" H παιδεία αποτελεί βασική αποστολή του Kράτους και έχει σκοπό την ηθική, πνευματική, επαγγελματική και φυσική αγωγή των Eλλήνων, την ανάπτυξη της εθνικής και θρησκευτικής συνείδησης και τη διάπλασή τους σε ελεύθερους και υπεύθυνους πολίτες."
Άρθρο 16, παράγραφος 2 του Ελληνικού Συντάγματος

Παρασκευή 21 Απριλίου 2017

21η Απριλίου (επέτειος της "Χούντας") : ΚΑΛΗ ΣΑΣ ΤΥΧΗ ΒΛΑΚΟΜΕΤΡΑ….ΝΕΟΕΛΛΗΝΕΣ ΡΑΓΙΑΔΕΣ

Τους ψήφισες για να μην πληρώσεις ΕΝΦΙΑ….
Σε γεμίζουν απ άκρη σε άκρη με Λαθροέποικους και σε χρεώνουν και απο πάνω…και θα πληρώσεις ΕΝΦΙΑ και ότι δεν φαντάζεσαι

ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΕΤΕ ΤΟΝ ΕΝΦΙΑ, ΤΟΝ ΕΦΟΡΟ, 
ΤΟ ΦΟΡΕΜΑ ΤΗΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΑΣ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΜΠΕΤΥ…..
ΤΟΥΣ ΑΝΑΡΧΟΣΥΜΜΟΡΙΤΕΣ, ΤΟ ΤΖΑΜΙ, 
ΤΟΝ ΑΛΚΗ ΜΕ ΤΗΝ ΦΑΝΕΛΑ ΠΡΙΝΤΕΖΗ 

ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΤΟΝ ΧΑΣΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΓΕΝΝΗΣΕΙ ΚΑΙ 7 ΙΣΛΑΜΑΚΙΑ 
ΠΟΥ ΘΑ ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΑΦΟΥ ΘΑ ΠΑΝ ΚΑΙ ΣΧΟΛΕΙΟ 
ΚΑΙ ΘΑ ΕΛΕΓΧΟΥΝ ΤΗΝ ΧΩΡΑ 
ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΔΟΥΛΟΙ….

ΚΑΛΗ ΣΑΣ ΤΥΧΗ ΒΛΑΚΟΜΕΤΡΑ….

ΚΑΚΗ, ΨΥΧΡΗ ΚΙ ΑΝΑΠΟΔΗ ΝΑ 'ΝΑΙ "Η ΤΥΧΗ" ΟΣΩΝ ΨΗΦΙΣΑΝ ΚΑΙ ΞΑΝΑΨΗΦΙΣΑΝ ΑΥΤΑ ΤΑ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΑ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΑ.

ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΞΟΣΤΡΑΚΙΣΤΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ.

ΟΙ ΝΕΟΕΛΛΗΝΕΣ ΡΑΓΙΑΔΕΣ, ΕΙΝΑΙ ΕΧΘΡΟΙ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ. 
Καλλιόπη Σουφλή

την γελοιογραφία είδαμε εδώ


Συγχαρητήρια πανύβλακα εξυπνάκια ραγιά…



Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΙΚΗΣΕ.


Ποιος ο λόγος της τράμπας των νδπροδοτών με τους αριστεροπροδότες;;;;
Ένας και μοναδικός ….



ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΕΙΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ και να βάλεις και την ταφόπλακα της οικογενειάς σου με τους απρόσκλητους μουσαφίρηδες που οι αριστεροί τους φέρνουν και τους παραχωρούν πολιτικά δικαιώματα και εξουσίες στην χώρα σου….


Σε λίγες μέρες είναι 21 ΑΠΡΙΛΙΟΥ….

Τράβα τώρα να ακούσεις πως οι κακοί στρατιωτικοί τραβούσαν σφαλιαρίτσες στις Τασίες τις οποίες εσύ ψήφισες και άρχισε να ρωτάς τον εαυτό σου ποιος ήταν ο καλός και ποιος ήταν ο κακός…

Έχουμε βαρεθεί και οι πλέον φιλότιμοι να προσπαθούμε να ξυπνήσουμε τα ζωντόβολα και τα βλακόμετρα που κατοικούν σε αυτήν την χώρα….






ΚΑΛΗ ΣΑΣ ΤΥΧΗ ΒΛΑΚΟΜΕΤΡΑ….

Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΙΚΗΣΕ

Διαβάστε ΕΔΩ
Πηγή: periergo.com
το είδαμε εδώ

Σχόλιο  (ο Παιδαγωγός)
με αφορμή την επέτειο 21ης Απριλίου 1967 :


1. ΔΕΝ μας αρέσουν τα αυταρχικά καθεστώτα. Γιατί φιμώνουν την φωνή μας. 


2. Θα μας πείτε τι γίνεται σήμερα; 
Τολμάς να τα βάλεις πχ με έναν μεγάλο δημοσιογράφο;  με ένα μεγαλοκαναλάρχη; μεγαλοτραπεζίτη;
ή αν είσαι ευλαβής ιερέας τολμάς να κοντραριστείς με τον δεσπότη σου;  Αν αρχίσει τις μηνύσεις, πως θα τα βγάλεις πέρα; Η Μητρόπολη έχει άφθονο ρευστό, εσύ όχι. Γνωρίζετε πόσο πάνε τα παράβολα και πόσο ζητάνε οι δικηγόροι; Σχεδόν αποκλείεται να αντέξεις σε μια μακροχρόνια δικαστική μάχη, επειδή απλά έγραψες την αλήθεια. Αφήστε που και οι δικηγόροι "πληρώνονται" (όχι μόνον από τους πελάτες τους αλλά σε κάποιες περιπτώσεις και από τους αντίδικους. Και στη συγκεκριμένη περίπτωση, ο αντίδικος ΕΧΕΙ να πληρώσει .. δύσκολα κάποιος να αντέξει και  να μην εξαγοραστεί).


3. Ελλαδιστάν 2017 (ζήτω η "Ελευθερία" και η "Δημοκρατία"!):
Κάθε φορά που αναγγέλλεται ανοιχτή πατριωτική συγκέντρωση (ενδεικτικά πέρσι τον Μάρτιο στην Θεσσαλονίκη για την λαθρομετανάστευση, τον Ιανουάριο 2017 στο Ωραιόκαστρο και τον Μάρτιο 2017 επίσης στην Θεσσαλονίκη), πάντα εμφανιζόταν "τάγματα εφόδου" αναρχικών και προαναγγελίες αντισυγκεντρώσεων για να εκφοβίσουν τον κόσμο να προσέλθει. 
Σε όλες τις παραπάνω περιπτώσεις, μόλις 50-100 μέτρα δίπλα στην νόμιμη συγκέντρωση, η ΕΛ.ΑΣ. επέτρεπε παράνομες αντισυγκεντρώσεις για να προπηλακίζουν όσους ανυποψίαστους  ελληνορθοδόξους πλησιάζουν. 
Σε μια άλλη περίπτωση (Μάϊος 2016, επέτειος Γενοκτονίας Ποντίων), η ΕΛ.ΑΣ. ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΕ την νόμιμη συγκέντρωση επειδή τον χώρο είχαν καταλάβει παράνομα αναρχικοί - τα πιο χρήσιμα τσιράκια του συστήματος. 
Μέχρι και στην πρόσφατη συγκέντρωση στην πόλη, υπέρ της Μονής Εσφιγμένου, πριν 1-2 μήνες, κι εκεί αντισυγκεντρώσεις και καλέσματα αναρχικών (δείτε εδώ). 
Τα παραπάνω μπορείτε να δείτε εδώ, εδώ, εδώ, εδώ, εδώ, εδώ.
Θεωρητικά λοιπόν, στη Δημοκρατία, έχουμε ελευθερία της γνώμης! 


4. Επιπλέον έχουμε το δικαίωμα κάθε 4 χρόνια, να επιλέγουμε -θεωρητικά- ποιος θα μας κυβερνήσει, αλλά αυτός δεν έχει καμία επίπτωση αν μας έχει προεκλογικά εξαπατήσει.


5. Τέλος, ΜΗ δημοκρατικά καθεστώτα, ΜΠΟΡΟΥΝ να μεγαλουργήσουν. 
Τι ήταν ο Μέγας Αλέξανδρος; Πρόεδρος Κοινοβουλευτικής δημοκρατίας; Τι ήταν ο Ιωάννης Μεταξάς; Ή μήπως δεν ακούσατε από τους γονείς/παππούδες σας τι έργο έκανε η "χούντα" του Παπαδόπουλου; Γεφύρια, αυτοκινητόδρομοι, εργοστάσια ΔΕΗ. έφερε το ρεύμα σε κάθε χωριουδάκι ..


6. Σχέσεις Χούντας με μασονία;
Το σήμα της δικτατορίας του Παπαδόπουλου, ο αναδυόμενος φοίνικας, που αναγεννάται από τις στάχτες(τέφρα) του, πέρα από ελληνικό σύμβολο, είναι και μασονικό σύμβολο. Τυχαίο; Δεν ξέρουμε.
Επίσης, επί δικτατορίας δόθηκε διαταγή να αφαιρεθεί ο σταυρός από το κοντάρι της σημαίας (ιστό). Παρακαλούμε αν κάποιος αναγνώστης γνωρίζει αν αυτό έγινε από το καθεστώς Παπαδόπουλου ή Ιωαννίδη, ας μας στείλει σχετικά στοιχεία να τα δημοσιεύσουμε.

7. Και μια λεπτομέρεια που ίσως δεν σου είπαν ποτέ: η "χούντα" του Παπαδόπουλου, που σιγά σιγά εκδημοκρατιζόταν, έπεσε λίγες μέρες μετά τα γεγονότα στο Πολυτεχνείο , 
για να αντικατασταθεί από την χούντα του
Ιωαννίδη (δεξί χέρι του Παπαδόπουλου), του υπευθύνου για την Τουρκική εισβολή στην Κύπρο. 
Για όσους δεν γνωρίζουν, ήταν πολύ σημαντική η θέση της Ελλάδος και της Κύπρου εκείνο το χρονικό διάστημα (μετά τον πόλεμο των 6 ημερών) και ο Παπαδόπουλος έφερνε "προσκόμματα" στις διευκολύνσεις που απαιτούσαν οι ξένοι, οπότε έπρεπε να "στηθούν" και αξιοποιηθούν γεγονότα όπως το "Πολυτεχνείο" (εντός του οποίου ΔΕΝ υπήρξαν νεκροί) για να αντικατασταθεί.

Ομάδα Εκπαιδευτικών "Ο Παιδαγωγός" 

7 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Είναι τυχαίο πως μετά από πενήντα χρόνια δεν τολμά κανείς να γράψει αλήθειες σε ...δημοκρατικό καθεστώς;

ΒΑΡΈΘΗΚΑ ΤΑ ΨΕΜΜΑΤΑ
ΒΑΡΕΘΗΚΑ ΝΑ ΞΕΡΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ
ΚΑΙ ΝΑ ΥΠΟΚΡΙΝΟΜΑΣΤΕ
ΒΑΡΕΘΗΚΑ ΝΑ ΠΑΡΙΣΤΑΝΕΙ ΤΟ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΟ ΤΟΞΟ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ
ΒΑΡΕΘΗΚΑ ΝΑ ΣΚΥΒΩ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ
ΒΑΡΕΘΗΚΑ ΝΑ ΛΕΩ ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ ΤΟΥΣ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΣΦΑΓΕΙΣ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΩΝ ΜΟΥ ΚΑΙ ΔΙΚΤΑΤΟΡΑ ΤΟΝ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟ
ΒΑΡΕΘΗΚΑ ΝΑ ΜΟΥ ΚΟΥΝΑΝΑΝ ΤΟ ΔΑΚΤΥΛΟ ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΟΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΜΑΣ
ΒΑΡΕΘΗΚΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΟΥ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΨΕΜΜΑΤΑ ΣΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΝΑ ΨΕΛΝΩ ...ΟΡΘΟΤΟΜΟΥΝΤΕΣ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ!!!

ΒΑΡΕΘΗΚΑ ΝΑ ΜΕ ΥΠΟΧΡΕΩΝΟΥΝ ΝΑ ΠΑΡΙΣΤΑΝΩ ΤΟΝ Μ@Λ@Κ@@@@@@@@@@

ΔΟΞΑ ΤΗ ΜΑΚΡΟΘΥΜΙΑ ΣΟΥ ΚΥΡΙΕ είπε...

Οι μεν δημιούργησαν εργοστάσια της Δ.Ε.Η. τα πουλημένα τομάρια τα ξεπουλήσουν στα διεθνή τρωκτικά, οι μεν δημιούργησαν αεροδρόμια στα νησιά οι τσάτσοι των τοκογλύφων τα βγάνε στο σφυρί, οι μεν δημιούργησαν υδροηλεκτρικά για ρεύμα και άρδευση οι ψευταράδες τα σπρώχνουν σε βαθειές τσέπες, οι μεν δημιούργησαν τους δρόμους οι κλεφταράδες τους παραδίνουν σε χέρια βρωμερά, οι μεν προσείλκυσαν επενδύσεις εργοστασίων μέχρι και αυτοκινητοβιομηχανιών τα λαμόγια τους έδιωξαν και επιδοτούν επιχειρήσεις να παν αλλού, οι μεν δημιούργησαν τους δρόμους οι κλεφτοκοτάδες μαυρογιαλούροι τους κάνουν δώρο στους χατζηαβάτηδες εσωτερικού κι εξωτερικού, οι μεν δίδασκαν παιδιά περήφανα οι ελληνοφοβικοί αναρχοάπλυτοι διδάσκουν στα βιβλία "η Ιταλία μας κήρυξε τον πόλεμο κι εμείς κρυφτήκαμε στο υπόγειο", οι μεν σταμάτησαν τη μετανάστευση σε Γερμανία της δεκαετίας 50-60 και τη δεκαετίες 70-80-90 δεν είχαμε κανέναν ανάγκη (καίγοντας βενζίνη Χούντας) οι κομπλεξικοί διεθνιστές διώκουν τον ελληνικό πληθυσμό για να κουβαλήσουν μεμέτια και να ακούγεται ο μουζίνης. Επέλεξες Καληνύχτα ραγιά.

Ανώνυμος είπε...

Απο πηγη που θεωρω αξιοπιστη ειχα μαθει οτι τα γεγονοτα Πολυτεχνειου δεν προηλθαν απο τον Παπαδοπουλο. Τον ειχαν συλλαβει οι του Ιωαννιδη και τον ειχαν να παρακολουθει τα γεγονοτα (απο τηλεοραση , ραδιο ;;) κι εκεινος ζηταγε πιστολι να αυτοκτονησει
Δεν γνωριζω παρα πολλα και θα ηθελα να μαθω περισσοτερα για τοτε...
Για τη σημερινη "δημοκρατια" τί να πρωτοπεις ;
Ακομα και την πραγματικη δημοκρατια την χρησιμοποιουν καποιες φορες οι Σιωνιστες, γιατι ειναι ευκολο να ξεγελασεις-παρασυρεις την πλειοψηφια. Σε μας ομως δεν υπαρχει καν πραγματικη δημοκρατια, οταν κυβερναει το 20-25% των ψηφοφορων και κομμα πλειοψηφιας ειναι η αποχή, που δειχνει το τελμα που βρισκομαστε και την αναγκη νεων εξελιξεων κατα την διενεργουμενη αυτη προδοσια Πιστεως-Πατριδος-λαου.
Πρεπει όμως να αλλαξουν κι οι ανθρωποι, ο λαος, για να αξιζει κατι καλυτερο.

Σταύρος

Ανώνυμος είπε...

Κι οχι μονο να ξεγελασει-παρασυρει την πλειοψηφια, αλλα και να την δελεασει, στηριζομενη στα παθη της
Όσο για τον μπουλη των ΑΝΕΛ (ειναι στην ψυχή μπουλης, για το σώμα δεν θα μας ενδιεφερε), θα πρεπει να ειναι ο πρωτος που θα περασει απ το Γουδι ή θα λαβει την δικαια τιμωρια απ τον Κυριο, αν αποθανει και σωματικος σ΄αυτη τη "κατασταση". Σε περιοπτη θεση αναμεσα στους αλλους προδοτες, καθως μπορει να κυβερνησε μεν λιγοτερο, αλλα οχι μόνο υπονομευσε το δυναμικο, πατριωτικο ΚΙΝΗΜΑ αντιδρασης των ΑΝΕΛ, αλλα τοσο προεκλογικα (κοροϊδεύοντας Γεροντες, Πιστους και Πατριώτες) όσο και κυβερνωντας, αποδειχθηκε μεγας Πατριδοκαπηλος και Θεομπαιχτης
Κριμα για καποιους αλλους στους ΑΝΕΛ, που φαινοντουσαν να χουν καποιες αξιες.

Σταύρος

Ανώνυμος είπε...

Για κ. Σταύρο και όλους μας

21η Απριλίου 1967 (Η πλέον τεκμηριωμένη ιστορική πολιτική ανάλυση)

http://attikanea.blogspot.gr/2017/04/21-1967_21.html#comment-form

Ανώνυμος είπε...

+ΙΓΖ
Απαγορευμενο βιντεο απο τα ΜΜΕ για τον Παπαδοπουλο. Δειτε το ολοι


http://hellas-now.com/%CE%B1%CF%80%CE%B1%CE%B3%CE%BF%CF%81%CE%B5%CF%85%CE%BC%CE%B5%CE%BD%CE%BF-%CE%B2%CE%B9%CE%BD%CF%84%CE%B5%CE%BF-%CE%B7-%CE%B1%CF%80%CE%BF%CE%BA%CE%B1%CE%BB%CF%85%CF%88%CE%B7-%CF%80%CE%BF%CF%85-%CE%B5/

Ανώνυμος είπε...

Ευχαριστουμε 9.18, πολύ καλο το αρθρο, πρεπει να το διαβασουν όλοι
Χαιρομαι που ειδα αποδειξεις ότι ουτε αμερικανο-σιωνιστικο κινητοι ητανε, ούτε γνώριζαν οι Αμερικανοί για το πραξικοπημα, αλλα κι ειπανε μεγαλα ΟΧΙ σ΄αυτους, καθως και για το γεγονος ότι είχανε αξιες και ηθικη κι όχι μίσος, προσπαθησαν να ενωσουν αλλα οι "καμμενοι" αριστεριστες που να καταλαβουν κι έτσι μετατρεπονται στα καλυτερα οργανα της Ν.Τ.Π.
Μετα ηρθαν ολοι οι σωτηρες-εντολοδοχοι προδοτες κι ακολουθησε η ηθικη καταρρευση και σημερα η πληρης δουλεια. Προδοτες που δεν ξεγελασαν απλα, αλλα κανανε κι αλησβερισι με το μεγαλυτερο μερος του λαου
Πώς όμως δεν αντεδρασαν τότε, ο λαος το 74 , που γνωριζε τι πραγματικα συνεβαινε ;
Μηπως δεν ηταν αξιο το καθεστως Παπαδοπουλου αυτου του λαου, που υποδεχτηκε ως σωτηρα τον "εθναρχη", υψηλοτατου βαθμου Μασωνο Καραμανλή ;
Για τον οποίο διαβαζουμε στο αρθρο ότι :
"Τα ΜΜΕ δεν ξεχνάνε κάθε χρόνο να μιλούν για τους νεκρούς του Πολυτεχνείου, για έναν όμως περίεργο λόγο ξεχνάνε να μιλήσουν για τους 6 νεκρούς και 193 τραυματίες της 9ης Μαίου του 1956 όταν ο "Εθνάρχης" Καραμανλής έδωσε εντολή να πυροβοληθούν στο ψαχνό διαδηλωτές οι οποίοι αντιδρούσαν στην εκτέλεση των δύο Κυπρίων αδελφών μας (Μιχαήλ Καραολή, Ανδρέα Δημητρίου) από τους Άγγλους.."

Στο αρθρο μαθαινουμε κι αλλες πληροφοριες για τον αλλο "εθναρχη", Μπενι Σελον, Ελευθεριο Βενιζελο, ο οποίος ειχε προτεινει για βραβειο νομπελ Ειρηνης (!!!) τον Κεμάλ Ατατούρκ (ντονμές εβραίος της Θεσσαλονίκης).
Ανατριχιαστικες αποδειξεις εδω :
http://dionios.blogspot.gr/2015/01/blog-post_72.html.

Σταύρος

Δημοσίευση σχολίου

Δεν επιτρέπονται σχόλια που συκοφαντούν κάποιο πρόσωπο, που περιέχουν υβριστικούς χαρακτηρισμούς κλπ.

Προσωρινά ενεργοποιήθηκε η προ-έγκριση επειδή υπήρξαν κρούσματα προσβλητικής συμπεριφοράς και οφείλουμε να διαφυλάξουμε την αξιοπρέπεια του ιστολογίου μας.
Για τον ίδιο λόγο λόγο ενεργοποιήσαμε να σχολιάζουμε μόνον όσοι έχουν προφίλ.

Γράψτε το σχόλιό σας και απλά περιμένετε λίγες ώρες μέχρι να το δείτε δημοσιευμένο.

Σχόλιο που τηρούν στοιχειώδη κανόνες ευπρέπειας είναι αυτονόητο ότι αποτελούν αφορμή διαλόγου και ουδέποτε θα λογοκριθούν.

Ανώνυμα σχόλια που επαναλαμβάνουν συνεχώς τα ίδια χωρίς να προσθέτουν κάτι στην συζήτηση ενδέχεται να διαγραφούν για την διαφύλαξη της ποιότητας. Τα σχόλια δεν είναι πεδίο στείρας αντιπαράθεσης αλλά προβληματισμού και γόνιμου διαλόγου.