" H παιδεία αποτελεί βασική αποστολή του Kράτους και έχει σκοπό την ηθική, πνευματική, επαγγελματική και φυσική αγωγή των Eλλήνων, την ανάπτυξη της εθνικής και θρησκευτικής συνείδησης και τη διάπλασή τους σε ελεύθερους και υπεύθυνους πολίτες."
Άρθρο 16, παράγραφος 2 του Ελληνικού Συντάγματος

Δευτέρα 14 Δεκεμβρίου 2015

Τοποθετήσεις (του π.Ευθυμίου Τρικαμηνά) για την επερχόμενη "Πανορθόδοξη" σύνοδο, την αλλαγή του ημερολογίου και άλλα "καυτά" θέματα.

Όσο κάποιοι "πιστοί και ιερωμένοι" θα σκύβουν όλο και περισσότερο το κεφάλι και θα προσκυνάνε τον Οικουμενισμό και στην δεσποτοκρατία, 
τόσο κάποιοι άλλοι θα το σηκώνουμε ψηλά και θα κάνουμε το χρέος μας, θα αποκαλύπτουμε την αλήθεια. 

Ο λόγος του Θεού, δεν χρειάζεται ούτε δεσποτικές μήτρες ούτε παπικές τιάρες για να "λάμψει". Η αλήθεια φαίνεται. Ακούστε τον π.Ευθύμιο, ακούστε και τον Πατριάρχη, και βγάλτε μόνοι σας το συμπέρασμα ποιος ομολογεί την αλήθεια.

Πριν βιαστούν κάποιοι να μας αποδώσουν χαρακτηρισμούςας κάνουν τον κόπο να δουν πρώτα το βίντεο.  
Ιστολόγιο, ομάδα εκπαιδευτικών "Ο Παιδαγωγός"


Το βίντεο είδαμε εδώ

6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Μπορεί κάπου να τα λέει σωστά ο π. Τρικαμηνάς αλλά έχει και λάθη και υπερβολές και αδικεί τους αντιοικουμενιστές. Ντροπή!

Ανώνυμος είπε...

Δεν γράφεις καλύτερα σε τι διαφωνείς. Αντί να μιλάς αόριστα. Κάπου τα λέει σωστά ο Βαρθολομαίος όχι ο πατήρ Ευθύμιος. Οι οικουμενιστές να δεις υπερβολές και αδικίες.

Ανώνυμος είπε...

Σε πολλά διαφωνώ με τον π. Τρικαμηνά και αν δεν μετανοήσει δεν μπορεί να τον διαφημίζετε. Έχει φθάσει σε απαράδεκτες υπερβολές.

Ομάδα Εκπαιδευτικών "Ο Παιδαγωγός" είπε...

Παρακαλούμε και εμείς με τη σειρά μας,
όταν τοποθετείστε, να παραθέτετε επιχειρήματα.
Γενικοί χαρακτηρισμοί είναι άνευ αξίας. Και όσο μπορείτε αποφεύγετε η συζήτηση να καταλήγει σε προσωπική κόντρα. Σας δίνουμε την δυνατότητα να γράψετε την άποψη σας.

Για το αν έπρεπε ή όχι να προβάλουμε τις θέσεις του π.Ευθυμίου, θα επαναλάβουμε ότι αν αφιερώσει κάποιος 27 λεπτά να δει το βίντεο, θα καταλάβει.

Χωρίς καμία ανάγκη να απολογηθούμε,επαναλαμβάνουμε:

Ακούστε τον π.Ευθύμιο, ακούστε και τον Πατριάρχη, και βγάλτε μόνοι σας το συμπέρασμα ποιος ομολογεί την αλήθεια.

Πριν βιαστούν κάποιοι να μας αποδώσουν χαρακτηρισμούς, ας κάνουν τον κόπο να δουν πρώτα το βίντεο.

Ανώνυμος είπε...

Ξαναδιαβάστε το πρώτο σχόλιο. Δεν πρόκειται για επιλογή μεταξύ π. Ευθυμίου και Πατριάρχη. Πρόκειται για επιλογή μεταξύ Αντιοικουμενιστών και π. Ευθυμίου.

Ανώνυμος είπε...

Ανώνυμε 2:28 μ.μ.
δεν μιλάμε για τους οικουμενιστές και τον Βαρθολομαίο.
Μιλάμε για το πόσο έχουν δίκαιο οι αντιοικουμενιστές και πόσο τους αδικεί ο π. Ευθύμιος.

Δημοσίευση σχολίου

Δεν επιτρέπονται σχόλια που συκοφαντούν κάποιο πρόσωπο, που περιέχουν υβριστικούς χαρακτηρισμούς κλπ.

Προσωρινά ενεργοποιήθηκε η προ-έγκριση επειδή υπήρξαν κρούσματα προσβλητικής συμπεριφοράς και οφείλουμε να διαφυλάξουμε την αξιοπρέπεια του ιστολογίου μας.
Για τον ίδιο λόγο λόγο ενεργοποιήσαμε να σχολιάζουμε μόνον όσοι έχουν προφίλ.

Γράψτε το σχόλιό σας και απλά περιμένετε λίγες ώρες μέχρι να το δείτε δημοσιευμένο.

Σχόλιο που τηρούν στοιχειώδη κανόνες ευπρέπειας είναι αυτονόητο ότι αποτελούν αφορμή διαλόγου και ουδέποτε θα λογοκριθούν.

Ανώνυμα σχόλια που επαναλαμβάνουν συνεχώς τα ίδια χωρίς να προσθέτουν κάτι στην συζήτηση ενδέχεται να διαγραφούν για την διαφύλαξη της ποιότητας. Τα σχόλια δεν είναι πεδίο στείρας αντιπαράθεσης αλλά προβληματισμού και γόνιμου διαλόγου.