" H παιδεία αποτελεί βασική αποστολή του Kράτους και έχει σκοπό την ηθική, πνευματική, επαγγελματική και φυσική αγωγή των Eλλήνων, την ανάπτυξη της εθνικής και θρησκευτικής συνείδησης και τη διάπλασή τους σε ελεύθερους και υπεύθυνους πολίτες."
Άρθρο 16, παράγραφος 2 του Ελληνικού Συντάγματος

Δευτέρα 7 Δεκεμβρίου 2015

Είμαστε Ορθόδοξοι εθνικιστές. Ρώσοι, Έλληνες, Σέρβοι, Ρουμάνοι. Εκπαιδεύσου και ΠΟΛΕΜΑ!

Ένα ακόμη εξαιρετικό, προκλητικό και πάντα πρωτότυπο κείμενο του Κόκκινου Ουρανού.

Ρουμάνοι οπαδοί: Είμαστε Ορθόδοξοι εθνικιστές! 
Και ο ορθόδοξος εθνικισμός συνδέεται με τη Ρωσία, την Ελλάδα και τη Σερβία!

Και πάλι είμαστε αναγκασμένοι να θυμηθούμε (χωρίς να πέσουμε στο αμάρτημα της υπερηφάνειας) ότι εμείς διαδόσαμε τον όρο Ορθόδοξος εθνικισμός στη Ρουμανία! Το λίκνο του ορθόδοξου εθνικισμού είναι η Ρωσία. Τον ορθόδοξο εθνικισμό τον συναντάμε σε διάφορες μορφές: στα γήπεδα, στο δρόμο, με τη μορφή του γκράφιτι σε ορισμένα ιστολόγια, συμπεριλαμβανομένης ακόμη και της Ορθόδοξης Εκκλησίας.
Χρησιμοποιούμε τον όρο ορθόδοξος εθνικισμός, προκειμένου να οριοθετηθούμε σαφώς από τους εθνικιστές στη Δυτική Ευρώπη: ορισμένοι από αυτούς έχουν αναρχικές αντιλήψεις, άλλοι είναι νεοναζί και ειδωλολάτρες, και άλλοι προτεστάντες. Εμείς θέλουμε να μείνουμε στον Ορθόδοξο χώρο και να αγωνιστούμε για την Ένωση των Ορθοδόξων Εθνών: της Ρουμανίας, της Ρωσίας, της Ελλάδας, της Σερβίας! Λίγο μας ενδιαφέρει η εθνικιστική σκηνή στη Δυτική Ευρώπη. Θα βοηθήσουμε μόνο όταν μας το ζητήσουν. Θέλουμε να σταματήσουμε την επιρροή των ασεβών αμερικανο –σιωνιστικών ενώσεων στα Ορθόδοξα σύνορά μας! Δεν θέλουμε τους Αμερικανούς στην Ανατολική Ευρώπη, δεν θέλουμε την ΔΑΙΜΟΝοκρατία της ασεβούς Ένωσης στους ορθόδοξους λαούς, δεν θέλουμε να υποταχθούμε και να μετατραπούν οι χώρες μας σε Σόδομα και τα Γόμορρα, επειδή το θέλουν τα σατανιστικά μασονικά καθάρματα στη Δυτική Ευρώπη. Τους βλέπουμε ως εισβολείς, και θα τους πολεμήσουμε μέχρι το τέλος!


Δεν είναι δικό μας λάθος το ότι η Ρωσία είναι μια παγκόσμια δύναμη και είναι απόλυτα φυσιολογικό να προστατεύσουμε τα συμφέροντά μας. Είναι φυσιολογικό να αγωνιστούμε για τους Σέρβους του Κοσσυφοπεδίου καθώς οι Ορθόδοξοι αδελφοί μας σφαγιάστηκαν από τον εγκληματία που ονομάζεται Wesley Clarkπου έγινε και σύμβουλος του Βίκτορ Πόντα (τ. πρωθυπουργού). Είναι φυσιολογικό να στηρίξουμε τον Bashar Al-Assad, δεδομένου ότι προστατεύει την Ορθόδοξη Χριστιανική κοινότητα στη Συρία και πολεμάει μαζί με τη Ρωσία. Αφήσαμε πίσω τις έχθρες μεταξύ των ορθοδόξων λαών και αυτή τη στιγμή προσπαθούμε να αγωνιστούμε μαζί για ένα ιδανικό, σύμφωνα με τα λόγια τουCorneliu Codreanu: «Ένα εθνικιστικό κίνημα προσαρμόζεται στους καιρούς που ζούμε».


Είμαστε νέοι, και σε μια στιγμή μπορεί να γίνουμε μια δύναμη που θα πρέπει να φοβούνται. Αν αυτοί που είναι διεφθαρμένοι ηθικά και η ψυχή τους είναι σε σήψη, έχουν την εντύπωση ότι όλοι οι άνθρωποι είναι σαν κι αυτούς και ότι θα υποκλιθούμε μπροστά στα χρήματα, δεν μας ξέρουν καλά! Σε μερικούς από εμάς έκαναν κάποιες προσφορές, αλλά θυμόμαστε αυτό που είπε ο CorneliuCodreanu: "Αυτός που δίνει δώρα φτύνει στα μάτια". Οι παραδοσιακοί Ορθόδοξοι αδελφοί με την πραγματική έννοια της λέξης, δεν συμφωνούν μαζί μας σε όλα τα σημεία, δεν μας καταλαβαίνουν απόλυτα τι δουλειά έχει η ορθοδοξία στο γήπεδο ή πώς προωθούμε τον εθνικισμό στην ορθόδοξη μουσική. Μπορεί να μας βρεις στο γήπεδο, με ένα πυρσό στο χέρι ή μπορεί να μας βρεις να εργαζόμαστε σε ένα μοναστήρι! Μπορεί να μας βρεις στο δρόμο και να είμαστε "σκάνδαλο", όταν θα πρέπει να υπερασπιστούμε τα συμφέροντά μας, και την Κυριακή να μας βρεις να ακούμε με σεβασμό την Θεία Λειτουργία! Θα μας βρεις πάντα μεταξύ νέων ανθρώπων που έψαχναν τόσο πολύ μέσα στο βούρκο, που ήταν με την σύριγγα στη φλέβα, με το μυαλό τους διαλυμένο, να αγωνίζονται τώρα για τον εθνικιστικό-ορθόδοξο σκοπό! Για πολλούς ανθρώπους, είναι δύσκολο να κατανοήσουν τον τρόπο ζωής μας και τον τρόπο σκέψης μας ...

Έτσι καταλάβαμε την Ορθοδοξία και έτσι θέλουμε να την εφαρμόσουμε: μια επαναστατική εξέγερση ενάντια στο σατανικό και αντίχριστο σύστημα! Ένας, δύο, δέκα, εκατό νέοι, έχουμε το κουράγιο να φωνάξουμε εναντίον του διεφθαρμένου και χυδαίου ξεπουλήματος της χώρας. Πάλι θυμηθείτε τι είπε ο CorneliuCodreanu: "Οι Λεγεωνάριοι με γέλιο κοιτάνε κατάματα τον θάνατο". Ας αφήσουμε στην άκρη το φόβο που παραλύει ολόκληρο το έθνος και ας ακούσουμε την κραυγή που βγαίνει από τα σωθικά αυτών των νεαρών: «Κάτω η σατανική Μασονία, Κάτω το διεφθαρμένο σύστημα!».


Ας κάνουμε τους νέους να βγουν έξω το βράδυ, χωρίς κουκούλα που να κρύβει το πρόσωπό τους και να γράψουν στον τοίχο ένα μήνυμα δέκα μέτρα "η Ρουμανία, η χώρα μας υπέκυψε στην μασονική πολιτική μαφία! Εκπαιδεύσου και Πολέμα!" Μόλις φύγει αυτός ο γ….ς φόβος που παραλύει την γενιά μας που μένει αδρανής, οι δυνάμεις του έθνους θα αποδεσμευθούν, και θα ενσταλάξει σε αυτούς το θάρρος και η γενναιότητα των ψυχών των προγόνων μας! Γύρνα την πλάτη στα ναρκωτικά, μην γίνεσαι λεία στον υπόκοσμο. Αγωνίσου για την πατρίδα σου και μια μέρα θα έχεις την τεράστια ικανοποίηση: Ότι άλλαξες την ΡΟΥΜΑΝΙΑ! ...
Το βρήκα εδώ. Η μετάφραση ήταν δύσκολη...  Πηγή


Σχόλιο:
Ξέρουμε, θα βρεθούν μερικοί "αδελφοί" μας, να μας κουνήσουν το δάκτυλο επιπλήττοντας : "μα είναι δυνατόν, είστε εθνικιστές";;;!

Πρόσφατα, μέλος της ομάδας μας συμμετείχε σε εκδρομή -προσκύνημα ενορίας.
Ο υπεύθυνος του πούλμαν (στέλεχος της ενορίας, υπεύθυνος μάλιστα για το ανώτερο κατηχητικό:τους μαθητές λυκείου -δεν ξέρουμε αν είναι αρρένων ή μεικτό!) σύστησε σε όλο το πούλμαν να κάνουμε "κομποσχοίνι" για τους καϋμένους τους "πρόσφυγες". Γιατί λέει και οι Έλληνες ήταν "πρόσφυγες"!
Να εξισώνονται οι Έλληνες του Πόντου, της Μ.Ασίας, της ανατολικής Ρωμυλίας που μετά τον διωγμό αναζητούσαν καταφύγιο στην μητέρα Ελλάδα με τους ασιάτες και αφρικανούς που εισβάλουν βάσει σχεδίου στην Ευρώπη. 
Παραδόξως, το προσκύνημα περιελάμβανε και την μονή της Εικοσιφοίνισσας στην Δράμα, όπου Τούρκοι και Βούλγαροι είχαν επανειλημμένα σκοτώσει όλους τους μοναχούς και κλέψει τα κειμήλια του. Αλλά δεν φαίνεται να τα δίνει σημασία αυτά το στέλεχος της ενορίας.

Τα (διο)ορισμένα στελέχη των μητροπόλεων ας κάνουν κομποσχοίνι και για τους "πρόσφυγες" και για τους δήμιους τζιχαντιστές, που δυσκολεύονται τόσο πολύ όταν κόβουν τα κεφάλια με το μαχαίρι, και έχουν πολύ άγχος οι καϋμένοι όταν πυροβολούν με το καλάσνικοφ και όταν βάζουν βόμβες σε κέντρα διασκέδασης και αεροπλάνα. Εμείς ΔΕΝ θα κάνουμε. Αρκετοί "νεκροί" υπάρχουν στην πατρίδα μας. Καλύτερα να φωνάξουμε, μπας και ξυπνήσουν, μήπως και προλάβουμε τα χειρότερα που έρχονται.

Παραθέτουμε με τη σειρά μας, την δική μας προκλητική συλλογή φωτογραφιών -εξαιρετικά αφιερωμένες :









ΠΑΟΚ- PARTIZAN: Ορθοδοξία ή Θάνατος.
Ακούτε τι γράφουν οι "οπαδοί"; Ποιος από εμάς τους "συνετούς" θα μπορούσε να το φωνάξει ;

Νομίζουμε αξίζει να διαβάσετε την πρόσφατη ανάρτηση μας:

"Και οι λίθοι κεκράξονται ..." Κάρτα Πολίτη-Πλαστικό χρήμα-Ηλεκτρονικό φακέλωμα-Κάρτα φιλάθλου: 

Η εκκλησία σιωπά αλλά η φωνή της ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ εξαπλώνεται ραγδαία


όπως γράψαμε τότε:

Η επίσημη Ιεραρχία μία ακόμη φορά δείχνει να έχει πάθει γλωσσοδέτη. 
Ο αρχιεπίσκοπος φαίνεται να έχει ανταλλάξει την σιωπή του για την Κάρτα του Πολίτη με 178 θέσεις διορισμού ιερέων.. (διαβάστε σχετικά δημοσιεύματα, εδώ). Στο θέμα αναφερθήκαμε και εμείς εδώ.

Αλλά ακόμη και τα γνωστά "αγωνιστικά" ορθόδοξα σωματεία ανά την Ελλάδα, δεν φαίνεται να προβαίνουν σε καμία αντίδραση πέρα από περιορισμένης έκτασης αρθρογραφία. 
Οι δεσποτικές "μαγκούρες" αντί να "ποιμένουν", έχουν αποδείξει ότι ξέρουν να χτυπάνε αλύπητα όσους ιερείς και ιερομόναχους τόλμησαν μέχρι σήμερα να αντιδράσουν.
(...)

Πόσο ένοχοι πρέπει να αισθάνονται όλοι οι παραπάνω, οι "αρμόδιοι" που σιωπούν, όταν βλέπουν τις παρακάτω φωτογραφίες φιλάθλων ομάδων να ΑΝΤΙΔΡΟΥΝ;
Ναι, οι οργανωμένοι φίλαθλοι ομάδων, αυτοί που μέχρι σήμερα χαρακτηριζόταν από τους "καλλιεργημένους" και τους "θεοσεβούμενους" ως "φανατικοί", "αξιολύπητοι" και "χαμηλής νοημοσύνης", αποδείχθηκαν υπεύθυνοι και συνεπείς.

Ιστολόγιο- Ομάδα Εκπαιδευτικών "Ο Παιδαγωγός"

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Το ερώτημα απλό ΠΟΥ-ΠΟΤΕ + ΠΟΙΟΙ κάνουν αυτή την "Εκπαίδευση" ουτώς ώστε όταν έρθει η Ώρα να ΠΟΛΕΜΗΣΟΥΝ ΜΕ ΘΑΡΡΟΣ&ΑΥΤΑΠΑΡΝΗΣΗ
και μην μου πείτε ότι κάτι τέτοιο γίνεται στις Εκκλησίες (τουλάχιστον σε έναν Μεγάλο βαθμό ΟΧΙ ΟΛΕΣ+ΟΧΙ ΟΛΟΙ οι Κληρικοί υπάρχουν Κάποιοι Αγωνιστές),γιατί εδώ Μιλάμε για ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ-ΠΕΙΘΑΡΧΙΑ. Αυτό ΔΕΝ μπορεί να επιτευχθεί με άλλο τρόπο.Περιμένω μια Απάντηση Συγκεκριμένη γιατί οι Ακραίες Καταστάσεις που πρόκειται να λάβουν Χώρα στην Ελλάδα έρχονται με ιλλιγγιώδη ταχύτητα...και πρέπει να είμαστε όσο γίνεται προετοιμασμένοι για τα επερχόμενα.Η Ελλάδα κινδυνεύει.

Ανώνυμος είπε...

Μήπως έχει έρθει επιτέλους η Ώρα για το Παρακάτω..τι ΑΚΡΙΒΩΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ...αναρωτιέμαι..Όταν λένε Εκπαίδευση Μιλάνε για Ομάδες Πολιτοφυλακής..ή όχι;;Αν ξέρετε κάπου αντίστοιχη Κίνηση Εκπαίδευσης εδώ στην Ελλάδα να μας ενημερώσετε με λεπτομέρειες.
Ενδιαφέρομαι Ευχαριστώ


http://attikanea.blogspot.gr/2015/12/blog-post_346.html

Ομάδα Εκπαιδευτικών "Ο Παιδαγωγός" είπε...

Αν περιμένετε από κάποιον να σας καλέσει να συστήσετε ομάδα πολιτοφυλακής, μάλλον άδικα περιμένετε (εκτός αν πέσετε σε καμία κυπατζίδικη προβοκάτσια).

ΜΟΝΟΣ ΣΑΣ θα βρείτε τους 5-10 φίλους, συγγενείς, ενορίτες και ευαισθητοποιημένους συμπατριώτες σας με τους οποίους θα σκεφθείτε πως θα δώσετε την μάχη σε επίπεδο γειτονιάς αν χρειαστεί.
Οι ιερείς είναι "δεμένοι" με χειροπέδες λόγω δεσποτοκρατίας οπότε μην περιμένετε πολλά πράγματα (απολύτως τίποτε επίσημα).

Υπάρχουν οργανώσεις εφέδρων, αλλά αφενός έχουν εισχωρήσει σε όλες σχεδόν χαφιέδες που τις παρακολουθούν, αφετέρου εκπαιδεύονται για να δρουν ως εκπαιδευμένη ομάδα, κάτι που δεν ξέρουμε αν θα είναι εφικτό σε απρόσμενες καταστάσεις που η μάχη θα δίνεται στος γειτονιές.

Μακάρι όλα όσα γράφουμε να είναι φαντασιώσεις. Μακάρι τα εκατομμύρια των Ισλαμιστών που βρίσκονται στην Ελλάδα να είναι φιλειρηνικοί.
Τι θα γίνει όμως αν δεν είναι; Να το σκεφτούμε ως ενδεχόμενο;

Δημοσίευση σχολίου

Δεν επιτρέπονται σχόλια που συκοφαντούν κάποιο πρόσωπο, που περιέχουν υβριστικούς χαρακτηρισμούς κλπ.

Προσωρινά ενεργοποιήθηκε η προ-έγκριση επειδή υπήρξαν κρούσματα προσβλητικής συμπεριφοράς και οφείλουμε να διαφυλάξουμε την αξιοπρέπεια του ιστολογίου μας.
Για τον ίδιο λόγο λόγο ενεργοποιήσαμε να σχολιάζουμε μόνον όσοι έχουν προφίλ.

Γράψτε το σχόλιό σας και απλά περιμένετε λίγες ώρες μέχρι να το δείτε δημοσιευμένο.

Σχόλιο που τηρούν στοιχειώδη κανόνες ευπρέπειας είναι αυτονόητο ότι αποτελούν αφορμή διαλόγου και ουδέποτε θα λογοκριθούν.

Ανώνυμα σχόλια που επαναλαμβάνουν συνεχώς τα ίδια χωρίς να προσθέτουν κάτι στην συζήτηση ενδέχεται να διαγραφούν για την διαφύλαξη της ποιότητας. Τα σχόλια δεν είναι πεδίο στείρας αντιπαράθεσης αλλά προβληματισμού και γόνιμου διαλόγου.