" H παιδεία αποτελεί βασική αποστολή του Kράτους και έχει σκοπό την ηθική, πνευματική, επαγγελματική και φυσική αγωγή των Eλλήνων, την ανάπτυξη της εθνικής και θρησκευτικής συνείδησης και τη διάπλασή τους σε ελεύθερους και υπεύθυνους πολίτες."
Άρθρο 16, παράγραφος 2 του Ελληνικού Συντάγματος

Πέμπτη 20 Απριλίου 2017

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ! ΟΡΘΟΔΟΞΟΣ ΑΓΙΑΣΜΟΣ ΣΕ ΜΑΣΟΝΙΚΗ ΛΕΣΧΗ ! Κι άλλες αποκαλυπτικές παρεκτροπές του μητροπολίτη Κομοτηνής


Κατά την ενθρόνιση του (2013), εμφανίστηκε λίγο πολύ ως star του κινηματογράφου:



Αποκάλεσε την Κομοτηνή με το τουρκικό της όνομα στον ενθρονιστήριο λόγο του:


Δώρησε  το "Ιερό Κοράνιο" και στέλνει συστηματικά ευχές στις μουσουλμανικές εορτές:
Δωρίζει το Κοράνιο στον Μουφτή Κομοτηνής κ. Χαφίζ Τζεμαλή Μέτσο στα γραφεία της Μουφτείας, διαβάστε αναλυτικά εδώ.

ο  μητροπολίτης Μαρωνείας και Κομοτηνής στέλνει ευχές στον Τούρκο Πρόξενο στην Κομοτηνή  για το "Σεκέρ ΜΠΑΪΡΑΜΙ" 



Πληθώρα αποκαλυπτικών ντοκουμέντων για τον μητροπολίτη Κομοτηνής, είδαμε εδώ.

Τώρα ήρθε και το κερασάκι στην τούρτα: ο δεσπότης της Κομοτηνής Παντελεήμων Μουτάφης, "αγιάζει" την μασονική λέσχη των Lions:




Ίσως τελικά δεν είναι καθόλου τυχαίο που οι 4 "ορθόδοξοι" μητροπολίτες της Θράκης, επέμεναν να γίνει έδρα Ισλαμικών Σπουδών στην Θεολογική Θεσσαλονίκης! Αντί για Ορθόδοξη Σχολή, η Θεολογική να γίνει πολυθρησκευτικός αχταρμάς.. Όπως θέλουν να μετατρέψουν και το μάθημα των Θρησκευτικών στα σχολεία.


Αντιγράφουμε από εδώ:

"Ο αρχιμανδρίτης Παντελεήμων Μουτάφης , ... ,
χειροτονήθηκε στις 24 Φεβρουαρίου στον 'Αγιο Διονύσιο Αρεοπαγίτη, και όταν ανέβηκε στην «Γκιουλμουτζίνα», δέχθηκε την επίσκεψη του Γενικού Προξένου των ΗΠΑ στη Θεσσαλονίκη κ. Ρόμπερτ Σάντερς που του έδωσε «γραμμή» για τα ζητήματα που αφορούν την τοπική κοινωνία της Ροδόπης. 

Κατόπιν αυτού ο Μουτάφης, που είπε στο «αφεντικό» ότι η Ορθόδοξη Εκκλησία, ιδιαίτερα σε περιόδους κρίσης, μεριμνά πάντοτε για όλους τους συνανθρώπους μας, χωρίς να κάνει διακρίσεις και διαχωρισμούς, κατά την τελετή ενθρόνισής του στην κεντρική πλατεία Κομοτηνής, άφησε έκπληκτους τους παρευρισκομένους, κάνοντας ένα «χοντροκομμένο άνοιγμα» στη μουσουλμανική κοινότητα, αποκαλώντας την Κομοτηνή , Γκιουλμουτζίνα. 

Μετά τις αντιδράσεις που προκάλεσε, έβγαλε εγκύκλιο με τα γνωστά «Πατριωτικά», «στην Θράκη, χτυπάει η καρδιά της Ελλάδος», για να τα ακούσουν οι Έλληνες, αλλά και τα «αυτονομιστικά», που θέλουν οι Αμερικανοί. 

«Ως κάτοικοι της Πρωτεύουσας της Θράκης πρέπει να πάρουμε τις τύχες μας στα χέρια μας». 
«Εμείς θα είμαστε όλοι ένα, θα έχουμε όλοι μια φωνή, θα είμαστε όλοι μια (τουρκοελληνική) ψυχή». «Όπως ο Θεός αγαπά και αποδέχεται κάθε παιδί Του χωρίς διάκριση, έτσι κι εμείς καλούμαστε να κατορθώσουμε την ίδια ποιότητα αγάπης για τον (Τούρκο)αδελφό μας». "



Σχόλιο:
Κι εσύ ανόητε "πιστέ", συνέχισε να τους προσκυνάς ...
σε βολεύει μια χαρά, γιατί κάθε σου αντίδραση, θα είχε κόστος, ενώ εσύ καλόμαθες και δεν θέλεις να χαλάσεις την ησυχία σου ... 
όπως ακριβώς και οι "νεκροί".

Μήπως ήρθε η ώρα να προβληματιστείς μήπως αυτοί που φορούν δεσποτικές στολές και μήτρες και ράβδους, δεν είναι ποιμένες αλλά προβατόσχημοι λύκοι σε διατεταγμένη υπηρεσία;


Ελληνορθόδοξη Ομάδα εκπαιδευτικών "Ο Παιδαγωγός"

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Δεν χρειάζεται πολλή σκέψην. Όσοι θέλουν να παραμείνουν αμόλυντοι Χριστιανοί πρέπει να απομακρυνθούν από τους ναούς των αιρετικών επισκόπων. Είσαι αδελφέ επίσκοπε ορθόδοξος και κάμεις δώρο το κοράνιον; Αυτό το βιβλίο που συνέγραψεν ο Μοχάμεντ με την σκότισην του διαβόλου; Χρεός σου επίσκοπε της Εκκλησίας είναι να νουθετείς όχι να αναπτύσσεις διπλωματικάς σχέσεις. Να εύχεσαι οι άπιστοι να ομολογήσουν Χριστόν αναστάντα.

Οι πιστοί που βλέπουν τα θλιβερά ταύτα φαινόμενα προδοσίας του Κυρίου πρέπει να αδειάσουν τους ναούς των. ΊΣΩΣ τότε κατανοήσουν όταν δούν τους ναούς άδειους. Καλύτερον επί τους οίκους σας αδελφοί χριστιανοί να προσεύχεσθε, εκεί αν γονατίσετε και κλάψετε δια τας αμαρτίας σας περισσοτέραν ευλογίαν θα λάβετε εκ του Θεού μας. Παρά να εκκλησιάζεσθε εις ναούς αιρετικών επισκόπων.

Ταπεινώς φρονούντες και εν αγάπη.

Ανώνυμος είπε...

Θα ήταν υπερβολή να σκεφτούμε ότι οι μασόνοι έχουν ρίξει καλά τα πλοκάμια τους σε εκκλησιαστικούς φορείς; Πιστεύω ότι θα ήταν ενδιαφέρον αν μπορούσαν οι απλοί χριστιανοί οι οποίοι στηρίζουν με τον οβολό τους φιλανθρωπικές χριστιανικές κινήσεις, να μπορούσαν να γνωρίζουν ενδεχόμενες δωρεές τέτοιων φορέων όπως οι Lions ή οι μασονικές στοές προς εκκλησιαστικές δομές τη τελευταία δεκαετία λόγου χάρη από τραπεζικά αρχεία. Δεν μπορεί να είναι τυχαίο το να ανακαλύπτουμε ξαφνικά τους αποδομητές της Πίστεως σε νευραλγικές θέσεις!

Ανώνυμος είπε...

στοά Καβείρων η του νομού Ροδόπης, από τις πιό παλιές μασονικές στοές
ευαίσθητη η περιοχή από κάθε άποψη,πρώτη γραμμή,και στην πρώτη γραμμή πολεμούν οι επίλεκτοι,οι λεοντόκαρδοι, κατά συνέπεια ο ποιμένας πρέπει να έχει πνεύμα θυσίας και αυτοθυσίας και να είναι φλογερός και φύλακας άγγελος του ποιμνίου του
εάν και όταν δούμε κάτι ανάλογο, τότε θα φωνάξουμε και το άξιος!
μέχρι τότε μάτια μνήμη καταγράφουν συμπεριφορές

Ανώνυμος είπε...

Γιατί τόση έκπληξη;;
Συνηθισμένες καταστάσεις ανέκαθεν, απλά τώρα υπάρχει το ίντερνετ
http://inkomotini.gr/videosphotos-%CE%B7-%CE%B2%CE%B1%CF%83%CE%B9%CE%BB%CF%8C%CF%80%CE%B9%CF%84%CE%B1-%CF%84%CE%BF%CF%85-%CF%81%CE%BF%CF%84%CE%B1%CF%81%CE%B9%CE%B1%CE%BD%CE%BF%CF%8D-%CE%BF%CE%BC%CE%AF%CE%BB%CE%BF%CF%85/

Ανώνυμος είπε...

Βρίσκουν και τα κάνουν,δυστυχώς!
Δεν είναι τυχαίο που χρόνια τώρα άφησαν το ποίμνιο ακατήχητο,δεν είναι τυχαίο που η πλειοψηφία των ιερέων είναι επαγγελματίες και όχι λειτουργοί!
Μακροθυμεί ο Θεός! Πλησιάζει όμως η ώρα τους αδελφοί.
ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ!!!!!!!

Δημοσίευση σχολίου

Δεν επιτρέπονται σχόλια που συκοφαντούν κάποιο πρόσωπο, που περιέχουν υβριστικούς χαρακτηρισμούς κλπ.

Προσωρινά ενεργοποιήθηκε η προ-έγκριση επειδή υπήρξαν κρούσματα προσβλητικής συμπεριφοράς και οφείλουμε να διαφυλάξουμε την αξιοπρέπεια του ιστολογίου μας.
Για τον ίδιο λόγο λόγο ενεργοποιήσαμε να σχολιάζουμε μόνον όσοι έχουν προφίλ.

Γράψτε το σχόλιό σας και απλά περιμένετε λίγες ώρες μέχρι να το δείτε δημοσιευμένο.

Σχόλιο που τηρούν στοιχειώδη κανόνες ευπρέπειας είναι αυτονόητο ότι αποτελούν αφορμή διαλόγου και ουδέποτε θα λογοκριθούν.

Ανώνυμα σχόλια που επαναλαμβάνουν συνεχώς τα ίδια χωρίς να προσθέτουν κάτι στην συζήτηση ενδέχεται να διαγραφούν για την διαφύλαξη της ποιότητας. Τα σχόλια δεν είναι πεδίο στείρας αντιπαράθεσης αλλά προβληματισμού και γόνιμου διαλόγου.