" H παιδεία αποτελεί βασική αποστολή του Kράτους και έχει σκοπό την ηθική, πνευματική, επαγγελματική και φυσική αγωγή των Eλλήνων, την ανάπτυξη της εθνικής και θρησκευτικής συνείδησης και τη διάπλασή τους σε ελεύθερους και υπεύθυνους πολίτες."
Άρθρο 16, παράγραφος 2 του Ελληνικού Συντάγματος

Τετάρτη 9 Δεκεμβρίου 2015

Η κατάντια της πατρίδας μας ..μέσα από φωτογραφίες, στο στρατό, στα γήπεδα, στα σχολεία, στην εκκλησία μας

Αυτή είναι μια φωτογραφία από Σύριες. Περήφανες πολεμάνε για την πατρίδα τους, ενάντια στους τζιχαντιστές.

Δείτε τώρα μια φωτογραφία από τον "πολυπολιτισμικό" Ελληνικό (κατ' όνομα) στρατό. Κάνουν το σήμα με τον Αλβανικό αετό (αντί να τους εντοπίσουν και να τους συλλάβουν για "εσχάτη προδοσία" είμαστε σίγουροι ότι απολαμβάνουν όλοι τους προνοιακά επιδόματα, επιδοτούμενα προγράμματα για "ευπαθείς κοινωνικές ομάδες" και υποστήριξη από ΜΚΟ). Καμαρώστε τους :


Δείτε και αντίστοιχη φωτογραφία του "πολυπολιτισμικού- αντιρατσιστικού" Ελλαδικού σχολείου:
την φωτογραφία είδαμε εδώ
Θυμίζουμε παλαιότερες αναρτήσεις μας:


Και μερικές φωτογραφίες από τα Ελλαδικά γήπεδα:
Διαβάστε: Και πάλι προκλητικός ο Άντι Λίλα - χειρονομία με τον αλβανικό αετό στο Καραϊσκακη!
Δείτε και τον Κασάμι του Ολυμπιακού. Διαβάστε:: Στην σημερινή Ελλάδα ο μόνος εθνικισμός που δαιμονοποιείται είναι ο ελληνικός. Όλοι οι άλλοι .. δικαιολογούνται
Και οι δηλώσεις του Κάτσε του ΠΑΟΚ  στο προφίλ του στο Facebook (και η φωτογραφία του με μπλούζα του UCK!)

Στέλνε κουτέ Έλληνα τρόφιμα στους "πρόσφυγες" για να αποδείξεις στον σάπιο σου εαυτό, πόσο "καλός" είσαι. Μάλλον δεν σου φτάνουν οι "ακρίδες" που ήρθαν ήδη..


Τελικά κάθε λαός είναι άξιος της μοίρας του. Και οι νεοΈλληνες -αν δεν μας λυπηθεί ο Θεός να αφήσει να μας έρθει καμιά συμφορά για να συνέλθουμε- θα σβήσουμε ως αποτέλεσμα της υιοθέτησης της αριστερής -μαρξιστικής- αντεθνικής προπαγάνδας, της απαξίωσης των ηθικών αξιών και του θεσμού της οικογένειας και της υιοθέτησης των δυτικών προτύπων ζωής.


Όπως γράψαμε πρόσφατα -σχετικά με την άφθονη προφητολαγνεία ότι "θα πάρουμε την Πόλη":

Η προφητολαγνεία χτυπάει "κόκκινο". 

Μήπως πριν πάρουμε την Πόλη, να πάρουμε πρώτα την Ελλάδα;



Πριν κλείσουμε, θα αναφερθούμε και στο κατάντημα στην εκκλησία μας:

Όχι, δεν θα δείξουμε φωτογραφίες ούτε με τον (Οικουμενιστή) Πατριάρχη Βαρθολομαίο να προσκυνά την αιρετική "Αγία Τράπεζα", ούτε να ευλογεί μαζί με τον Πάπα, ούτε να ανταλλάσσει λειτουργικό ασπασμό με τους αιρετικούς (τους οποίους αιρετικούς αποκαλεί "αδερφή εκκλησία" και "αγιότατους").

Θα δείξουμε μια φωτογραφία από την ονομαστική εορτή του μητροπολίτου Πειραιώς Σεραφείμ (ενός εκ των βασικών ηγετών του αντι-Οικουμενιστικού αγώνος):
η φωτογραφία από γνωστό "εκκλησιαστικό πρακτορείο ειδήσεων", ίσως το πιο προσοδοφόρο επάγγελμα στην Ελλάδα της κρίσης

Οι δεσποτάδες παραταγμένοι, επαγγελματίες φωτογράφοι μέσα στο ιερό να αποθανατίζουν ακόμη και τις πιο ιερές στιγμές, άψογες φωτογραφίες των δεσποτάδων (έναν έναν, κοντινό προφίλ, μην παρεξηγηθούν). Δημοσίευμα: 4 Δεκεμβρίου 2015..

Δυστυχώς ο Πειραιώς μας έχει συνηθίσει και σε συλλείτουργα με γνωστούς Οικουμενιστές πχ Σύρου Δωρόθεο, Δημητριάδος Ιγνάτιο  και τον Μεσσηνίας Χρυσόστομο:
Πηγή φωτογραφίας
Ο Πειραιώς βραβεύει τον Σύρου! Πηγή φωτογραφίας

Ο Πειραιώς βραβεύει τον Δημητριάδος! Πηγή φωτογραφίας

13 Νεομβρίου 2015. Ονομαστήρια Μεσσηνίας Χρυσόστομου. Διακρίνεται ο Πειραιώς. Πηγή

Κατά τα άλλα ο Πειραιώς "μάχεται τον Οικουμενισμό και την Μασονία" και θεωρείται αρχηγός του αντι-Οικουμενιστικού αγώνα.

Μία ακόμη φωτογραφία από τα ονομαστήρια του μητροπολίτη  Μεσσηνίας. Δίπλα του ο Πειραιώς Σεραφείμ. Και εμείς περιμένουμε πότε θα μας ανακοινώσουν την διακοπή της μνημόνευσης του οικουμενιστή Πατριάρχη! Μάλλον άδικα περιμένουμε..
Με ομιλητή τον Μεσσηνίας Χρυσόστομο, οι Ροταριανοί τιμούν ...

Ο τίτλος της παρούσας ανάρτησης είναι :
Η κατάντια της πατρίδας μας ..στο στρατό, στα γήπεδα, στα σχολεία, στην εκκλησία μας
Όλα αυτά μας θυμίζουν την Κωνσταντινούπολη πριν την Άλωση και τα συλλείτουργα με τους λατίνους. Η διαφθορά και η προδοσία της ορθόδοξης πίστης .. επαναλαμβάνονται.
Ίδια η κατάσταση στο στρατό, στην παιδεία, στην εκκλησία με τότε.
Καλή μετάνοια ..


ΥΓ. Όταν είπαμε ότι δεν χαριζόμαστε ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ, το εννοούμε. Έπεται συνέχεια.



Νεότερη ενημέρωση 18/12/2015
(απάντηση του μητροπολίτη Πειραιώς):
Σήμερα, 18/12/2015, λάβαμε επιστολή-απάντηση του μητροπολίτη Πειραιώς. Μπορείτε να την διαβάσετε εδώ:

10 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Μήπως έχει έρθει επιτέλους η Ώρα για το Παρακάτω..τι ΑΚΡΙΒΩΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ...αναρωτιέμαι..Αν ξέρετε κάπου αντίστοιχη Κίνηση Εκπαίδευσης εδώ στην Ελλάδα να μας ενημερώσετε με λεπτομέρειες.
Ευχαριστώ


http://attikanea.blogspot.gr/2015/12/blog-post_346.html

Ανώνυμος είπε...


δείτε και αυτή την καλλιτεχνική Δημιουργία....τα έχουμε γειώσει ΟΛΑ ΠΙΑ...
http://en.protothema.gr/the-canonization-of-star-wars-characters-if-they-were-saints-pics/

Ομάδα Εκπαιδευτικών "Ο Παιδαγωγός" είπε...

Στην Ελλάδα θα συνελάμβαναν τους εθελοντές που διασφαλίζουν την ασφάλεια ως "τρομοκρατική ομάδα", "εγκληματική οργάνωση", "αντιποίηση αρχής", "παράνομη οπλοφορία" κλπ.

Στην Ελλάδα βασιλεύει η ιδεολογική τρομοκρατία της αριστεράς. Μέχρι να αρχίσουν να σφάζουν "απίστους", δεν θα συγκινείται κανείς.

Ομάδα Εκπαιδευτικών "Ο Παιδαγωγός" είπε...

Αν αντί για αγίους ζωγράφιζε τον Αλλάχ και τον Μωάμεθ, θα είχε επικηρυχτεί και θα είχε εξαφανιστεί από προσώπου γης.

Ανώνυμος είπε...

Σοκ στην Σουηδία: Γυναίκα βιάστηκε μέχρι θανάτου απο Μουσουλμάνο λαθρομετανάστη
http://www.eglimatikotita.gr/2015/12/blog-post_978.html

πολύ λυπαμε που βλεπω ότι τα πραματα ειναι οπωσ τα λετε.

Ανώνυμος είπε...

Ο Μητροπολιτης Πειραιως Σεραφειμ ηγετης του αντι-οικουμενισιτκου αγωνα;;; Ε οχι δα! Ενας ακομα φαφλατας ειναι, που με θορυβωδεις εγκυκλιους αποβλακωνει τον Πιστο Λαο και οταν ερχεται η ωρα να κανει πραξεις, συναγελαζεται με τον (παλιο συμμαθητη του) Μεσσηνιας, διαφορους πολιτικους και αλλους παραγοντες...ηθους οπως ο Γεωργιαδης, ο Μαρινακης, ο Καμμενος, εσχατως δε μεχρι και με τον αισχρο υβριστη του Αγιου Ορους και διαπλεκομενο Βερυκιο εκανε «κολλεγιες»! Πραγματικα, ο συγκεκριμενος Ιεραρχης ειναι χειροτερος κι απο τον χειροτερο Οικουμενιστη! Κι αυτο γιατι τον δευτερο τον ξερουμε, ενω ο Σεραφειμ κυκλοφορει ως προβατοσχημος λυκος!

Ομάδα Εκπαιδευτικών "Ο Παιδαγωγός" είπε...

Δεν ξέρουμε αν είναι "προβατόσχημος λύκος". Δεν το νομίζουμε. Ούτε γνωρίζουμε αν ήταν συμμαθητής με τον Μεσσηνίας (δηλαδή αν ο Άγιος Νικόλαος ήταν συμμαθητής με τον Άρειο, δεν θα αντιδρούσε; Η αλήθεια ομολογείται ανάλογα με το ποιον έχουμε μπροστά μας;)

Η σχέση του μητροπολίτου Πειραιώς με τους πολιτικούς -και ειδικά με παράγοντα του ποδοσφαίρου που κατηγορείται ποινικά για σκάνδαλα στο ποδόσφαιρο- επίσης μας απογοητεύει.

Οφείλουμε όμως να αναζητήσουμε εξηγήσεις για ποιο λόγο ο όλος αντι-Οικουμενιστικός αγώνας περιορίζεται σε αρθρογραφία συγκεκριμένων προσώπων και εξαιρετικά σπάνιες συλλογές υπογραφών. Ποιο περιμένουν να είναι το αποτέλεσμα της έλλειψης μαχητικότητας;

Τα νομοσχέδια περνάνε το ένα μετά το άλλο και εμείς απαντάμε με "χαρτούρα", ενδεχομένως για να δείξουμε ότι αντιδράμε (και για να μην αμφισβητηθεί ότι αποτελούμε την φυσική ηγεσία του αγώνος).

Ομάδα Εκπαιδευτικών "Ο Παιδαγωγός" είπε...

Ευχαριστούμε για την ενημέρωση, θα προσπαθήσουμε να προβάλουμε το θέμα. Όλοι αυτοί που κλείνουν το μάτια στην πραγματικότητα (εισβολή του Ισλάμ ως δούρειος Ίππος στην Ευρώπη) και δείχνουν την "καλοσύνη τους", μαζεύοντας τρόφιμα και ρούχα για τους πρόσφυγες, ελπίζουμε να μην φτάσει να δούνε την κόρη ή την σύζυγο τους έτσι όπως στη φωτογραφία της νεκρής και βιασμένης Σουηδέζας.

Ανώνυμος είπε...

ΑΞΙΟ ΤΟ BLOG, ΚΑΛΗ ΔΥΝΑΜΗ !!

Ανώνυμος είπε...

Ομοφοβικούς-Ρατσιστές..Αλήθεια;; Ρατσισμός απο ποιούς κατά ποιών Μήπως Κατά του Ελληνικού Πληθυσμού;;; Μήπως Εθνορατσισμός Κατά των Ελλήνων;; λέω μήπως;; Συνεχίζω την Νεοταξική Ορολογία που θα μπορούσαν να προσάψουν..Μισαλλόδοξοι-Θρησκόληπτοι-Φανατικοί-Φαντασιόπληκτοι-Επικίνδυνοι-Ναζιστές-Ακροδεξιοί κύκλοι ή τετράγωνα...;; Συνωμοσιολόγοι-Ψεκασμένοι...και η "Προοδευτική Διαστροφή" θα συνεχιστεί..

Δημοσίευση σχολίου

Δεν επιτρέπονται σχόλια που συκοφαντούν κάποιο πρόσωπο, που περιέχουν υβριστικούς χαρακτηρισμούς κλπ.

Προσωρινά ενεργοποιήθηκε η προ-έγκριση επειδή υπήρξαν κρούσματα προσβλητικής συμπεριφοράς και οφείλουμε να διαφυλάξουμε την αξιοπρέπεια του ιστολογίου μας.
Για τον ίδιο λόγο λόγο ενεργοποιήσαμε να σχολιάζουμε μόνον όσοι έχουν προφίλ.

Γράψτε το σχόλιό σας και απλά περιμένετε λίγες ώρες μέχρι να το δείτε δημοσιευμένο.

Σχόλιο που τηρούν στοιχειώδη κανόνες ευπρέπειας είναι αυτονόητο ότι αποτελούν αφορμή διαλόγου και ουδέποτε θα λογοκριθούν.

Ανώνυμα σχόλια που επαναλαμβάνουν συνεχώς τα ίδια χωρίς να προσθέτουν κάτι στην συζήτηση ενδέχεται να διαγραφούν για την διαφύλαξη της ποιότητας. Τα σχόλια δεν είναι πεδίο στείρας αντιπαράθεσης αλλά προβληματισμού και γόνιμου διαλόγου.