" H παιδεία αποτελεί βασική αποστολή του Kράτους και έχει σκοπό την ηθική, πνευματική, επαγγελματική και φυσική αγωγή των Eλλήνων, την ανάπτυξη της εθνικής και θρησκευτικής συνείδησης και τη διάπλασή τους σε ελεύθερους και υπεύθυνους πολίτες."
Άρθρο 16, παράγραφος 2 του Ελληνικού Συντάγματος

Παρασκευή 4 Δεκεμβρίου 2015

Η προφητολαγνεία χτυπάει "κόκκινο". Μήπως πριν πάρουμε την Πόλη, να πάρουμε πρώτα την Ελλάδα;

Μήπως πρίν πάρουμε τήν Πόλη,  νά πάρουμε πρῶτα τήν Ἑλλάδα;
Ἀφιερωμένο στούς αἰθεροβάμονες, πού δέν βλέπουν τήν ἀμετανοησία μας.

Με αφορμή την ένταση στις σχέσεις Ρωσίας-Τουρκίας, φούντωσαν πάλι οι προφητείες και οι μύθοι που θέλουν τους Έλληνες να παίρνουν την Κωνσταντινούπολη, αφού θα ξεμαρμαρώσει ο άγγελος τον Μαρμαρωμένο Βασιλιά και αυτός θα μπει στην Πόλη και θα πάει καροτσάκι 15 εκατομμύρια Τούρκους ως την Κόκκινη Μηλιά.


Προσωπικά, δεν έχω καμία αντίρρηση να πάρουν οι Έλληνες την Πόλη.
Όποιος θέλει να πάρει την Πόλη, να πάει να την πάρει.

Αναρωτιέμαι, όμως, αν θα μπορούσαμε, πριν πάρουμε την Πόλη, να πάρουμε πρώτα την Ελλάδα.
Η χώρα μας δεν είναι στα χέρια μας και κάποιοι θέλουν να πάρουν την Πόλη.
Αναρωτιέμαι τι μυαλά κουβαλούν αυτοί οι άνθρωποι.
Δεν είναι δυνατόν η χώρα σου να ξεπουλιέται κομμάτι-κομμάτι, οι πολίτες της να την εγκαταλείπουν και εσύ να ονειρεύεσαι να πάρεις την Πόλη.
Πού να τρέχεις τώρα στην Κωνσταντινούπολη;

Μια και είμαστε εδώ, ας πάρουμε την Ελλάδα που είναι μέσα στα πόδια μας.
Ας πάρουμε πρώτα την Ελλάδα και βλέπουμε μετά.
Υπάρχει τρόπος να πάρουμε την Ελλάδα.
Αρκεί να ξεμαρμαρώσουν οι Έλληνες.
το είδαμε εδώ

Το δικό μας σχόλιο -με σχετικά ντοκουμέντα:

Μία ακόμη προφητεία, σε ορθόδοξο ιστολόγιο! 
Σύμφωνα με την ανάρτησητο 2012 θα συμπληρωνόταν τα 555 χρόνια από την πτώση της Πόλης και οι τούρκοι θα έχαναν την Πόλη. Μάλιστα η ανάρτηση επικαλείται και τον Πατριάρχη Γεννάδιο Σχολάριο για την εγκυρότητα της εξήγησης του οράματος του Μωάμεθ .. 


Τελικά, το 2012 πέρασε αλλά την Πόλη δεν την πήραμε! 
Αν έχετε αμφιβολία, δείτε την ανάρτηση-προφητεία, εδώ: :

Από το 2011 το ιστολόγιο διαφήμιζε ότι το 2012, οι τούρκοι θα έχουν "ραντεβού με το πεπρωμένο τους" (επειδή το 2012, συμπληρώνονται "555 χρόνια, οι τελευταίες μέρες της Τουρκίας"), η "προφητεία" ... φυσικά ΔΕΝ  επαληθεύθηκε.. 




Όλη αυτή η προφητολαγνεία θυμίζει περισσότερο τους Γιεχωβάδες (που μόνιμα εξαγγέλλουν πότε θα γίνει η Δευτέρα Παρουσία αλλά ποτέ δεν έρχεται!)

Και επειδή γεμίσαμε φαντασιόπληκτους που ονειρεύονται τον Βαρθολομαίο να λειτουργεί στην Αγια Σοφιά: προτιμούμε την Αγιά Σοφιά μουσείο, παρά διαθρησκευτικό κέντρο με συλλείτουργα με παπικούς. Καλύτερα ερείπιο παρά να μαγαρίζεται η Αγία Τράπεζα της από αιρετικούς (άραγε μήπως ήταν αυτή και η αιτία της Άλωσης; θυμόμαστε τι είχε προηγηθεί με τα συλλείτουργα με τους λατίνους;).


Πάντως, με τόση προφητολαγνεία, ας αφήσουμε τους θρύλους για τον "μαρμαρωμένο Βασιλιά", ας "ξεμαρμαρώσουμε" οι ίδιοι και ας μετανοήσουμε, ας ανέβουμε ξανά στις επάλξεις της Ελλάδας και της Ορθοδοξίας να αγωνιστούμε, γιατί πολύ φοβόμαστε ότι θα χάσουμε και τις πόλεις που έχουμε ήδη.
Αναπόφευκτο σύμπτωμα της "προφητολαγνείας" του ανίκανου (νεο)Έλληνα: Οι προφητείας του "Ασκητή του Παγγαίου" (γεμίσαμε γέροντες που "προφητεύουν"),  δίπλα στα "καυτά κορίτσια". Τελικά είμαστε άξιοι της μοίρας μας.


Ιστολόγιο- Ομάδα Εκπαιδευτικών "Ο Παιδαγωγός"

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Λοιπόν επειδή η κατάσταση είναι κάτι παραπάνω απο επικίνδυνη...και το εν λόγω ζήτημα της AΠΑΘΕΙΑΣ-ΑΔΙΑΦΟΡΙΑΣ-ΚΟΜΜΑΤΙΚΗΣ ΛΟΒΟΤΟΜΗΣ-ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΗΣ ΜΑΛΑΚΥΝΣΗΣ ΤΟΥ ΝΕΟΕΛΛΗΝΑ μαζί με την ΛΑΘΡΟΕΙΣΒΟΛΗ είναι γνωστό με τις Πολλές Παραμέτρους που έχουν...θεωρώ ότι πρέπει να Δημιουργηθούν Όμάδες Πολιτικής Προστασίας ή Πολιτοφυλακής οι οποίες αφού οργανωθούν σε επίπεδο Τοπικής Γειτονιάς-Περιοχής να έρθουν σε συννενόηση με τους Υπόλοιπους Συνδέσμους ανά Περιοχή Πόλη ώστε να Συντονιστούν για να δράσουν Αποτελεσματικά απέναντι στα φαινόμενα εκτροπής που πρόκειται να λάβουν χώρα αργά ή γρήγορα στην Ελλάδα..Αυτή είναι η Σκέψη μου και την καταθέτω,δεν ξέρω με ποιό τρόπο+πότε+Αν θα οργανωθεί αλλά νομίζω ότι είναι η ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΛΥΣΗ που πιθανόν να ανακόψει την ταχύτητα της Ισοπέδωσης που έρχεται με Καλπασμό Αραβικού Αλόγου..αλλιώς ας κάτσουμε στα 4 να το απολαύσουμε...ο καθένας να κάνει την επιλογή του.Πως είπατε;;; Πιστεύεται ότι είναι Μακρυά αυτό το σενάριο ή ακούγεται "Ακραίο";; απαντώ ότι: οι Ακραίες Εποχές που βιώνουμε απαιτούν Ακραία Μέτρα..Κάπου το είχα ακούσει-διαβάσει και πιστεύω ότι ταιριάζει γάντι στην περιπτωσή μας...βέβαια για να γίνει κάποια ενέργεια ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ΑΦΥΠΝΙΣΗ ΣΥΝΕΙΔΗΣΕΩΝ Αρχικά και κατά Δεύτερον Γνώμονας να είναι ΜΟΝΟ η ΕΛΛΑΔΑ!! Καμιά Ιδεολογία με τις γνωστές Αγκυλώσεις-Κομματικοί Στρατοί-Παθογένειες-Σύνδρομα Μίσους Κατά οτιδήποτε Ελληνικού απο τους γνωστούς Ελληνόφωνους-Ανθέλληνες...και βέβαια Μακρυά απο Στοές/Λέσχες κτλ...Η Ελλάδα κινδυνεύει ΛΕΜΕ το καταλαβαίνουμε ΝΑΙ ή ΟΧΙ;; η Ελλάδα ΌΧΙ ΤΟ ΚΟΜΜΑ/ΚΟΜΜΑΤΑ..ή τα ΛΕΦΤΑ ΣΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ (εν μέρει κινδυνεύουν και αυτά αλλά τι να τα κάνω τα Χρήματα+τις Παροχές όταν θα ζω σε μια Χώρα Χωρίς Έλληνες...αλλά Παράνομα Ελληνοποιημένους Αλλοεθνείς...με "Ιθαγένεια" Ελληνική..)
Ευχαριστώ

Ανώνυμος είπε...

Το makeleio, το olympia, οι Κουρήδες τα συνηθίζουν κάτι τέτοια.
Είναι οι Αγανακτισμένοι της Πλατείας Συντάγματος που ήθελαν άμεση Δημοκρατία χωρίς να ψηφίζουν οι Ελληνες

Δημοσίευση σχολίου

Δεν επιτρέπονται σχόλια που συκοφαντούν κάποιο πρόσωπο, που περιέχουν υβριστικούς χαρακτηρισμούς κλπ.

Προσωρινά ενεργοποιήθηκε η προ-έγκριση επειδή υπήρξαν κρούσματα προσβλητικής συμπεριφοράς και οφείλουμε να διαφυλάξουμε την αξιοπρέπεια του ιστολογίου μας.
Για τον ίδιο λόγο λόγο ενεργοποιήσαμε να σχολιάζουμε μόνον όσοι έχουν προφίλ.

Γράψτε το σχόλιό σας και απλά περιμένετε λίγες ώρες μέχρι να το δείτε δημοσιευμένο.

Σχόλιο που τηρούν στοιχειώδη κανόνες ευπρέπειας είναι αυτονόητο ότι αποτελούν αφορμή διαλόγου και ουδέποτε θα λογοκριθούν.

Ανώνυμα σχόλια που επαναλαμβάνουν συνεχώς τα ίδια χωρίς να προσθέτουν κάτι στην συζήτηση ενδέχεται να διαγραφούν για την διαφύλαξη της ποιότητας. Τα σχόλια δεν είναι πεδίο στείρας αντιπαράθεσης αλλά προβληματισμού και γόνιμου διαλόγου.