" H παιδεία αποτελεί βασική αποστολή του Kράτους και έχει σκοπό την ηθική, πνευματική, επαγγελματική και φυσική αγωγή των Eλλήνων, την ανάπτυξη της εθνικής και θρησκευτικής συνείδησης και τη διάπλασή τους σε ελεύθερους και υπεύθυνους πολίτες."
Άρθρο 16, παράγραφος 2 του Ελληνικού Συντάγματος

Κυριακή 13 Δεκεμβρίου 2015

ΝΔ: Το κόμμα του ρόταρυ και πάσης μασονίας, ΥΠΕΡ του ΣΥΜΦΩΝΟΥ ΣΥΜΒΙΩΣΗΣ των κίναιδων


Η Νέα Δημοκρατία αποφάσισε να ψηφίσει το σύμφωνο συμβίωσης, που θα έρθει προς συζήτηση στη Βουλή την ερχόμενη εβδομάδα.

Αυτή ήταν, άλλωστε, και η εισήγηση του μεταβατικού προέδρου της ΝΔ Γιάννη Πλακιωτάκη προς τους βουλευτές του κόμματος.


Μάλιστα, ο κ. Πλακιωτάκης είχε συνάντηση με τη Φωτεινή Πιπιλή, που ως βουλευτής είχε στηρίξει τόσο το σύμφωνο συμβίωσης όσο και την καύση των νεκρών στην Ελλάδα.


Συνεπώς, η Κοινοβουλευτική Ομάδα της ΝΔ αναμένεται να κρατήσει θετική στάση τις επόμενες μέρες, κατά τη συζήτηση στη Βουλή. 



Σημείωση ιστολογίου: Δεν μας εκπλήσσει! Είναι το κόμμα των πατριδοκάπηλων και χριστέμπορων που έχουν περάσει κατά καιρούς τους περισσότερους αντιχριστιανικούς νόμους. Αυτά ας τα βλέπουν κάποιοι υψηλά ιστάμενοι της Ελλαδικής Εκκλησίας που δίνουν γραμμή στους πιστούς να ψηφίσουν αυτό το τρισάθλιο μασονικό υποχείριο. 

Αναμένουμε τους αφορισμούς των βουλευτών που θα το ψηφίσουν, όπως υποσχέθηκε πριν κάποια χρόνια ο Μητροπολίτης Πειραιώς, τον οποίο έχουμε υποστηρίξει ανοιχτά, αλλά φοβόμαστε ότι και αυτός θα κάνει πίσω...


Μακάρι να διαψευστούμε και να σταματήσουν οι διάφοροι Δρίτσες και Κατσαφάδοι να καμαρώνουν στην πρώτη γραμμή των επισήμων στους Πειραιώτικους Ναούς και ταυτόχρονα να ψηφίζουν τέτοιους νόμους.
το είδαμε εδώ

Θυμίζουμε την πρόσφατη αποκάλυψη μας:

Πριν λίγο είδαμε και αυτό:



Xριστέμποροι..
(από την προχθεσινή περιοδεία του Άδωνη Γεωργιάδη στην Β.Ελλάδα)

Και δεν μας ενοχλεί τόσο που ένας πολιτικός μία ακόμη φορά υποτιμά την νοημοσύνη μας, όσο το ότι ο γέροντας στήνεται να φωτογραφηθεί μαζί του.

10 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΘΕΣ Κυβέρνηση ή Ομάδα Ατόμων Ακομμάτιστων Προσωπικοτήτων οι οποίοι είναι Έλληνες στην Ψυχή&Συνείδηση,μια νέου τύπου Φιλική Εταιρεία η Οποία Σαφέστατα θα πρέπει να έχει ΕΘΝΙΚΑ ΧΑΡΑΧΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ+ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ καθώς οι Νοοτροπίες-λογική του "Αριστερού-δεξιού"-"Φασίστα-Προοδευτικου" μας τελείωσανε με ΟΙΚΤΡΟ ΤΡΟΠΟ και κάποιοι δυστυχώς ακόμα και σήμερα αναφέρονται με Ορολογίες οι οποίες παραπέμπουν σε Νεκρές Ιδεολογίες άλλων εποχών με σκοπό την διαίρεση του Λαού,οι οποίες αποτύχανε ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΚΑ...ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ κατά την γνώμη μου αυτό που γράφω Παραπάνω αν θέλουμε να Σώσουμε το Έθνος των Ελλήνων και την Ιστορία μας με παράλληλη ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗ των Απλών Ελλήνων Πολιτών Καλή Λευτεριά στην Ελλάδα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Πολύ ωραία. Αναμένουμε με πολλή αγωνία αντίστοιχες αναρτήσεις για Χ.Α, ΑΝΕΛ, ΠΑΣΟΚ, ΛΑΟΣ ώστε να καταδεικνύεται ολοκληρωμένα η αποστασία του σύγχρονου πολιτικού κόσμου. Ειδικά για τους δύο πρώτους η σιωπή του ιστολογίου είναι εκκωφαντική αλλά είμαι καλόπιστος ότι δεν είναι κομματικά όργανα οι συντάκτες και ότι σύντομα θα δούμε αναρτήσεις.

Ομάδα Εκπαιδευτικών "Ο Παιδαγωγός" είπε...

Αν βρείτε φωτογραφίες της Χρυσής Αυγής στα Ρόταρυ, παρακαλούμε να μας τις στείλετε και δεσμευόμαστε άμεσα να τις δημοσιεύσουμε.

Για τους ΑΝ.ΕΛ., επίσης δεν έχει πέσει κάτι στην αντίληψη μας.Ευθύνονται φυσικά γιατί ως συνκυβέρνηση αποδέχονται να έρχονται άθλια νομοσχέδια όπως για τους λαθρομετανάστες και το σύμφωνο συμβίωσης ομοφυλοφίλων.

Ομοίως και για το ΚΚΕ (δεν χρειάζεται ούτε αυτούς να τους πολεμήσουμε αφού είναι αρκετά μονολιθικοί ώστε να απωθούν τον κόσμο μόνοι τους). Ο μονολιθικός -ότι κι αν πρεσβεύει- είναι σίγουρα λιγότερο επικίνδυνος από τον εντολοδόχο των Στοών που παριστάνει τον καλό χριστιανό.

Ισχύει λοιπόν και γι όλους αυτούς ότι γράψαμε για την Χ.Α.: στείλτε μας τις φωτογραφίες να τις δημοσιεύσουμε.

Ανώνυμος είπε...

http://panagiotisandriopoulos.blogspot.gr/2015/12/blog-post_40.html
Όταν υπάρχουν ιερείς οι οποίοι αντί να καυτηριάσουν την ομοφυλοφιλία και όσους την προβάλλουν αυτοί μέμφονται τους πολεμίους της τότε τι περιμένεις!

Ανώνυμος είπε...

διαβαστε το
Η ΓΑΛΛΙΚΗ ΜΑΣΟΝΙΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ''ΕΘΝΙΚΟΥ ΜΕΤΩΠΟΥ''
http://theodotus.blogspot.gr/2015/12/blog-post_14.html

Ανώνυμος είπε...

"ΟΥΑΙ ΥΜΙΝ ΦΑΡΙΣΑΙΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΚΡΙΤΑΙ",ΔΗΘΕΝ συντηρητικοί πολιτικάντηδες, αδίστακτοι κάπηλοι των εθνικοθρησκευτικών ιδανικών!
Λ.Ν.

Ανώνυμος είπε...

Το Σύμφωνο Συμβίωσης, δήλωσαν ότι υπερψηφίζουν επί της αρχής, οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ και των ΑΝΕΛ, καθώς και η Ένωση Κεντρώων.

Θετικοί εμφανίστηκαν καταρχήν, ΝΔ, ΠΑΣΟΚ και Ποτάμι για τις διατάξεις που αφορούν τα ομόφυλα ζευγάρια, ενώ εξέφρασαν σοβαρές επιφυλάξεις για άλλα άρθρα ζητώντας αλλαγές.

Κατά ψήφισαν ΚΚΕ και Χρυσή Αυγή.
http://news.in.gr/greece/article/?aid=1500045900

ΑΡΑ 7:18 ΜΜ
ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΠΟΙΟΙ ΑΠΟΣΤΑΤΟΥΝ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΡΧΕΣ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ.

Ανώνυμος είπε...

Ο Γεροντας στη φωτογραφια που χαριεντιζενται με τον παγανιστη υβριστη της Ορθοδοξιας «μπουμπουκο» ειναι ο π. Παϊσιος, που προεκλογικα εγραφε αρθρο σε «εκκλησιαστικο πρακτορειο» πως ταχα ο ΑΓΙΟΣ ΠΑΪΣΙΟΣ ειχε πει στον Σαμαρα οτι θα...σωσει την Ελλαδα;;;

Ανώνυμος είπε...

Χα, χα, χα. Δηλαδή ΚΚΕ και ΧΑ είναι οι μόνοι καλοί. Και σύμφωνα με την ομάδα του ιστολογίου με το σχόλιο παραπάνω, μόνο το αν είσαι ρόταρυ σημαίνει άρνηση Χριστού. Καλό ανέκδοτο, αλλά τέτοια γράφει κανείς όταν έχει κομματικά γυαλιά ή/και θέλει να παρουσιάζει μόνο την πραγματικότητα που τον βολεύει.

Ομάδα Εκπαιδευτικών "Ο Παιδαγωγός" είπε...

Μην χαίρεστε τόσο ("Χα, χα, χα")
και κυρίως μην αλλοιώνετε τις θέσεις μας ("Δηλαδή ΚΚΕ και ΧΑ είναι οι μόνοι καλοί").
Δεν προβάλαμε κανένα φυλλάδιο ούτε του ΚΚΕ ούτε της Χ.Α. Ούτε είπαμε ότι είναι "οι μόνοι καλοί".
Ως ομάδα είμαστε ακομμάτιστη. Δεν συμμετέχουμε σε οποιαδήποτε μορφή κρατικής ή μη κρατικής εξουσίας για "να μας βολεύει" ή να προωθούμε τα συμφέροντα της. Οπότε ίσως εσάς δεν βολεύουν όσα αποκαλύπτουμε.

Ως εκπαιδευτικοί έχουμε ασκηθεί στην υπομονή να επαναλαμβάνουμε. Είπαμε λοιπόν ότι :
Ο μονολιθικός -ότι κι αν πρεσβεύει- είναι σίγουρα λιγότερο επικίνδυνος από τον εντολοδόχο των Στοών που παριστάνει τον καλό χριστιανό.

Φανταζόμαστε είστε ενήλικας, μην μας κάνετε λοιπόν να επαναλαμβάνουμε τα ίδια. Μπορείτε να τα ξαναδιαβάσετε πιο προσεκτικά και να καταλάβετε τι λέμε.

Δημοσίευση σχολίου

Δεν επιτρέπονται σχόλια που συκοφαντούν κάποιο πρόσωπο, που περιέχουν υβριστικούς χαρακτηρισμούς κλπ.

Προσωρινά ενεργοποιήθηκε η προ-έγκριση επειδή υπήρξαν κρούσματα προσβλητικής συμπεριφοράς και οφείλουμε να διαφυλάξουμε την αξιοπρέπεια του ιστολογίου μας.
Για τον ίδιο λόγο λόγο ενεργοποιήσαμε να σχολιάζουμε μόνον όσοι έχουν προφίλ.

Γράψτε το σχόλιό σας και απλά περιμένετε λίγες ώρες μέχρι να το δείτε δημοσιευμένο.

Σχόλιο που τηρούν στοιχειώδη κανόνες ευπρέπειας είναι αυτονόητο ότι αποτελούν αφορμή διαλόγου και ουδέποτε θα λογοκριθούν.

Ανώνυμα σχόλια που επαναλαμβάνουν συνεχώς τα ίδια χωρίς να προσθέτουν κάτι στην συζήτηση ενδέχεται να διαγραφούν για την διαφύλαξη της ποιότητας. Τα σχόλια δεν είναι πεδίο στείρας αντιπαράθεσης αλλά προβληματισμού και γόνιμου διαλόγου.