" H παιδεία αποτελεί βασική αποστολή του Kράτους και έχει σκοπό την ηθική, πνευματική, επαγγελματική και φυσική αγωγή των Eλλήνων, την ανάπτυξη της εθνικής και θρησκευτικής συνείδησης και τη διάπλασή τους σε ελεύθερους και υπεύθυνους πολίτες."
Άρθρο 16, παράγραφος 2 του Ελληνικού Συντάγματος

Δευτέρα 7 Δεκεμβρίου 2015

Η απόδειξη ότι ΔΕΝ υπάρχει Θεός! ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΙ ΕΙΠΕ Ο ΦΕΡΕΝΤΙΝΟΣ ΣΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ!

Δυστυχώς οι γονείς σήμερα δεν αντιλαμβάνονται ότι δεν έχει κανένα νόημα να εφησυχάζεις επειδή στέλνεις τα παιδιά σου στο κατηχητικό 1 ώρα την εβδομάδα, και άλλη 1 ώρα την Κυριακή στην εκκλησία.
Το  "χάνεις το παιχνίδι" με τα παιδιά σου, αν κάθε μέρα, παιδαγωγός τους είναι ο κάθε "Φερεντίνος" στην τηλεόραση.

Δείτε το βίντεο.


Ακούστε επιχείρημα: Αφού υπάρχει φτώχεια στον κόσμο, άρα έχουμε την απόδειξη ότι ΔΕΝ υπάρχει Θεός! Δηλαδή αν οι άνθρωποι είναι κακοί και δεν μοιράζουν εξίσου τα υπάρχοντα σε πλούσιους και φτωχούς, αν σκοτώνονται μεταξύ τους, τότε ΦΤΑΙΕΙ ο Θεός!

Όσο για τον ίδιο τον Φερεντίνο,
δυστυχώς ΥΠΑΡΧΕΙ Θεός. Τώρα είμαστε στην εξορία. Τώρα δεν βασιλεύει ο θείος νόμος Του.
Τώρα μας αφήνει ελεύθερους να επιλέξουμε. Όταν θα έρθει ξανά θα κρίνει ζώντας και νεκρούς και θα μας στείλει τον καθένα εκεί που πρέπει. Θα κρίνει και τον Καζαντζάκη και τις "εξυπνάδες του" (εξαιρετικό επίπεδο φιλοσοφίας .. ομολογουμένως.., "αμπελοφιλοσοφίες" όπως λέει κι ο λαός)
Καλή μετάνοια και σε εσάς και στον καθένα μας.
το βίντεο είδαμε εδώ

8 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Έντυπος και ηλεκτρονικός τύπος, ΜΜΕ (μέσα μαζικής εξαχρείωσης και τηλε-τύφλωσης), σχολεία, πανεπιστήμια έχουν λυσσάξει προκειμένου να μας αποκόψουν απ τς θρησκευτικές και εθνικές μας ρίζες. Ανοίγει το στόμα του ο κάθε συστημικός τενεκές και αποφαίνεται ότι δεν υπάρχει Θεός. Έτσι απλά. Κόντρα στην κοινή λογική. Και κάποιοι τη συγκεκριμένη κοτσάνα που δεν αντέχει ούτε σε ίχνος σοβαρής κριτικής τη θεωρούν θέσφατο επειδή την πέταξε ο τάδε επώνυμος τηλε-αστέρας ή ο δείνα δημοσιογραφίσκος. Ε ρε βρεγμένη σανίδα με πρόκες που χρειάζεται!

Ανώνυμος είπε...

Αν πλήρωνε φόρο για την ανοησία που ξεστόμισε ο κύριος αυτός θα είχαμε λύσει το δημοσιονομικό μας πρόβλημα.

Ανώνυμος είπε...

Ο Καζαντζάκης είναι από τους μεγαλύτερους βλάσφημους της ιστορίας. Βλασφήμησε απίστευτα ό,τι ιερό και όσιο έχει η Ορθοδοξία μέσα από τα λογοτεχνικά του αηδή βιβλία.
Και θα πρέπει να ντρέπονται όλοι όσοι τον εγκωμιάζουν!!!

Ανώνυμος είπε...

Και όμως! Υπάρχουν "χριστιανοί" που εκθειάζουν και εγκωμιάζουν τον αντίχριστο αυτόν συγγραφέα.

Ανώνυμος είπε...

ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΑ ΝΑ ΤΑ ΠΕΙΤΕ ΣΤΟ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗ ΑΡΚΑΛΟΧΩΡΙΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΣΤΑΜΟΥΛΗ ΚΑΙ ΧΑΤΖΗΑΠΟΣΤΟΛΟΥ.

Ανώνυμος είπε...

Κανένα δικαίωμα δεν έχει ο κύριος αυτός να δηλητηριάζει την πίστη των παιδιών.

Ανώνυμος είπε...

Το άκουσα και εγώ γιατί την ώρα εκείνη τα παιδιά μου έβλεπαν το παιχνίδι. Λυπήθηκα πολύ. Ευτυχώς που τα παιδιά μου είναι μικρά και δεν φάνηκε να το πρόσεξαν.
Τι κρίμα να συμφωνούμε και να επαναλαμβάνουμε τέτοια λόγια που δείχνουν μεγάλη αμάθεια γιατί δεν πρέπει να ενοχοποιούμε το Θεό αλλά και να τον απορρίπτουμε για τα κακά που εμείς οι άνθρωποι προξενούμε εδώ στη γη.

Δημήτριος Μπουζιανάς είπε...

"Αφού υπάρχει φτώχεια στον κόσμο, άρα έχουμε την απόδειξη ότι ΔΕΝ υπάρχει Θεός"! αναμασά και μάλιστα σε παιδάκια Δημοτικού - στην TV, άρα και σε Πανελλαδική εμβέλεια - μία από τις γνωστές μικρονοϊκές ρήσεις του βλάσφημου Καζαντζάκη.

Θα ήθελα να υπενθυμίσω στον κ. Φερεντίνο - και αν νοιώθει υπεύθυνος για ό,τι σπέρνει στα παιδιά να βρεί τρόπο να το επαναλάβει στην ΤV για να το μάθουν όλοι - ότι στην αντίπερα όχθη υπάρχει και η ρήση του γίγαντα της Ρωσικής λογοτεχνίας Φιοντόρ Ντοστογιέφσκι: "Aν δεν υπάρχει Θεός όλα επιτρέπονται", ο νοών νοείτω.

Δημοσίευση σχολίου

Δεν επιτρέπονται σχόλια που συκοφαντούν κάποιο πρόσωπο, που περιέχουν υβριστικούς χαρακτηρισμούς κλπ.

Προσωρινά ενεργοποιήθηκε η προ-έγκριση επειδή υπήρξαν κρούσματα προσβλητικής συμπεριφοράς και οφείλουμε να διαφυλάξουμε την αξιοπρέπεια του ιστολογίου μας.
Για τον ίδιο λόγο λόγο ενεργοποιήσαμε να σχολιάζουμε μόνον όσοι έχουν προφίλ.

Γράψτε το σχόλιό σας και απλά περιμένετε λίγες ώρες μέχρι να το δείτε δημοσιευμένο.

Σχόλιο που τηρούν στοιχειώδη κανόνες ευπρέπειας είναι αυτονόητο ότι αποτελούν αφορμή διαλόγου και ουδέποτε θα λογοκριθούν.

Ανώνυμα σχόλια που επαναλαμβάνουν συνεχώς τα ίδια χωρίς να προσθέτουν κάτι στην συζήτηση ενδέχεται να διαγραφούν για την διαφύλαξη της ποιότητας. Τα σχόλια δεν είναι πεδίο στείρας αντιπαράθεσης αλλά προβληματισμού και γόνιμου διαλόγου.