" H παιδεία αποτελεί βασική αποστολή του Kράτους και έχει σκοπό την ηθική, πνευματική, επαγγελματική και φυσική αγωγή των Eλλήνων, την ανάπτυξη της εθνικής και θρησκευτικής συνείδησης και τη διάπλασή τους σε ελεύθερους και υπεύθυνους πολίτες."
Άρθρο 16, παράγραφος 2 του Ελληνικού Συντάγματος

Παρασκευή 28 Απριλίου 2017

Για ρίψη αυγών στον Αλαβανο…14 μήνες φυλακή …Ο Παπακωνσταντίνου 12 μήνες για την Λίστα Λαγκαρντ… ΕΛΕΟΣ!!!!

Καταδικαστήκαν με 14 μήνες φυλάκιση, οι κάτοικοι του Αγ. Παντελεήμονα για την ρήψη των αυγών στον Αλαβάνο… 
Ο Παπακωνσταντίνου μόλις 12 μήνες ….ΝΤΡΟΠΗ.....


Θα πουν: ότι κάποιοι από αυτούς ήταν χρυσαυγιτές……


Εγώ απλά θα αναρωτηθώ… ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΚΑΙΝΕ ΤΟ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ …Άραγε σε πόσους μήνες καταδικάστηκαν;;…;




Τα ΔΗΘΕΝ Αριστερά Σχήματα θεωρούν ΤΗΝ ΚΑΤΑΔΙΚΗ των κατηγορούμενων ΝΙΚΗ… 
και μάλιστα με συνήγορο τη Γιάννα Κούρτοβικ από το «Δίκτυο για τα Πολιτικά και Κοινωνικά Δικαιώματα».
(...)
ΤΣΑΚΑΛΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ
παραθέσαμε απόσπασμα , Πηγή

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ως γνωστόν οι δήμιοι φορούν κουκούλες από παλιά έως σήμερα με τους δήμιους που αποκεφαλίζουν στην Συρία, όποιος έπιασεν

Ανώνυμος είπε...

Περί αυτού του Αλαβάνου πρόκειται;
Ίσως η ποινή φυλάκισης να είναι λόγω αντιρατσιστικού , διότι είναι ΒΕΝΕΤΙΚΗΣ , σύμφωνα με την βικπαιδεια ,καταγωγής .

Εάν ήταν Ελληνικής καταγωγής τα πάντα όλα επιτρέπονται εναντίον μας …
Πολύ λίγη η φυλάκιση για προσβολή της οικογένειας βουλευτών από πάππου προς παππου…

“Ο παππούς:
Ο Κωνσταντίνος Αλαβάνος (1872 - 1958)[1] ήταν Έλληνας πολιτικός.
Γεννήθηκε στην Τήνο. Εξελέγη βουλευτής Τήνου με το κόμμα των Φιλελευθέρων το 1915 και από τότε επανεκλεγόταν συνεχώς βουλευτής Τήνου (αργότερα Κυκλάδων) μέχρι το 1936, οπότε και η Βουλή καταργήθηκε από το Καθεστώς της 4ης Αυγούστου.[2] Επίσης είχε διατελέσει αντιπρόεδρος της Βουλής των Ελλήνων.[2]
Ήταν παντρεμένος και γιος του ήταν ο Νικόλαος Αλαβάνος. Εγγονός του είναι ο Αλέκος Αλαβάνος και ο Κωνσταντίνος Ν. Αλαβάνος.”

Ο πατέρας :
“Ο Νικόλαος Αλαβάνος (1913 - 14 Ιανουαρίου 1992)[1] ήταν Έλληνας δικηγόρος και πολιτικός.
Βιογραφία
Καταγόταν από την Τήνο και ήταν γιος του Κωνσταντίνου Αλαβάνου. Εξελέγη βουλευτής με το Κόμμα Προοδευτικών στις εκλογές του 1961[1] και στη συνέχεια με την Ένωση Κέντρου το 1964.
Στις εκλογές του 1974 εξελέγη βουλευτής Κυκλάδων με την Ένωση Κέντρου-Νέες Δυνάμεις (μετέπειτα ΕΔΗΚ).
Ήταν παντρεμένος και είχε τρία παιδιά: τον Αλέκο, τον Κωνσταντίνο και τον Γιάννη, πρόεδρο του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδος.”

Ο υιός ΚΟΜΟΥΝΙΣΤΗΣ υπερασπιστής των φτωχών και των αδυνάτων
ενάντια στην ΜΠΟΥΡΖΟΥΑΖΙΑ , στους ΠΡΟΥΧΟΝΤΕΣ και στους ΚΕΦΑΛΑΙΟΥΧΟΥΣ!!!

"Ο Αλέκος Αλαβάνος (22 Μαΐου 1950) είναι Έλληνας πολιτικός. Διετέλεσε ευρωβουλευτής του ΚΚΕ και πρόεδρος της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του Συνασπισμού Ριζοσπαστικής Αριστεράς. Διετέλεσε επίσης πρόεδρος του μεγαλύτερου κόμματος του ΣΥΡΙΖΑ, του Συνασπισμού της Αριστεράς των Κινημάτων και της Οικολογίας, από το Δεκέμβριο του 2004 έως το Φεβρουάριο του 2008. Στις βουλευτικές εκλογές του Οκτωβρίου του 2009 αποφάσισε να μην είναι υποψήφιος βουλευτής.
Βιογραφία
Η καταγωγή του είναι από την Τήνο. Είναι γόνος πλούσιας οικογένειας Βενετικής καταγωγής.
Γεννήθηκε στην Αθήνα στις 22 Μαΐου του 1950 και είναι γιος του βουλευτή Νικολάου Αλαβάνου. Αδελφοί του είναι ο πρώην βουλευτής Κωνσταντίνος Ν. Αλαβάνος και ο πρόεδρος του ΤΕΕ (2002-10) Γιάννης Αλαβάνος, ενώ παππούς του ο πρώην βουλευτής και αντιπρόεδρος της βουλής, Κωνσταντίνος Αλαβάνος. Σπούδασε στη Σχολή Οικονομικών και Πολιτικών Επιστημών του Πανεπιστημίου της Αθήνας, από την οποία αποφοίτησε ως οικονομολόγος.

Για πολλά χρόνια διατέλεσε μέλος του Κομμουνιστικού Κόμματος Ελλάδας και αναδείχθηκε μέλος της Κεντρικής Επιτροπής του. Με τη σημαία του εκλέχθηκε ευρωβουλευτής το 1981 και το 1984. Επίσης ως μέλος του ΚΚΕ επανεκλέχθηκε το 1989 μέσω του ευρωψηφοδελτίου του Συνασπισμού."

https://el.wikipedia.org/wiki/%CE%91%CE%BB%CE%AD%CE%BA%CE%BF%CF%82_%CE%91%CE%BB%CE%B1%CE%B2%CE%AC%CE%BD%CE%BF%CF%82

Πρώτη φορά αριστερά!!!
Αχ Ελλάδα μου γλυκιά …οι ΔΕΞΙΟΙ σε κυβερνούν... οι ΔΕΞΙΟΙ σε κατέστρεψαν ... από τότε που ΔΕΝ απελευθερώθηκες…

Ανώνυμος είπε...

Επί πλέον ο Αλαβάνος και οι αριστεροί είναι οι συνεχιστές του αγώνα του Άρη Βελουχιώτη εναντίον των ναζί , αυτού του ήρωα της αριστεράς και της προόδου!
Οπότε αθροίζοντας οικογενειακή καταβολή και Βελουχιώτη η ποινή κρίνεται αρκετά επιεικής!
Δείτε τα κατορθώματα των ΑΡΙΣΤΕΡΩΝ υπερασπιστών του ΗΡΩΑ ΑΡΗ ΒΕΛΟΥΧΙΩΤΗ και θα διαπιστώσετε και εσείς πως η ποινή …είναι μικρή!!!
Εάν ήταν και χρυσαυγίτες “σύμμαχοι των ναζί εν αντιθέσει με τους κομουνιστές που τους πολεμούσαν – διαβάστε στο συνημμένο να το διαπιστώσετε ιδίοις όμμασι από τα λόγια του πρωτοπαλίκαρου του Βελουχιώτη- τότε θα έπρεπε να καούν στην πυρά της Ιεράς εξέτασης!!!


Παραθέτουμε την επιστολή του καπετάν “Βασίλη” (πρωτοπαλίκαρο του Βελουχιώτη), προς τον Πρόεδρο της Βουλής Απ. Κακλαμάνη, την οποία δημοσίευσε η εφημερίδα “Ελεύθερος” στις 19/09/1997:
“Θέλουν να ηρωοποιήσουν τον πιό μεγάλο Προδότη”
Αξιότιμε κ. διευθυντά,

Εις το Κροκύλιο Δωρίδος ήτο ένας υπολοχαγός. Αποφεύγω το όνομά του.
Τον ειδοποιήσε με τον υπεύθυνο του χωριού του να πάη να ενταχθή στον ΕΛΑΣ. “Εγώ Γιώργο δεν ανακατεύομαι σε καμμία οργάνωση. Θέλω να μένω ήσυχος.”
Δεν ικανοποιήθηκε το κτήνος με την απάντησίν του και απεφάσισε να τον συλλάβη.
Ένα απόγευμα πήρε μαζί του είκοσι άνδρες και ξεκίνησε για το Κροκύλιο.
Μόλις άρχισε να νυχτώνη κυκλώσαμε το σπίτι του, εισήλθε αυτός μέσα με δύο άλλους, αλλά δεν τον βρήκαν, οπόταν πήραν ως όμηρον την 20χρονη αδελφήν του τελειόφοιτον Γυμνασίου.

Όταν μετά δύο ημέρας έμαθε ότι ο αδελφός της έφυγε για τον Ζέρβα, αμέσως έβγαλε έξω την κοπέλα, την άρχισε στα σκαμπίλια και διέταξε τους άνδρες του να την βιάσουν ως που την βίασαν άνω των δεκαπέντε, αυτός δε ηδονίζετο και ενώ αυτή εφώναζε “λυπηθήτε με δεν αντέχω άλλο” και έπεσε λυπόθυμη.

Ο αιμοχαρής τότε, το παλικάρι αυτό, έβγαλε το μαχαίρι του και το έμπηξε στο μ... της και την ξέσχισε εως τα στήθια η οποία σπάραξε σαν το ψάρι αλλά που να τη λυπηθή. Την πήρε σέρνοντας και την πέταξε στο Μόρνο...

Αφού τελείωσε το έγκλημα αυτό αμέσως κάλεσε εις το δωμάτιό του τον Δημήτρη από το Αλεποχώρι όπισθεν του Κροκυλίου και τον καβάλησε δύο φορές, που δέν έμεινε ικανοποιημένος και του είπε:
“Έλα άλλη μιά φορά, ρε Δημήτρη”.
“Δεν μπορώ καπετάνιε, πάρε και κανέναν άλλο”.
Δεν τολμούσε να του πει όχι κανείς,

Άλλο κατόρθωμα...
Στο χωριό Μοναστήριον Δομοκού συνέλαβε έναν κάτοικον, επειδή είπε κάτι για τον ΕΛΑΣ, τον έδεσε σε ένα δένδρο, έβαλε φωτιά στο σπίτι του και μετά τον κατακρεούργησε κατά απάνθρωπο τρόπο το παλικάρι αυτό και τέλος άρπαξε το γιό του επειδή έκλεγε και τον έβριζε για τον πατέρα του και του έκοψε το κεφάλι του, ο δήμιος αυτός....

Στο Μαύρο Λιθάρι Παρσανίδος έπιασε την Τζαβάρα επειδή ο άνδρας της ήταν στον Ζέρβα, ήταν έγκυος, την πέταξε κάτω, την ξεκοίλιασε και το βρέφος το πέταξε στα σκυλιά, που κανείς δεν τολμούσε να του μιλήση του παλικαριού αυτού.

http://asimpiestos.blogspot.com/2013/07/blog-post_8068.html#more

Όποιος αντέχει το διαβάζει για να μάθει και την αντίσταση του ΕΑΜ -ΕΛΑΣ των ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΩΝ και ΑΡΙΕΤΡΩΝ εναντίον του … εχθρού των !!!

ΕΙΝΑΙ ΛΙΑΝ ΕΠΙΚΥΝΔΥΝΟ ΠΩΣ ΟΛΟΙ ΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΟΥ ΑΥΤΟΒΑΠΤΙΖΟΜΕΝΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟΥ ΤΟΞΟΥ ΤΑ ΞΕΡΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΛΑ,
ΝΕΟΔΗΜΑΚΡΑΤΕΣ ΚΑΙ ΠΑΣΟΚΟΙ ΚΕΝΤΡΩΟΙ ΚΑΙ ΠΟΤΑΜΙΣΙΟΙ
ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ "ΗΡΩΕΣ ΑΡΙΣΤΕΡΟΥΣ" ΚΑΙ ΣΙΩΠΟΥΝ.
Ο ΝΟΩΝ ΝΟΗΤΩ ...

Δημοσίευση σχολίου

Δεν επιτρέπονται σχόλια που συκοφαντούν κάποιο πρόσωπο, που περιέχουν υβριστικούς χαρακτηρισμούς κλπ.

Προσωρινά ενεργοποιήθηκε η προ-έγκριση επειδή υπήρξαν κρούσματα προσβλητικής συμπεριφοράς και οφείλουμε να διαφυλάξουμε την αξιοπρέπεια του ιστολογίου μας.
Για τον ίδιο λόγο λόγο ενεργοποιήσαμε να σχολιάζουμε μόνον όσοι έχουν προφίλ.

Γράψτε το σχόλιό σας και απλά περιμένετε λίγες ώρες μέχρι να το δείτε δημοσιευμένο.

Σχόλιο που τηρούν στοιχειώδη κανόνες ευπρέπειας είναι αυτονόητο ότι αποτελούν αφορμή διαλόγου και ουδέποτε θα λογοκριθούν.

Ανώνυμα σχόλια που επαναλαμβάνουν συνεχώς τα ίδια χωρίς να προσθέτουν κάτι στην συζήτηση ενδέχεται να διαγραφούν για την διαφύλαξη της ποιότητας. Τα σχόλια δεν είναι πεδίο στείρας αντιπαράθεσης αλλά προβληματισμού και γόνιμου διαλόγου.