότι πράττουν οι πολλοί είναι σίγουρα σωστό ή επειδή το έπραξε ΕΝΑΣ σπουδαίος δήθεν ειδικός χωρίς να χρειάζεται να μπούμε στον κόπο να το κρίνουμε οι υπόλοιποι με την λογική"... Επομένως με αυτή την σαθρή νοοτροπία εφόσον "οι περισσότεροι" γύρω μας καπνίζουν άρα μήπως είναι καλό το κάπνισμα και δεν βλάπτει σοβαρά την υγεία; Όπως επειδή πολλοί δέχονται τις προγαμιαίες σχέσεις, ακόμα και δήθεν ορθόδοξοι χριστιανοί, αυτό σημαίνει ότι δεν βλάπτουν την ψυχική και σωματική υγεία και δεν χρειάζεται να γνωρίζουμε τι είπε ο μοναδικός αληθινός Σωτήρας της αθάνατης ψυχής μας, Εσταυρωμένος και Αναστημένος Θεάνθρωπος Χριστός;) ΠΑΡΟΛΑ ΑΥΤΑ ΑΣ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΟΥΜΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΙΟ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΜΕ ΚΑΛΗ ΠΡΟΑΙΡΕΣΗ...

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ:
Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΑΔΕΛΦΟΣ (ΤΟ ΣΦΡΑΓΙΣΜΑ - ΧΑΡΑΓΜΑ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ 666) ΚΑΙ ΟΙ ΧΙΤΛΕΡΙΚΟΙ ΜΕΘΟΔΟΙ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗΣ της προσωπικής ζωής όλων των πολιτών (με πρόσχημα και την αντιμετώπιση της τρομοκρατίας, της φοροδιαφυγής και της διαφθοράς...) http://www.freevolition.gr/666.htm (συμπληρωμένο)

Δημοσίευση σχολίου

Δεν επιτρέπονται σχόλια που συκοφαντούν κάποιο πρόσωπο, που περιέχουν υβριστικούς χαρακτηρισμούς κλπ.

Προσωρινά ενεργοποιήθηκε η προ-έγκριση επειδή υπήρξαν κρούσματα προσβλητικής συμπεριφοράς και οφείλουμε να διαφυλάξουμε την αξιοπρέπεια του ιστολογίου μας.
Για τον ίδιο λόγο λόγο ενεργοποιήσαμε να σχολιάζουμε μόνον όσοι έχουν προφίλ.

Γράψτε το σχόλιό σας και απλά περιμένετε λίγες ώρες μέχρι να το δείτε δημοσιευμένο.

Σχόλιο που τηρούν στοιχειώδη κανόνες ευπρέπειας είναι αυτονόητο ότι αποτελούν αφορμή διαλόγου και ουδέποτε θα λογοκριθούν.

Ανώνυμα σχόλια που επαναλαμβάνουν συνεχώς τα ίδια χωρίς να προσθέτουν κάτι στην συζήτηση ενδέχεται να διαγραφούν για την διαφύλαξη της ποιότητας. Τα σχόλια δεν είναι πεδίο στείρας αντιπαράθεσης αλλά προβληματισμού και γόνιμου διαλόγου.