" H παιδεία αποτελεί βασική αποστολή του Kράτους και έχει σκοπό την ηθική, πνευματική, επαγγελματική και φυσική αγωγή των Eλλήνων, την ανάπτυξη της εθνικής και θρησκευτικής συνείδησης και τη διάπλασή τους σε ελεύθερους και υπεύθυνους πολίτες."
Άρθρο 16, παράγραφος 2 του Ελληνικού Συντάγματος

Πέμπτη 27 Απριλίου 2017

Σήμερα έφεραν ΞΑΝΑ 8 παιδιά λαθρομεταναστών στο Ωραιόκαστρο. ΑΜΕΣΗ αντίδραση της Πατριωτικής Ένωσης Ωραιοκάστρου. Κλούβες και ΜΑΤ.


Σήμερα (Πέμπτη 27 Απριλίου 2017), έφεραν 8 παιδιά λαθρομεταναστών. Μόλις 1μιση μήνα πριν λήξουν τα μαθήματα του Δημοτικού και πάλι επιλεκτικά στο 1ο Δημοτικό σχολείο Ωραιοκάστρου. 

Τα προηγούμενα 5 παιδιά, για τα οποία έγινε τόσος ντόρος, είχαν διακόψει εδώ και καιρό την φοίτηση τους. Τόσα δακρύβρεχτα ρεπορτάζ, τόσα κανάλια, τόσα χρήματα, τόσες προσλήψεις εκπαιδευτικών και προσωπικού, τόσες μετακινήσεις των παιδιών, τόση κινητοποίηση της ΕΛ.ΑΣ., για ένα "φιάσκο". 

Προφανώς κάτι επιδιώκουν με τα νέα 8 παιδιά (που φέρνουν στο ίδιο σχολείο -και όχι στα άλλα σχολεία του Ωραιοκάστρου). 
  • Είναι θέμα Διευθυντή; (είναι γνωστές οι θέσεις του συγκεκριμένου, δείτε πχ σε βίντεο εδώ να ζητάει να "ενταχθούν" στην Ελλάδα 5.000.000 λαθρομετανάστες και  εδώ να απαγορεύει να καταθέσουν στεφάνι στην προτομή του ήρωα Ευαγόρα Παλληκαρίδη που βρίσκεται στο προαύλιο του σχολείου)  
  • Θέλουν να τους δώσουν στο χέρι το απολυτήριο (ότι φοίτησαν επιτυχώς αυτή την σχολική χρονιά);
  • Ή απλά ψάχνουν αφορμή για να "δέσουν" την Πατριωτική Ένωση Ελλήνων Πολιτών Ωραιοκάστρου, μετά από κάποιο στημένο συμβάν ή προβοκάτσια; 

Μετά τα όσα διαβάσαμε πριν λίγο σε τοπικό κανάλι (εδώ), δεν έχουμε παρά 
να ΣΥΓΧΑΡΟΥΜΕ 
τα παλικάρια της Πατριωτικής Ένωσης Ωραιοκάστρου 
για την ΑΜΕΣΗ αντίδραση τους.  
Κόντρα στους ασφαλίτες, στα ΜΑΤ, στους δικυκλιστές της αστυνομίας στην απίστευτη αστυνομοκρατία και στο "Αντιρατσιστικό τμήμα" της ΕΛ.ΑΣ. που όπως πληροφορηθήκαμε παρέστη.  

"Έργα και ημέραι" της ΧΟΥΝΤΑΣ των ΣΙΡΙΖΑΝΕΛ


Όπως βλέπετε και στο βίντεο που ακολουθεί, ΥΠΑΡΧΟΥΝ ακόμη Έλληνες που δεν σκύβουν το κεφάλι. Όπως τότε ... οι "κλέφτες και οι αμαρτωλοί", όπως οι "αντάρτες του Πόντου". Πάντα ελεύθεροι, πάντα ανυπότακτοι, πάντα ΕΛΛΗΝΕΣ.

μέλη της Πατριωτικής Ένωσης, σήμερα, μπροστά στο μνημείο της "Γενοκτονίας των Ποντίων", 
της Γενοκτονίας των προγόνων τους.

Ας τους καμαρώσουμε και ας τους στηρίξουμε όλοι.
Ομάδα εκπαιδευτικών "Ο Παιδαγωγός"


Ακολουθεί το σημερινό ρεπορτάζ:

Κλούβες των ΜΑΤ υποδέχθηκαν ξανα τα παιδιά στο Ωραιόκαστρο



Για μια ακόμη φορά με την παρουσία των ΜΑΤ,12 επανδρωμένων δικύκλων της ομάδας ΔΙΑΣ,κλιμακίου του Αστυνομικού Τμήματος Ωραιοκάστρου,τρεις κλούβες των ΜΑΤ και με επικεφαλή αστυνομικό διευθυντή,το 1ο Δημοτικό Σχολείο Ωραιοκάστρου υποδέχθηκε τα νέα παιδιά προσφύγων-μεταναστών.

Οχτώ νέους μαθητές δέχθηκε το σχολείο στις 14:00 σήμερα 27/4/16 με την έντονη αστυνομική δύναμη που αναφέραμε να βρίσκεται στο σημείο απο τις 12:00

Η περιοχή γύρω απο το σχολείο ήταν φρουρούμενη απο τις αστυνομικές δυνάμεις.

Ταυτόχρονα η πατριωτική ένωση πολιτών Ωραιοκάστρου πραγματοποίησε σιωπηλή διαμαρτυρία έξω απο το δημαρχείο Ωραιοκάστρου.

Δείτε τι μας δήλωσε μέλος της Πατριωτικής Ένωσης




5 σχόλια:

Δημήτριος Χατζηνικολάου είπε...

Ἀξίζουν πολλά συγχαρητήρια στήν Πατριωτικήν αὐτήν Κίνησιν. Ὄντως, ἐκεῖ κρίνεται τό μέλλον τῆς Ἑλλάδος. Οἱ ΠΡΟΔΟΤΑΙ τῆς Πολιτείας καί τῆς Ἐκκλησίας ἐργάζονται πυρετωδῶς διά τήν ἀντικατάστασιν τῶν Ἑλλήνων μέ λαθρομετανάστας ἰσλαμιστάς. Ὅσοι ἀπό ἐμᾶς δέν ἀνθίστανται σ' αὐτήν τήν ΕΣΧΑΤΗΝ ΠΡΟΔΟΣΙΑΝ εἶναι συνένοχοι μέ τούς ὡς ἄνω ΠΡΟΔΟΤΑΣ!

Ανώνυμος είπε...

Καλον αγωνα καλο κουραγιο ο Θεος να σας δινει δυναμη κι η Παναγια να σας φυλαει απο καθε κακο καλη συνεχεια στον αγωνα σας

Dimitris D είπε...

Για ψάξτε λίγο, το σχολείο είναι ελληνικό ή χτίστηκε με 80% χρήματα της ΕΕ(παγκόσμια κυβέρνηση) και 20% ελληνική συμμετοχή;
Γιατί αν είναι με 80% χρηματοδότηση ΕΕ θα έπρεπε να κάνετε διαμαρτυρία όταν έπαιρναν τα χρήματα. Αφού δέχτηκαν χρήματα από την ΕΕ, η ΕΕ θα αποφασίσει πως θα λειτουργεί το σχολείο.
Η ΕΕ δεν χάρισε χρήματα ποτέ σε κανένα!!!

Δημήτριος Χατζηνικολάου είπε...

@Dimitris D είπε...
Λάθος, ἀγαπητέ! Ἄν ἡ ΕΕ θέλῃ νά ἔχῃ τόν πρῶτον λόγον ὅταν "δίδῃ" χρήματα γιά ἕνα συγκεκριμένον σκοπόν, τότε θά πρέπῃ ν' ἀναγράφεται αὐτή ἡ δέσμευσις στήν συμφωνίαν. Ἀλλιῶς, ὑποτίθεται ὅτι ἐνεργεῖ ὡς ἑταῖρος καί ὄχι ὡς κατακτητής.

Ανώνυμος είπε...

ΜΕ ΤΟ ΠΑΡΑΝΟΜΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΠΟΥ ΕΤΟΙΜΆΖΕΙ Η ΜΑΣΟΝΙΑ ΑΛΙΒΙΖΑΤΟΥ,ΘΑ ΘΕΛΉΣΟΥΝ ΝΑ ΜΕΤΑΤΡΕΨΟΥΝ ΤΟΝ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟ Η ΑΛΒΑΝΟ ΣΕ ΕΛΛΗΝΑ ΑΚΟΛΟΥΘΟΝΤΑΣ ΤΟ ΕΒΡΑΙΟΣΙΩΝΙΤΙΚΟ ΣΧΈΔΙΟ ΓΕΝΟΚΤΟΝΊΑΣ ΜΑΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ Η ΕΒΡΑΊΑ barbara Spektre
ΔΕΊΤΕ ΤΟ ΕΙΝΑΙ Η ΓΚΟΥΡΟΥ ΤΟΥ ΜΠΟΥΤΙΑΡΗ
https://m.youtube.com/watch?v=8ERmOpZrKtw
ΑΛΛΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΑ
Η ανεξέλεγκτη εισροή αλλοεθνών στο έδαφος μιας χώρας είναι παράνομος εποικισμός, συνιστά έγκλημα εθνοκτονίας συντελούμενο κατά κανόνα υπό ανώμαλες συνθήκες πολέμου, και απαγορευόμενο από το διεθνές δίκαιο (Άρθρο 8.2.β.viii του Καταστατικού του Διεθνούς Ποινικού Δικαστηρίου). Παράνομος μουσουλμανικός εποικισμός είναι ακριβώς αυτό που συμβαίνει εδώ και χρόνια στην Ελλάδα: και οι έποικοι, αντί να απελαθούν, όπως διατάσσουν οι νόμοι, εδραιώνονται και α π α ι τ ο ύ ν.

Δημοσίευση σχολίου

Δεν επιτρέπονται σχόλια που συκοφαντούν κάποιο πρόσωπο, που περιέχουν υβριστικούς χαρακτηρισμούς κλπ.

Προσωρινά ενεργοποιήθηκε η προ-έγκριση επειδή υπήρξαν κρούσματα προσβλητικής συμπεριφοράς και οφείλουμε να διαφυλάξουμε την αξιοπρέπεια του ιστολογίου μας.
Για τον ίδιο λόγο λόγο ενεργοποιήσαμε να σχολιάζουμε μόνον όσοι έχουν προφίλ.

Γράψτε το σχόλιό σας και απλά περιμένετε λίγες ώρες μέχρι να το δείτε δημοσιευμένο.

Σχόλιο που τηρούν στοιχειώδη κανόνες ευπρέπειας είναι αυτονόητο ότι αποτελούν αφορμή διαλόγου και ουδέποτε θα λογοκριθούν.

Ανώνυμα σχόλια που επαναλαμβάνουν συνεχώς τα ίδια χωρίς να προσθέτουν κάτι στην συζήτηση ενδέχεται να διαγραφούν για την διαφύλαξη της ποιότητας. Τα σχόλια δεν είναι πεδίο στείρας αντιπαράθεσης αλλά προβληματισμού και γόνιμου διαλόγου.