" H παιδεία αποτελεί βασική αποστολή του Kράτους και έχει σκοπό την ηθική, πνευματική, επαγγελματική και φυσική αγωγή των Eλλήνων, την ανάπτυξη της εθνικής και θρησκευτικής συνείδησης και τη διάπλασή τους σε ελεύθερους και υπεύθυνους πολίτες."
Άρθρο 16, παράγραφος 2 του Ελληνικού Συντάγματος

Δευτέρα 24 Απριλίου 2017

Μητροπολίτης Ιωάννης Ζηζιούλας : Συμπροσευχές, αγκαλιές με τον αιρεσιάρχη Πάπα και χειροφιλήματα!!! Δεν υπάρχει άραγε κανείς πραγματικά ΟΡΘΟΔΟΞΟΣ ΑΡΧΙΕΡΕΥΣ;;;


Συμπροσευχές, ἀγκαλιὲς μὲ τὸν αἱρεσιάρχη Πάπα καὶ χειροφιλήματα!!!

Ὁ μητροπ. Ἰωάννης Ζηζιούλας στὴν "Ἁγία" Τράπεξα τῶν Παπικῶν μὲ τὸν Πάπα Φραγκίσκο. Συμπροσευχές, ἀσπασμοί, χειροφίλημα τοῦ παναιρετικοῦ Πάπα ἀπὸ τὸν συνοδὸ τοῦ Ζηζιούλα!!


Το Βίντεο

Νέα μαχαιριά, στην καρδιά της Ορθοδοξίας και στον πιστό Λαό, κατάφερε η προδοτική και ατιμωτική συμπροσευχή του Μητροπολίτου Περγάμου κ. Ιωάννου Ζηζιούλα, ο οποίος κατ΄εντολήν του Οικουμενικού Πατριάρχου κ. Βαρθολομαίου, στα πλαίσια της παναιρέσεως του Οικουμενισμού, εναγκαλίζεται τον αιρεσιάρχη Πάπα και συμπροσεύχεται δουλοπρεπώς, υποδουλώνοντας στις αδηφάγες διαθέσεις του "θηρίου" της Αποκαλύψεως, την Αλήθεια της Ορθοδόξου Πίστεως. 

Θαυμάστε ακόμη (στο 00:36΄) την υποτέλεια του κληρικού που συνοδεύει τον κ. Ζηζιούλα, αλλά και την πλήρη ομοψυχία του με τον αντίχριστο Πάπα, όπως αποδεικνύει το χειροφίλημά του στο καταραμένο χέρι του Πάπα. 

Συνεχίζονται, δυστυχώς, χωρίς φραγμό, σταματημό και ντροπή, οι μεγάλες και προδοτικές ενέργειες του Οικουμενικού Πατριαρχείου Κωνσταντινουπόλεως. 
Και βέβαια, ως συνήθως, ΟΥΔΕΙΣ εκ των άλλων "ορθοδόξων" Πατριαρχείων και Αρχιεπισκοπών αντιδρούν, διαμαρτύρονται και διαχωρίζουν την θέση τους, για όλα αυτά, ως ώφειλαν και ως ορίζουν οι Άγιοι και θεοφόροι Πατέρες μας και οι Ιεροί Κανόνες. 

Και πως θα μπορούσε άλλωστε να συμβεί αυτό, αφού και οι ίδιοι πράττουν παρόμοια και χειρότερα τις τελευταίες δεκαετίες. 
Διερωτούμεθα! Δεν υπάρχει άραγε κανείς πραγματικά ΟΡΘΟΔΟΞΟΣ ΑΡΧΙΕΡΕΥΣ για να διαμαρτυρηθεί και να πράξει τα δέοντα; Άραγε "πάντες εξέκλιναν άμα ηχρειώθησαν, ουκ έστιν έως ΕΝΟΣ"; ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝΕΙΣ; ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ που να θέλει να ακολουθήσει το παράδειγμα του Αγίου Μάρκου του Ευγενικού;

(από τον σχολιασμό του βίντεο στο youtube)

Σχόλιο:
Επαναλαμβάνουμε κι εμείς:
Δεν υπάρχει άραγε κανείς πραγματικά ΟΡΘΟΔΟΞΟΣ ΑΡΧΙΕΡΕΥΣ ;
Δυστυχώς ΔΕΝ υπάρχει. Αποδέχθηκαν ΟΛΟΙ τους την ψευδοσύνοδο:





Την ευθύνη έχει προσωπικά πλέον κάθε πιστός.

Ομάδα Εκπαιδευτικών "Ο Παιδαγωγός"

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Μήνυμα για Μαρίνο

Δες στο ορθόδοξη φωνή
«Αφόρητη η κατάσταση με τα “oρθόδοξα” ιστολόγια που τρέμουν και αποκρύπτουν την άλλη άποψη»

Unknown είπε...

ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ !!! ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΡΘΟΔΟΞΟΣ ΑΡΧΙΕΡΕΥΣ ΟΧΙ ΕΝΑΣ ΑΛΛΑ ΑΜΕΤΡΗΤΟΙ ΟΜΩΣ ΒΡΙΣΚΟΝΤΕ ΣΤΗΝ ΑΝΩ ΙΕΡΟΥΣΑΛΗΜ!!! ΑΠΟ ΟΤΙ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΕΔΩ ΚΑΝΕΝΑΣ . ΜΑΣ ΤΕΛΕΙΩΣΕ ΔΥΣΤΗΧΩΣ ! (ΠΑΤΗΡ-ΦΩΤΙΟΣ)

Ανώνυμος είπε...

Φιλ.3 17-20] σε ερμηνεια Π.Τρεμπελα.
Αληθως Ανεστη!

Δημοσίευση σχολίου

Δεν επιτρέπονται σχόλια που συκοφαντούν κάποιο πρόσωπο, που περιέχουν υβριστικούς χαρακτηρισμούς κλπ.

Προσωρινά ενεργοποιήθηκε η προ-έγκριση επειδή υπήρξαν κρούσματα προσβλητικής συμπεριφοράς και οφείλουμε να διαφυλάξουμε την αξιοπρέπεια του ιστολογίου μας.
Για τον ίδιο λόγο λόγο ενεργοποιήσαμε να σχολιάζουμε μόνον όσοι έχουν προφίλ.

Γράψτε το σχόλιό σας και απλά περιμένετε λίγες ώρες μέχρι να το δείτε δημοσιευμένο.

Σχόλιο που τηρούν στοιχειώδη κανόνες ευπρέπειας είναι αυτονόητο ότι αποτελούν αφορμή διαλόγου και ουδέποτε θα λογοκριθούν.

Ανώνυμα σχόλια που επαναλαμβάνουν συνεχώς τα ίδια χωρίς να προσθέτουν κάτι στην συζήτηση ενδέχεται να διαγραφούν για την διαφύλαξη της ποιότητας. Τα σχόλια δεν είναι πεδίο στείρας αντιπαράθεσης αλλά προβληματισμού και γόνιμου διαλόγου.