" H παιδεία αποτελεί βασική αποστολή του Kράτους και έχει σκοπό την ηθική, πνευματική, επαγγελματική και φυσική αγωγή των Eλλήνων, την ανάπτυξη της εθνικής και θρησκευτικής συνείδησης και τη διάπλασή τους σε ελεύθερους και υπεύθυνους πολίτες."
Άρθρο 16, παράγραφος 2 του Ελληνικού Συντάγματος

Δευτέρα 21 Δεκεμβρίου 2015

Ο ΦΑΣΙΣΜΟΣ της "πρώτη φορά αριστεράς" κυβέρνησης: Εμπαιγμός με τη διαβούλευση του νομοσχεδίου περί ομοφιλοφύλων. Απέκρυψαν τα χιλιάδες αρνητικά σχόλια. Οι αντιδράσεις συνεχίζονται.

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΑΒΟΥΛΕΥΣΗΣ
Κάτω από το Σχέδιο Νόμου παρέθεσαν μόνο τα σχόλια που ήταν ΥΠΕΡ του συμφώνου ελεύθερης συμβίωσης των ομοφυλοφίλων, και απέκρυψαν τα χιλιάδες αρνητικά και εξοργισμένα σχόλια .
Γιατί, άραγε; Μήπως οι εντολές είναι σαφείς; ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΨΗΦΙΣΤΕΙ !..  
Ας αντέδρασε με ισχυρό λόγο, με επιχειρήματα, με ντροπή και βδελυγμία, το πλήθος των συμμετεχόντων στη δημόσια Διαβούλευση. Εκείνοι επέλεξαν ό,τι τους συνέφερε. Τότε γιατί η Διαβούλευση;  Προφανώς για να τηρηθούν και τα προσχήματα... Δυστυχώς οι διαβουλεύσεις χρησιμοποιούνται κατ' επίφασιν, διότι ποτέ δεν δημοσιεύουν, και ιδιαίτερα στα καυτά ζητήματα, στατιστική, πόσα σχόλια είναι αρνητικά και πόσα θετικά και αυτήν την υποχρέωση ατυχώς- και όχι αθώα- την έχει παραλείψει ο νόμος.
Αλλά φτάνει πια !  Τουλάχιστον ας μην εμπαίζουν και ας μην αγνοούν τους πολίτες όπως αγνόησαν 62% του  ΟΧΙ του ελληνικού λαού.
Για τους παραπάνω λόγους,

ΚΑΤΑΓΓΕΛΟΥΜΕ ενώπιον κάθε αρμόδιας Αρχής την παραποιημένη χρήση αυτής της διαβούλευσης,
ΚΑΤΑΓΓΕΛΟΥΜΕ στον ελληνικό λαό τον ΠΟΛΕΜΟ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΟΡΘΟΔΟΞΩΝ ΗΘΩΝ ! ! ! 
Καλούνται στον ΑΓΩΝΑ ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ, για να σωθεί η Πατρίδα μας, τα ιδανικά μας, η Ελευθερία μας, η αξιοπρέπειά μας, τα παιδιά και οι οικογένειές μας από όλους αυτούς που αντιστρατεύονται τον Θεό και τον Νόμο Του.
Καλείται κάθε ευαισθητοποιημένος πολίτης, κάθε ένωση πολιτών να εκφράσουν θαρραλέα την αντίρρησή τους:

Προς
Email
Fax
Ταχυδρομείο
κ. Πρόεδρος τῆς Δημοκρατίας
210 7232342,
210 7248938
Προεδρικό Μέγαρο Βασ. Γεωργίου Β’ 2 τ.κ. 10028 Ἀθῆνα
κ. Πρωθυπουργό
210 3252723
Γενική Γραμματεία τῆς Κυβέρνησης Βας. Σοφίας 2 τ.κ. 10021 Ἀθῆνα
Κ. Ὑπουργό Δικαιοσύνης
210 7758742
κο Ὑπουργὀ Δικαιοσύνης Λ. Μεσογείων 96, τ.κ. 11527 Ἀθῆνα

Σχετικά άρθρα:


Σχετικές κατηγορίες άρθρων:

9 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Διαβάστε τα παρακάτω και φρίξτε!
http://www.politeianet.gr/books/9789609550574-sullogiko-en-plo-christianiki-zoi-kai-sexoualikes-scheseis-244598
Και αυτά τα γράφουν άνθρωποι της Εκκλησίας! Πού καταντήσαμε!
Λ.Ν.

Ομάδα Εκπαιδευτικών "Ο Παιδαγωγός" είπε...

Ευχαριστούμε για την γνωστοποίηση,
διαβάζουμε:
"Παλιότερα μιλούσαν για "πανσεξουαλισμό", και ξεσπάθωναν με καταγγελίες για "ηθικό εκτραχηλισμό" και "πορνική ασυδοσία"... Αυτή η ηθικιστική ρητορική έχει πια παρέλθει, ευτυχώς.
Όπου απαντά σήμερα, μοιάζει με καρικατούρα και κατατάσσεται αυτόματα στα κειμήλια της γραφικότητας μιας άλλης εποχής."


Τους "κυρίους" και τις "κυρίες" αυτές τους ξέρουμε.
Βλέπουμε να τους καλούν γνωστοί ηγούμενοι σε κυριλέ συνέδρια σε ξενοδοχεία.
Βλέπουμε να τους καλούν μητροπολίτες ως "ψυχολόγους", για να συμβουλεύσουν τους πιστούς!

Γράφουν ένα σωρό (ψευτο)φιλοσοφίες για να θολώσουν την αλήθεια. Για να αρέσουν στους ανθρώπους. Για να δείξουν ότι αυτοί δεν είναι σαν τους άλλους, αυτοί είναι "μοντέρνοι".

"Κυρίες" και "κύριοι", ο Χριστός είναι αλήθεια. Δεν είναι συμβιβασμός. Δεν είναι δημόσιες σχέσεις. Ο Χριστός αγάπησε τον αμαρτωλό που αισθάνεται την πτώση του αλλά δεν αμνήστευσε την αμαρτία.
Εσείς, αμνηστεύοντας την αμαρτία, αποδεικνύετε ότι δεν αγαπάτε τον αμαρτωλό, αφού δεν τον βοηθάτε να λυτρωθεί.

Ο λαός όμως δεν τρώει άλλο κουτόχορτο. Πλέον δεν του αρκούν οι σοφιστικέ ατάκες, το μοντέρνο στυλ εμφάνισης και η αμφισβήτηση της μοναδικότητας της αλήθειας. Οι πιστοί αναζητούν ξανά τους πραγματικούς ποιμένες, με το ράσο, με την γενειάδα, με την αξιοπρέπεια, που δεν αλλοιώνουν την ορθόδοξη αλήθεια.

Όσο κι αν σκονίζεται το δρόμο, ο πιστός λαός θα αναζητά το μονοπάτι προς την αλήθεια. "Γραφικές καρικατούρες" αν δεν το καταλάβατε, είστε δυστυχώς εσείς.

Ανώνυμος είπε...

Δυστυχώς έτσι είναι! Αντί να καταδικάσουν με δριμύτητα την ηθική ασυδοσία αυτοί οσιαστικά κατηγορούν όσους την καταγγέλουν!

Ανώνυμος είπε...

Η «Εν Πλω», για οσους δεν ξερουν, ειναι εκδοτικη εταιρεια - βιτρινα του κυκλωματος που περιλαμβανει «εκκλησιαστικα πρακτορεια», τραπεζες, Ιερες Μονες Αγιου Ορους (δυστυχως) και αρκετες Μητροπολεις (ξανα δυστυχως). Δεν εχουν καμια σχεση με την Ορθοδοξια, οι ανθρωποι μανατζερ ειναι, ειδαν κονομα στο συγκεκριμενο χωρο και...μπηκαν.

Επισης, επιτρεψτε μου μια διορθωση: Ο Θεοδωρος Κολοκοτρωνης ΟΥΔΕΠΟΤΕ μιλησε για «θεους» στους οποιους ταχα «μιλαμε ορθιοι». Η συγκεκριμενη ειναι μια ΑΝΥΠΑΡΚΤΗ φραση του που χρησιμοποιειται απο παγανιστικους κυκλους, αλλα ο Γερος του Μωρια (πιστοτατος Ορθοδοξος Χριστιανος) ουδεποτε ειπε.

Ομάδα Εκπαιδευτικών "Ο Παιδαγωγός" είπε...

Για ευνόητους λόγους αντιλαμάνεστε ότι ΔΕΝ μπορούμε να υιοθετήσουμε τον ισχυρισμό σας για τον εκδοτικό οίκο "Εν Πλω" (ότι είναι κύκλωμα και ότι μετέχουν σε αυτό μέχρι και τράπεζες και μητροπόλεις). Αν έχετε συγκεκριμένα στοιχεία παρακαλούμε είτε να τα δημοσιεύσετε σε επόμενο σχόλιο (παραθέτοντας αντίστιχους συνδέσμους) είτε να μας τα αποστείλετε μέσω εμαιλ για να τα μελετήσουμε και αν τεκμηριώνονται να τα αναρτήσουμε. Επιφυλασσόμαστε λοιπόν για την αξιοπιστία του σχολίου σας.

Έχετε απόλυτο δίκιο για την επισήμανση σας για το ρητό του Κολοκοτρώνη. Πράγματι, παρατηρούμε ότι το "εμείς και στον Θεό μας... έγινε "στους Θεούς μας".
Διαγράφουμε άμεσα την φωτογραφία και ενημερώνουμε σχετικά το ιστολόγιο όπου την είδαμε (που σίγουρα ξέφυγε και από την δική τους προσοχή)

Ανώνυμος είπε...

Ό,τι προσπαθούν να περισώσουν κάποιοι άξιοι κληρικοί το υπονομεύουν κάποιοι "σοφιστικέ" εκδότες,παπάδες και "ψυχοθεολόγοι" με τις "βαθυστόχαστες" ανοησίες τους.
"Ηθικό πανικό" χαρακτηρίζει ο "πολύς" π.Βασίλειος Θερμός την "εκκλησιαστική στάση απέναντι στην ομοφυλοφιλία"!(βλέπε http://panagiotisandriopoulos.blogspot.gr/2015/12/blog-post_40.html).

Ανώνυμος είπε...

http://ethnikismos.net/2015/12/19/76901/

Ανώνυμος είπε...

Επιεικέστατα ΝΤΡΟΠΗ πάτερ Βασίλειε Θερμέ! ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΑΙΣΧΟΣ!

Ανώνυμος είπε...

Απόψεις σαν κι αυτές του παπα-Θερμού προσφέρουν χείριστη υπηρεσία στην όλη υπόθεση. Ατυχέστατη η παρέμβασή του, μόνο ζημία προκαλεί!

Δημοσίευση σχολίου

Δεν επιτρέπονται σχόλια που συκοφαντούν κάποιο πρόσωπο, που περιέχουν υβριστικούς χαρακτηρισμούς κλπ.

Προσωρινά ενεργοποιήθηκε η προ-έγκριση επειδή υπήρξαν κρούσματα προσβλητικής συμπεριφοράς και οφείλουμε να διαφυλάξουμε την αξιοπρέπεια του ιστολογίου μας.
Για τον ίδιο λόγο λόγο ενεργοποιήσαμε να σχολιάζουμε μόνον όσοι έχουν προφίλ.

Γράψτε το σχόλιό σας και απλά περιμένετε λίγες ώρες μέχρι να το δείτε δημοσιευμένο.

Σχόλιο που τηρούν στοιχειώδη κανόνες ευπρέπειας είναι αυτονόητο ότι αποτελούν αφορμή διαλόγου και ουδέποτε θα λογοκριθούν.

Ανώνυμα σχόλια που επαναλαμβάνουν συνεχώς τα ίδια χωρίς να προσθέτουν κάτι στην συζήτηση ενδέχεται να διαγραφούν για την διαφύλαξη της ποιότητας. Τα σχόλια δεν είναι πεδίο στείρας αντιπαράθεσης αλλά προβληματισμού και γόνιμου διαλόγου.