" H παιδεία αποτελεί βασική αποστολή του Kράτους και έχει σκοπό την ηθική, πνευματική, επαγγελματική και φυσική αγωγή των Eλλήνων, την ανάπτυξη της εθνικής και θρησκευτικής συνείδησης και τη διάπλασή τους σε ελεύθερους και υπεύθυνους πολίτες."
Άρθρο 16, παράγραφος 2 του Ελληνικού Συντάγματος

Παρασκευή 14 Απριλίου 2017

Πασχαλινή Φιλανθρωπική "Λοχίας Καταδρομών Ιάκωβος Φλωρίδης"


3/4/2017, Μήνυμα Προέδρου Ιερού Λόχου 2012:
"Δυστυχώς σήμερα χάσαμε ένα από τα ιδρυτικά αλλά και εκλεκτά μέλη του συλλόγου. Τον αδερφό μας τον Ιάκωβο Φλωρίδη. 

Την προηγούμενη εβδομάδα είχαμε μιλήσει από το τηλέφωνο και μου είχε πει επί λέξη "Αρχηγέ μου δίνετε κουράγιο και δύναμη ". Αυτά ήταν και τα τελευταία λόγια που ανταλλάξαμε. 

Ο Ιακώβος ήταν ένας άνθρωπος ηθικός με πάθος για τελειότητα στην δουλειά του, δεκτικός, ταπεινός με απέραντη αγάπη για τα ιδανικά του Έθνους μας και της Ορθοδοξίας μας. 
Ο Άγιος Θεός να τον αναπαύσει μετά των Αγίων και Δικαίων. 
Καλό Παράδεισο να έχεις αδερφέ μου Ιάκωβε. Καλή αντάμωση να έχουμε."Πασχαλινή Φιλανθρωπική Δράση 
"Λοχίας Καταδρομών Ιάκωβος Φλωρίδης"


Κατόπιν ομόφωνης απόφασης του Δ.Σ.,η καθιερωμένη πασχαλινή φιλανθρωπική δράση του συλλόγου μας εφεξής θα είναι αφιερωμένη στην μνήμη του ιδρυτικού μέλους μας ΙΑΚΩΒΟΥ ΦΛΩΡΙΔΗ που στις 3/4/2017 έφυγε από κοντά μας.


Η φετινή λοιπόν φιλανθρωπική δράση "Λοχίας Καταδρομών Φλωρίδης Ιάκωβος" του συλλόγου μας, είχε ως στόχο την παροχή βοήθειας σε μια ελληνική οικογένεια που κατοικεί στην ευρύτερη περιοχή της Θεσσαλονίκης.


Στο πλαίσιο λοιπόν αυτής της προσπάθειας -και με την αμέριστη βοήθεια φίλων του συλλόγου- καταφέραμε και συλλέξαμε τυποποιημένα τρόφιμα αξίας άνω των 120 ευρώ και οικονομική βοήθεια 100 ευρώ για την αγορά ευπαθών προϊόντων (γάλα,κρέας κτλ) ώστε να βοηθήσουμε να κάνει Πάσχα και αυτή η ελληνική οικογένεια που δυστυχώς στερείται τα προς το ζην λόγω της κρίσης.Ευχαριστούμε όλους όσους συνέβαλλαν στην προσπάθεια και 
προτρέπουμε όλους τους Έλληνες να βοηθήσουν όσο μπορούν, μέρες που είναι, τους Συνέλληνες που υποφέρουν από τον οικονομικό πόλεμο που υφίσταται το Έθνος μας και που αργά και σταθερά μας εξοντώνει μέρα με την μέρα.Είθε Το Άγιον Φώς της Αναστάσεως του Κυρίου ημών Ιησού Χριστού να φωτίσει τις καρδιές μας και να μας οδηγήσει στον δρόμο που έδειξε ΕΚΕΙΝΟΣ με την Σταυρική Θυσία του, Αμήν 


Καλή Ανάσταση 
και καλό Πάσχα με υγεία σε όλους εσάς και τις οικογένειές σας. 


Καλή Ανάσταση 
στην Ορθοδοξία μας, στην πολύπαθη Πατρίδα μας 
και στις πατροπαράδοτες αξίες που χαρακτηρίζουν την Ελληνική οικογένεια, την Ελλάδα μας.
Καλή Ανάσταση στο Έθνος και την Πατρίδα μας.

ΖΗΤΩ Η ΜΙΑ ΚΑΙ ΑΔΙΑΙΡΕΤΟΣ ΕΛΛΑΣ


Ιερός Λόχος 2012
Έφεδροι και Φίλοι των Ειδικών Δυνάμεων

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Ο Θεός να τον αναπαύσει εν σκηναίς δικαίων
Αιχμάλωτοι μες το ίδιο μας το σπίτι, δεν χτυπούν πένθιμα οι καμπάνες όλων των ναών, λίγα χρόνια πριν όπου κι αν βρισκόταν κανείς μες την πόλη, ακόμα και μέσα στο σπίτι μας, οι καμπάνες χτυπούσαν πένθιμα όλη την Μεγάλη Παρασκευή...Κατάντια, όλα ήταν συμφωνημένα και τακτοποιημένα, απλώς τώρα θα τα μαθαίνουμε και μεις οι απλοί άνθρωποι τελευταίας κατηγορίας...

Δημοσίευση σχολίου

Δεν επιτρέπονται σχόλια που συκοφαντούν κάποιο πρόσωπο, που περιέχουν υβριστικούς χαρακτηρισμούς κλπ.

Προσωρινά ενεργοποιήθηκε η προ-έγκριση επειδή υπήρξαν κρούσματα προσβλητικής συμπεριφοράς και οφείλουμε να διαφυλάξουμε την αξιοπρέπεια του ιστολογίου μας.
Για τον ίδιο λόγο λόγο ενεργοποιήσαμε να σχολιάζουμε μόνον όσοι έχουν προφίλ.

Γράψτε το σχόλιό σας και απλά περιμένετε λίγες ώρες μέχρι να το δείτε δημοσιευμένο.

Σχόλιο που τηρούν στοιχειώδη κανόνες ευπρέπειας είναι αυτονόητο ότι αποτελούν αφορμή διαλόγου και ουδέποτε θα λογοκριθούν.

Ανώνυμα σχόλια που επαναλαμβάνουν συνεχώς τα ίδια χωρίς να προσθέτουν κάτι στην συζήτηση ενδέχεται να διαγραφούν για την διαφύλαξη της ποιότητας. Τα σχόλια δεν είναι πεδίο στείρας αντιπαράθεσης αλλά προβληματισμού και γόνιμου διαλόγου.