" H παιδεία αποτελεί βασική αποστολή του Kράτους και έχει σκοπό την ηθική, πνευματική, επαγγελματική και φυσική αγωγή των Eλλήνων, την ανάπτυξη της εθνικής και θρησκευτικής συνείδησης και τη διάπλασή τους σε ελεύθερους και υπεύθυνους πολίτες."
Άρθρο 16, παράγραφος 2 του Ελληνικού Συντάγματος

Κυριακή 9 Απριλίου 2017

Θερμή παράκληση: Δείξτε το σε όποια κοπέλλα ετοιμάζεται να κάνει έκτρωση. ΕΙΝΑΙ ΣΤΥΓΝΗ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ. (βίντεο)





Εκτρώσεις στο 2ο και 3ο τρίμηνο της εγκυμοσύνης. (Ερευνα με κρυφή κάμερα)
Η αλυσίδα κλινικών εκτρώσεων της Planned Parenthood κατηγορούνται ότι αποτελειώνουν τα έμβρυα που βγαίνουν ζωντανά στο χειρουργικό τραπέζι. Πρόκειται περί κατάντιας της ανθρωπότητας...


ΣΧΟΛΙΟ
Η ορολογία που χρησιμοποιούν οι χασάπηδες "γιατροί" δείχνει τα δολοφονικά ένστικτά τους για το κέρδος...
Είναι απροκάλυπτα δολοφονικοί με έναν μοναδικό άνθρωπο με αθάνατη ψυχή που θέλει να ζήσει...
Με ένα αθώο πλασματάκι που περιμένει μόνο αγάπη και συμπόνοια...
Ξέρετε εσείς οποιονδήποτε λόγο που να είναι ισχυρότερος από την αξία της ανθρώπινης ζωής;
ΕΓΩ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΚΑΝΕΝΑΝ...

Θα χαλάσω το σώμα μου με την εγκυμοσύνη...
Η εγκυμοσύνη είναι ανεπιθύμητη για λόγους οικονομικούς, κοινωνικούς...
Εχω να σκεφτώ την καριέρα μου...
Με εγκατέλειψε ο πατέρας του παιδιού....
Είμαι πολύ μικρή για να κάνω παιδί... (αλλά όχι μικρή για να κάνω σεξ...φυσικά)

Ολες οι προφάσεις που οδηγούν στο στυγνό έγκλημα ενός αθώου ανθρώπου είναι κυριολεκτικά γελοιότητες μπροστά στο μέγεθος του εγκλήματος αλλά και στην αξία της ζωής ενός αθώου μωρού...

Προσέξτε στο βίντεο με ποιόν τρόπο μιλούν οι χασάπηδες στην έγκυο...
Την καθησυχάζουν ότι θα ξεπαστρέψουν εύκολα το μωράκι της.... 
ΑΚΟΜΑ ΚΙ ΑΝ ΕΞΕΛΘΕΙ ΖΩΝΤΑΝΟ ΥΣΤΕΡΑ ΑΠΟ ΜΙΑ ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΗ ΕΚΤΡΩΣΗ!!!!!!!!!

Εγώ πάντως δεν πίστευα τι έβλεπα....

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

η δικαιολογία ΄΄θα χαλάσω το σώμα μου΄΄ είναι εντελώς παράλογη και ανόητη γιατί η ορμονική διαδικασία έχει ήδη ξεκινήσει με την εγκυμοσύνη, και η βίαιη από κάθε άποψη διακοπή της, μόνο ωραίο σώμα δεν θα φέρει
γέννησε το και δώσε το σε ανθρώπους που θα το αγαπήσουν, υπάρχει και η προστασία αγέννητου παιδιού, και ο ιερέας με την πρεσβυτέρα του έξω από την Θεσσαλονίκη που φροντίζουν άγαμες γυναίκες σε ενδιαφέρουσα, ή άγαμες μητέρες

HeliasEnoh είπε...

«ΕΚΑΝΑ ΕΩΣ 62.000 ΕΚΤΡΩΣΕΙΣ!» Η ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΗ ΕΝΟΣ ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΟΥ..
http://agonasax.blogspot.gr/2012/09/62000.html

Ο ιατρός Στόϊαν Αδάσεβιτς είναι μοναδικός γυναικολόγος στην Σερβία, ο οποίος δημοσίως ωμολόγησε ότι η έκτρωση είναι φόνος, διά τον οποίον ευθύνονται τόσον ο ιατρός, όσον και η μητέρα. Εκυκλοφόρησε δε και βιβλίο με τίτλο «Η αγιότης της ζωής», με συλλογή των άρθρων του περί της ενδομητρίου παιδοκτονίας.
ΕΡΩΤΗΣΙΣ: Πότε επαύσατε να κάνετε εκτρώσεις;

ΑΠΑΝΤΗΣΙΣ : Αυτό που θα σας διηγηθώ τώρα, είναι οχληρό και πάρα πολύ επίπονο, αλλά δεν είναι δυνατό να ωραιοποιούμε κάτι, το οποίον αφ’ εαυτού είναι φρικτόν. Προς θλίψη και δυστυχία μου το 1988 έκανα την άβλωση εις μία προχωρημένη εγκυμοσύνη των 4,5 μηνών. Κατά την διάρκεια αυτής της εγχειρήσεως, της οποίας τις λεπτομέρειες δεν ημπορώ να περιγράψω άνευ ταραχής, φρικιών ανεκάλυψα τον φονέα εντός μου. Μία εγχείρηση, η οποία έπρεπε να είναι μία πράξη ρουτίνας, μετετράπη εις ένα πραγματικό εφιάλτη. Με την πρώτη κίνηση του θλάστου έβγαλα το χεράκι και το έρριξα επάνω στο τραπέζι των εργαλείων. Ιδού – το νεύρον του χεριου έπεσεν στην άκρη της κομπρέσσας βρεγμένης με το ιώδιο. Το ιώδιο ερέθισε το νεύρο και το μικρούλικο χεράκι άρχισε να συσπάται. Με την επόμενη κίνηση έβγαλα το πόδι. Και συνέβη το ίδιο – τώρα έτρεμε και εσυσπάτο το πόδι. Κάτι όμοιον δεν μου είχε συμβή ποτέ πριν˙ ύστερα προσεπάθησα με τον θλάστη να συλλάβω και την καρδιά, η οποία ακόμη εκτύπα και υπό τον θλάστη έκανε σπασμούς ολοέν και αργότερον… και αργότερον και επί τέλους έπαυσε.

Τότε εσυνειδητοποίησα ότι έπραξα φόνο, ότι εθανάτωσα τον άνθρωπο. Η γυναίκα αιμορραγεί πολύ, η ζωή της εκινδύνευε. Προσηυχήθηκα: «Κύριε, βοήθησε με να σώσω αυτήν την γυναίκα και τιμώρησε εμένα!». Έκτοτε ποτέ μου δεν επανέλαβα όμοια πράξη. Έτυχε η νέα μου γνώση να συμπίπτη με την άποψη της Εκκλησίας – ότι το έμβρυο είναι ζωντανόν ήδη από την σύλληψη του, δηλαδή από την στιγμή της γονιμοποιήσεως του ωαρίου.

Η ενδομήτρια παιδοκτονία είναι πολύ μεγαλύτερη και βαρύτερη αμαρτία από τον απλούν φόνον, επειδή το έμβρυο εντός της μήτρας είναι αδύναμο να αμυνθή, ενώ δεν πταίει για τίποτε˙ μόνον εκείνο είναι άνευ του προσωπικού πταίσματος εις όλον το ανθρώπινο γένος, διότι δεν εγεννήθη καν.

(Μετάφραση από τα σερβικά: Μίλιτσα Βέσκωφ).

Δημοσίευση σχολίου

Δεν επιτρέπονται σχόλια που συκοφαντούν κάποιο πρόσωπο, που περιέχουν υβριστικούς χαρακτηρισμούς κλπ.

Προσωρινά ενεργοποιήθηκε η προ-έγκριση επειδή υπήρξαν κρούσματα προσβλητικής συμπεριφοράς και οφείλουμε να διαφυλάξουμε την αξιοπρέπεια του ιστολογίου μας.
Για τον ίδιο λόγο λόγο ενεργοποιήσαμε να σχολιάζουμε μόνον όσοι έχουν προφίλ.

Γράψτε το σχόλιό σας και απλά περιμένετε λίγες ώρες μέχρι να το δείτε δημοσιευμένο.

Σχόλιο που τηρούν στοιχειώδη κανόνες ευπρέπειας είναι αυτονόητο ότι αποτελούν αφορμή διαλόγου και ουδέποτε θα λογοκριθούν.

Ανώνυμα σχόλια που επαναλαμβάνουν συνεχώς τα ίδια χωρίς να προσθέτουν κάτι στην συζήτηση ενδέχεται να διαγραφούν για την διαφύλαξη της ποιότητας. Τα σχόλια δεν είναι πεδίο στείρας αντιπαράθεσης αλλά προβληματισμού και γόνιμου διαλόγου.