" H παιδεία αποτελεί βασική αποστολή του Kράτους και έχει σκοπό την ηθική, πνευματική, επαγγελματική και φυσική αγωγή των Eλλήνων, την ανάπτυξη της εθνικής και θρησκευτικής συνείδησης και τη διάπλασή τους σε ελεύθερους και υπεύθυνους πολίτες."
Άρθρο 16, παράγραφος 2 του Ελληνικού Συντάγματος

Σάββατο 26 Δεκεμβρίου 2015

Δείτε τι έγινε χθες στη Θεσσαλονίκη (βίντεο)

Διαβάζουμε σε τοπικό ειδησιογραφικό ιστολόγιο της Θεσσαλονίκης:

Παραμονή Χριστουγέννων 2015 στο κέντρο (Βασιλέως Ηρακλείου). Του δώσαμε και ..κατάλαβε:





και το σχόλιο που γράψαμε:

Τελείως πληροφοριακά, παραμονή χριστουγέννων υποτίθεται είναι ημέρα νηστείας. 
Οι χριστιανοί ετοιμάζονται για την μεγάλη ημέρα των Χριστουγέννων, όχι απλά να θυμηθούν αλλά να ξαναζήσουν οι ίδιοι το γεγονός με την γέννηση του Χριστού μέσα τους.

Βλέποντας να έχει μετατραπεί το κέντρο της Θεσσαλονίκης σε "φεστιβάλ μπύρας" ... παραμονή χριστουγέννων, μία ημέρα μετά την ψήφιση του νομοσχεδίου για το σύμφωνο συμβίωσης για τους ομοφυλόφιλους, δεν ξέρουμε τι ελπίδες έχει πλέον αυτός ο λαός.

Η κατάσταση σε κάθε τομέα, μας θυμίζει την Κωνσταστινούπολη λίγο πριν την πτώση.
Ιστολόγιο - Ομάδα Εκπαιδευτικών "Ο Παιδαγωγός".

2 σχόλια:

Δημήτριος Ἀναστασιάδης είπε...

Εσείς που κατακρίνετε ανθρώπους που έχουν να πατήσουν το πόδι τους στην Εκκλησία από την βάπτισή τους κ τόν γάμο τους δεν πέφτετε σέ κατάκριση;;Προσοχή, γιατί αρχίζετε να γίνεστε γραφικοί!!Θα έπρεπε να κλαίτε με μαύρο δάκρυ γι' αυτούς τους ανθρώπους κ να προσεύχεστε να τους φωτίσει ο Θεός να δουν την αλήθεια, από το να τους σχολιάζετε σα να είναι ήδη καταδικασμένοι.Έλεος!! Μετά μην απορείτε γιατί δεν παίρνετε απάντηση από τον π.Σαράντη!Γιατί πολύ απλά θεωρεί πιθανόν ότι στερείστε σοβαρότητας. Μετά κ από αυτή σας την ανάρτηση, αλλά κ το ότι αποκαλείτε κωλοτούμπα τον Μητροπολίτη Γόρτυνος,δηλώνω ότι παυω να σας θεωρώ σοβαρό ιστολόγιο!Κρίμα! Καλή χρονιά κ καλή φώτιση!

Ομάδα Εκπαιδευτικών "Ο Παιδαγωγός" είπε...

εμείς γράψαμε ότι :

δεν ξέρουμε τι ελπίδες έχει πλέον αυτός ο λαός.
Η κατάσταση σε κάθε τομέα, μας θυμίζει την Κωνσταστινούπολη λίγο πριν την πτώση.


Τώρα τι δουλειά έχει ο π.Σαράντης με την ανάρτηση,...

και αφού παύετε να μας θεωρείτε σοβαρό ιστολόγιο ..
κοιτάξτε, το ιστολόγιο αυτό ανήκει σε μια ομάδα εκπαιδευτικών. Είναι λογικό να μην συμφωνούν όλοι με αυτό. Αν σας αρέσει μπορείτε να το διαβάζετε. Αν δεν σας αρέσει υπάρχουν τόσα άλλα, δεν σας φέραμε με το ζόρι, ούτε σας βάλαμε τιμωρία να διαβάζετε και να σχολιάζετε κάθε ανάρτηση. Σε κάθε περίπτωση σας δίνουμε την δυνατότητα να σχολιάζετε, χωρίς καμία λογοκρισία. Σεβαστείτε το, πείτε την άποψη σας για όποια ανάρτηση θέλετε και μην τα μπερδεύετε όλα μεταξύ τους.

το άρθρο μας για τον μητροπολίτη Γόρτυνος, μπορούν να το διαβάσουν ο αναγνώστες μας εδώ:
http://opaidagogos.blogspot.gr/2015/12/blog-post_29.html

Δημοσίευση σχολίου

Δεν επιτρέπονται σχόλια που συκοφαντούν κάποιο πρόσωπο, που περιέχουν υβριστικούς χαρακτηρισμούς κλπ.

Προσωρινά ενεργοποιήθηκε η προ-έγκριση επειδή υπήρξαν κρούσματα προσβλητικής συμπεριφοράς και οφείλουμε να διαφυλάξουμε την αξιοπρέπεια του ιστολογίου μας.
Για τον ίδιο λόγο λόγο ενεργοποιήσαμε να σχολιάζουμε μόνον όσοι έχουν προφίλ.

Γράψτε το σχόλιό σας και απλά περιμένετε λίγες ώρες μέχρι να το δείτε δημοσιευμένο.

Σχόλιο που τηρούν στοιχειώδη κανόνες ευπρέπειας είναι αυτονόητο ότι αποτελούν αφορμή διαλόγου και ουδέποτε θα λογοκριθούν.

Ανώνυμα σχόλια που επαναλαμβάνουν συνεχώς τα ίδια χωρίς να προσθέτουν κάτι στην συζήτηση ενδέχεται να διαγραφούν για την διαφύλαξη της ποιότητας. Τα σχόλια δεν είναι πεδίο στείρας αντιπαράθεσης αλλά προβληματισμού και γόνιμου διαλόγου.