" H παιδεία αποτελεί βασική αποστολή του Kράτους και έχει σκοπό την ηθική, πνευματική, επαγγελματική και φυσική αγωγή των Eλλήνων, την ανάπτυξη της εθνικής και θρησκευτικής συνείδησης και τη διάπλασή τους σε ελεύθερους και υπεύθυνους πολίτες."
Άρθρο 16, παράγραφος 2 του Ελληνικού Συντάγματος

Σάββατο 29 Απριλίου 2017

ΚΑΤΑΝΤΙΑ στην Μητρόπολη Θεσσαλονίκης: Συνάντηση Επιταφίων Ορθοδόξων και αιρετικών! Φωτογραφίες - Βίντεο.

Μετά την Θεία Λειτουργία και την Λιτάνευση της Εικόνας ΜΕ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ Προτεστάντη "ιερέα" και Προτεστάντισσας "ιέρειας", δείτε εδώ

η νέα ΚΑΤΑΝΤΙΑ, ΜΕΣΑ στην Ορθόδοξη Ελλάδα μας (και όχι κάπου στην Ευρώπη, όπου αυτά έχουν καθιερωθεί).   Φυσικά παρόν και ο νεοταξίτης Μπουτάρης. Ιεράρχες, Πολιτικοί, Τραπεζίτες, δικαστές, αστυνομία, όλα στην υπηρεσία της Νέας Τάξης.Οι εικόνες μιλούν από μόνες τους.
Ξύπνα πιστέ.  ΞΥΠΝΑ.
Ομάδα Εκπαιδευτικών "Ο Παιδαγωγός" 


Ἡ νέα Οἰκουμενιστικὴ ἐκκλησία εἶναι ἐδῶ!


Συνάντηση Ἐπιταφίων Ὀρθοδόξων καὶ αἱρετικῶν!

Μὲ αὐτὴν κοινωνοῦν …αὐτοὶ ποὺ τὴν καταγγέλλουν!!!


Στὴν Θεσ/νίκη τοῦ κ. Ἄνθιμου Ρούσσα, συναντᾶται ὁ Ἐπιτάφιοςτῶν Ὀρθοδόξων μὲ τὸν Ἐπιτάφιο τῶν αἱρετικῶν Μονοφυσιτῶν,τὸν ὁποῖο οἱ Ὀρθόδοξοι …προσκυνοῦν καὶ οἱ «ἱερεῖς» τῶν δύο«Ἐκκλησιῶν» ἀσπάζονται μεταξύ τους!!!Ἀκόμα καὶ ὁ δήμαρχος Μπουτάρης προσκυνᾶ καὶ συνομιλεῖ μὲ τὸν Μονοφυσίτη ἱερωμένο, γιατὶ θεωρεῖ -λέει- τὸ γεγονὸς ὡς «ἕνα μήνυμα τῆς ποιότητας καὶ τῆς σύνθεσης τῆς Θεσσαλονίκης»το είδαμε εδώ

Αν έχετε οποιαδήποτε επιφύλαξη ότι οι φωτογραφίες μπορεί να είναι μοντάζ,
δείτε το βίντεο (το αναδείξαμε και χθες, εδώ):


Δείτε μετά το 8:20

2 σχόλια:

The Cave Dweller είπε...


Ευτυχώς που υπάρχουν τόσες πολλές φωτογραφίες.

Αυτοί που κάνουν πως δε βλέπουν και επικαλούνται διάφορες "οικονομίες" δεν θα έχουν καμία δικαιολογία.

Ιδού λοιπόν οι καρποί που παρήγαγε ο Επιφανισμός και η κακοδοξία του αχρι-καιρισμού.

Zωή είπε...

ως προς το 'παρασέρνοντας τον λαό'.Ο λαός δεν είναι άμοιρος ευθυνών. Ας καταλάβει πιά που οδηγείται κι ας πάρει θέση.Ο λαός πρέπει να κρίνει την σύνοδο ως ληστρική.

Δημοσίευση σχολίου

Δεν επιτρέπονται σχόλια που συκοφαντούν κάποιο πρόσωπο, που περιέχουν υβριστικούς χαρακτηρισμούς κλπ.

Προσωρινά ενεργοποιήθηκε η προ-έγκριση επειδή υπήρξαν κρούσματα προσβλητικής συμπεριφοράς και οφείλουμε να διαφυλάξουμε την αξιοπρέπεια του ιστολογίου μας.
Για τον ίδιο λόγο λόγο ενεργοποιήσαμε να σχολιάζουμε μόνον όσοι έχουν προφίλ.

Γράψτε το σχόλιό σας και απλά περιμένετε λίγες ώρες μέχρι να το δείτε δημοσιευμένο.

Σχόλιο που τηρούν στοιχειώδη κανόνες ευπρέπειας είναι αυτονόητο ότι αποτελούν αφορμή διαλόγου και ουδέποτε θα λογοκριθούν.

Ανώνυμα σχόλια που επαναλαμβάνουν συνεχώς τα ίδια χωρίς να προσθέτουν κάτι στην συζήτηση ενδέχεται να διαγραφούν για την διαφύλαξη της ποιότητας. Τα σχόλια δεν είναι πεδίο στείρας αντιπαράθεσης αλλά προβληματισμού και γόνιμου διαλόγου.