" H παιδεία αποτελεί βασική αποστολή του Kράτους και έχει σκοπό την ηθική, πνευματική, επαγγελματική και φυσική αγωγή των Eλλήνων, την ανάπτυξη της εθνικής και θρησκευτικής συνείδησης και τη διάπλασή τους σε ελεύθερους και υπεύθυνους πολίτες."
Άρθρο 16, παράγραφος 2 του Ελληνικού Συντάγματος

Πέμπτη 3 Δεκεμβρίου 2015

Δεν υπάρχει πουθενά στον κόσμο κυβέρνηση που να δουλεύει τόσο τους ψηφοφόρους της ! Ο ΣΥΡΙΖΑ καλούσε σε συμμετοχή στην απεργία ενάντια στα μέτρα της κυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ!

Δεν υπάρχει πουθενά στον κόσμο κυβέρνηση που να δουλεύει τόσο τους ψηφοφόρους της !
Ο ΣΥΡΙΖΑ καλούσε σήμερα σε συμμετοχή στην απεργία ΕΝΑΝΤΙΑ στα μέτρα της κυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ!

Δεν θέλει πολύ μυαλό να καταλάβει κανείς ότι :

  • αφενός δημιουργούν "βαλβίδες εκτόνωσης" της δυσφορίας του κόσμου (προσωρινά, μέχρι να αναλάβουν οι "γνωστοί άγνωστοι" αναρχικοί) και
  • αφετέρου εξασφαλίζουν άφθονα χρήματα -μέσω των απεργιών- που καταλήγουν στον κρατικό προϋπολογισμό. Εξ άλλου πρόβλεψαν και σχετικό κονδύλιο στον προϋπολογισμό



Έτσι φτάσαμε στο σημείο ο ΣΥΡΙΖΑ, να καλεί το λαό σε συμμετοχή σε απεργία ΕΝΑΝΤΙΑ στο ασφαλιστικό και στα μέτρα που έφερε και θα ψηφίσει η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ!

«(...) Το Τμήμα Εργατικής Πολιτικής του ΣΥΡΙΖΑ καλεί τους/τις εργαζόμενους/ες, συνταξιούχους, άνεργους/ες, νέους και νέες να συμμετάσχουν στην κεντρική απεργιακή συγκέντρωση της Αθήνας στις 11.00 στην Πλατεία Κλαυθμώνος και στις αντίστοιχες κινητοποιήσεις και συγκεντρώσεις των εργαζομένων σε όλη τη χώρα.  
Οι αγώνες του λαού μας θα νικήσουν»
Και η (ψυχιατρική) επιστήμη σηκώνει ψηλά τα χέρια...

ολόκληρη την ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ και σχετικό σχόλιο, είδαμε εδώ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δεν επιτρέπονται σχόλια που συκοφαντούν κάποιο πρόσωπο, που περιέχουν υβριστικούς χαρακτηρισμούς κλπ.

Προσωρινά ενεργοποιήθηκε η προ-έγκριση επειδή υπήρξαν κρούσματα προσβλητικής συμπεριφοράς και οφείλουμε να διαφυλάξουμε την αξιοπρέπεια του ιστολογίου μας.
Για τον ίδιο λόγο λόγο ενεργοποιήσαμε να σχολιάζουμε μόνον όσοι έχουν προφίλ.

Γράψτε το σχόλιό σας και απλά περιμένετε λίγες ώρες μέχρι να το δείτε δημοσιευμένο.

Σχόλιο που τηρούν στοιχειώδη κανόνες ευπρέπειας είναι αυτονόητο ότι αποτελούν αφορμή διαλόγου και ουδέποτε θα λογοκριθούν.

Ανώνυμα σχόλια που επαναλαμβάνουν συνεχώς τα ίδια χωρίς να προσθέτουν κάτι στην συζήτηση ενδέχεται να διαγραφούν για την διαφύλαξη της ποιότητας. Τα σχόλια δεν είναι πεδίο στείρας αντιπαράθεσης αλλά προβληματισμού και γόνιμου διαλόγου.